Manchester City Fc Haberleri

LaLiga, Paris Saint-Germain ve Manchester City'yi UEFA'ya şikayet etti!

Avrupa'nın iki dev kulübü Paris Saint-Germain ve Manchester City'nin transfer harcamaları ortalığı karıştırdı. LaLiga yönetimi, iki kulübü finansal fair play kurallarını ihlal ettikleri gerekçesi ile UEFA'ya şikayet ettiğini açıkladı. Ligin internet sitesinden yapılan duyuruda "LaLiga, Avrupa'da finansal fair play ve sürdürülebilir futbolu savunma sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor." ifadelerine yer verildi. İspanyol taraftarlar iki takımın küme düşürülmesini bile istiyor.

Spor 15-06-2022 19:18

Bir dönem Bursasspor forması giyen Scott Carson, Manchester City ile sözleşmesini 1 yıl uzattı

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Manchester City, ülkemizde bir dönem Bursaspor forması da giyen 36 yaşındaki tecrübeli kaleci Scott Carson'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Spor 14-06-2022 22:01

Son dakika: Jorge Jesus, Pep Guardiola'dan Manchester City'nin yıldızını Fenerbahçe için bizzat istedi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında 1 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Jorge Jesus, transferde aktif rol oynamaya başladı. Sarı - lacivertlilerin yeni teknik patronu, ilk olarak Santa Clara'dan Lincoln Henrique'nin transferini yönetimden talep etmiş ve oyuncu, İstanbul'a getirilmişti. Fenerbahçe'deki ikinci transfer bombası ise Manchester City'nin genç futbolcusu Yan Couto oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Spor 14-06-2022 12:35

Son dakika: Görüntüler sızdırıldı; Manchester City, Haaland transferini resmen açıkladı!

Son dakika haberleri: Dünya futbolunun gelecek yıllarına Kylian Mbappe ile birlikte damga vurması beklenen Erling Haaland, 2021/22 sezonunun ardından 1,5 sezondur formasını giydiği Borussia Dortmund'a veda etmişti. Norveçli golcünün Manchester City ile anlaştığı belli olmuştu. Haaland'ın City formasıyla yeni sezon öncesi fotoğraf çekiminde yer aldığı görüntüler ortaya çıktı. Manchester City de bu olaydan kısa süre sonra transferi resmen açıkladı.

Spor 13-06-2022 09:38

Tarihi skandal! Şampiyonlar Ligi finalindeki görüntüleri imha ettiler

Liverpool-Real Madrid maçıyla ilgili ortaya atılan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Binlerce biletsiz kişinin maça girmesiyle, bileti olan taraftarların saha dışında kalması dünya basınında olay olmuştu. Şimdi de Stade de France'ta yer alan güvenlik kamera görüntülerinin imha edildiği iddia edildi.

Spor 10-06-2022 07:34

Görenler gözlerine inanamadı! Haaland'ın attığı gol sosyal medyanın gündemine oturdu

UEFA Uluslar Ligi - B Ligi Grup 4 maçında Sırbistan sahasında Norveç'i konuk etti. Mücadeleyi kazanan 1-0'lık skorla konuk ekip oldu. Norveç'in galibiyet golünü Erling Haaland kaydetti. Haaland'ın attığı gol sosyal medyada gündem oldu.

Spor 03-06-2022 13:28

Son dakika: Dünyaca ünlü yıldız Oleksandr Zinchenko, basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu! O anlar...

Son dakika haberleri: Manchester City'de Premier Lig şampiyonluğunu kazanan Oleksandr Zinchenko, Ukrayna Milli Takımı'nın İskoçya ile oynayacağı Dünya Kupası play-off final maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Yıldız oyuncu, basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu.

Spor 01-06-2022 15:47

Julian Alvarez sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor! Maçta o kadar çok gol attı ki...

Manchester City'nin River Plate'den transfer ettiği 22 yaşındaki futbolcu Julian Alvarez, dün Libertadores'te birbirinden güzel 6 gol attı. Julian Alvarez, River Plate'in Alianza Lima'yı 8-1 mağlup ettiği Copa Libertadores maçında tam 6 gol attı. Sosyal medyada gündem konusu olan Julian Alvarez şimdiden taraftarın sevgilisi haline geldi.

Spor 26-05-2022 17:27

Son dakika: Tarih böyle skandal görmedi! Şampiyon olan Manchester City, rakip kaleciyi hastanelik etti

Son dakika haberleri: İsveçli kaleci Olsen, şampiyonluğun ardından Etihad Stadyumu’nun zeminine giriş yapan taraftarların hışmına uğradı. Tecrübeli kaleciye maçta gösterdiği iyi performans nedeniyle tekme tokat saldıran City'nin gözü dönüş taraftarları kaleciyi hastanelik etti. Maç sonunda takımın teknik direktörü Gerrard yaptığı açıklamada, "Kalecim saldırıya uğradı ve bence bu sorular Pep ve Manchester City’e sorulmalı. İyi olup olmadığını bilmiyoruz. Hastaneye gidip bakacağız.” dedi.

Spor 23-05-2022 09:55

Son dakika: İlkay Gündoğan Manchester City'i şampiyonluğa götürdü, sosyal medya 'Gibi' sahnesi ile yıkıldı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in son haftasında şampiyonluk düğümü çözüldü ve büyük zafere Manchester City ulaştı. 75. dakikaya 2-0 geride girmesine rağmen maçı 3-2 çeviren City'de İlkay Gündoğan attığı 2 golle yıldızlaşmıştı. Başarılı futbolcunun oyunu sonrasında sosyal medya, fenomen dizi 'Gibi'den bir sahne ile adeta yıkıldı.

Spor 22-05-2022 22:40

Son dakika: Premier Lig'de şampiyon Manchester City!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in son haftasında şampiyonluk heyecanı son dakikaya kadar sürdü. Manchester City kendi evinde Aston Villa'yı konuk ederken, Liverpool ise Wolverhampton Wanderers'ı ağırladı. Her iki maçın da 90 dakikası nefes kesti. İki devin de şampiyonluğu birbirine adeta ikram ettiği haftada büyük zafer Manchester City'nin oldu.

Spor 22-05-2022 19:56

İngiltere Premier Ligi'nde şok sonuçlar! Liverpool mu City mi şampiyon oldu?

Futbolseverler tarafından "Liverpool mu City mi şampiyon olacak?" sorusu merak ediliyordu. İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon bu akşam oynanacak maçlarla belli oldu. Peki Liverpool mu City mi şampiyon oldu? İşte İngiltere Premier Ligi'nde şok sonuçlar ve maçların ayrıntıları...

Spor 22-05-2022 19:10

Premier Lig'de yılın futbolcusu Kevin De Bruyne oldu

Manchester City'nin Belçikalı orta saha oyuncusu Kevin De Bruyne, İngiltere Premier Lig'de 2021-2022 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi.

Spor 21-05-2022 17:35

Manchester City, Agüero'nun heykelini dikti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, kulüp tarihinin en golcü futbolcusu Sergio Agüero'nun heykelini dikti. Manchester ekibi, 2012 yılında Queens Park Rangers'a karşı 93:20'de şampiyonluğu getiren golü kaydeden Agüero'nun heykelini, bu efsanevi golün 10'uncu yıldönümünde Etihad Stadyumu'nun doğu tarafında açtı.

Spor 13-05-2022 14:02

Son dakika! Erling Haaland, çocukluk hayaline kavuştu! Babasının izinden giderek Manchester City'ye imzayı attı!

Manchester City, Dortmund'un Norveçli yıldızı Erling Haaland'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Aylardır bu transferin peşinden koşan İngiliz devi, Haaland'ın da araya girmesinin ardından transferi noktaladı. Manchester City, Haaland'a yıllık 30 milyon euro maaş ödeyecek. Yıldız oyuncu 1 Temmuz itibarıyla yeni takımına katılarak antrenmanlara başlayacak.

Spor 10-05-2022 16:53

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Liverpool'a savaş açtı! Şampiyonluk sözü olay oldu...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de Manchester City ile Liverpool arasındaki şampiyonluk yarışı nefes keserken, iki takımın teknik direktörlerinden flaş açıklamalar gelmeye devam ediyor. Liverpool'un 3 puan önünde liderliğini sürdüren Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola, olay yaratan bir konuşmaya imza attı.

Spor 09-05-2022 17:31

Son dakika: Manchester City maçının ikinci yarısında bir garip olay! ''Uzaylılar dünyaya geldi''

Son dakika haberleri: Futbol tarihinde daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Manchester City ile Newcastle United arasında oynanan mücadelede ev sahibi ekip inanılmaz bir futbol oynadı. Rakibini 5-0 gibi rahat bir sonuçla geçen City, istatistik olarak dünyada eşi benzeri daha önce görülmemiş bir rekora imza attı. Sosyal medyada kullanıcılar Manchester City için ''Uzaylılar dünyaya geldi, bunlar insan olamaz!" yorumunda bulundu.

Spor 09-05-2022 11:18

Haaland, dünya devini uçurmaya gidiyor! Rakipler yandı...

Transferi en çok merak edilen oyuncular arasında yer alan Erling Haaland'ın yeni adresi belli oldu. Manchester City bu transfer sona geldi. İngiliz devi, Norveçli golcünün serbest kalma maddesini ödeyip transferi açıklayacak.

Spor 09-05-2022 10:44

Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın yeni adresi olay oldu! Bunun adı ihanet...

İngiltere flaş bir transfer haberiyle sarsıldı! Premier Lig devi Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin ardından Manchester City'e imza atacağı iddia edildi. Bu iddia sonrasında United taraftarları büyük tepki gösterdi.

Spor 08-05-2022 17:44

Son dakika: Manchester City'nin yıldız futbolcusu, Türk güzeli takibe aldı! Jack Grealish'ten Ekin Su Cülcüloğlu'na yakın takip...

İngiltere Premier Lig devi Manchester City'nin yıldız futbolcusu Jack Grealish, Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu'nu takip etmeye başladı. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'e dramatik bir şekilde yenilerek organizasyona veda eden City'de taraftarlar, İngiliz futbolcuya 'Avrupa'dan elendik, futbolunu oyna!' tarzı eleştirilerde bulundular.

Spor 07-05-2022 17:10

Tüyler ürperten olay! Guardiola'ya maçta 'Şaman Büyüsü' yapıldı! İşte yaşananlar...

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde dramatik bir şekilde Real Madrid'e 3-1 kaybeden Manchester City kupanın dışında kaldı. Maç boyunca yakaladığı net şansları cömert bir şekilde harcayan İngilizler sahadan boynu bükük bir şekilde ayrıldı. Guardiola'nın Şampiyonlar Ligi laneti yine devam etti.

Spor 05-05-2022 10:45

Real Madrid finale çıktı, Ronaldo kahroldu! Ne yaptın Benzema...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, 89. dakikasına geride girdiği maçta Manchester City'yi uzatmalar sonucu 3-1 mağlup etti. İspanyol devi, bu sonuçla Devler Ligi'nde finale yükseldi. Benzema'nın yakaladığı istatistik ise Cristiano Ronaldo'yu üzdü.

Spor 05-05-2022 08:49

Son dakika: Manchester City'i eleyen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un rakibi oldu

Son dakika haberine göre, 2021-2022 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalin adı belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid, 4-3 kaybettiği ilk maçın ardından, sahasında tarihi geri dönüşe imza atarak Manchester City’i 3-1 yendi ve finale yükseldi. Böylece Real Madrid, finalde Liverpool'un rakibi oldu. 2022 Şampiyonlar Ligi Finali 28 Mayıs’ta Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Stade de France'te oynanacak.

Spor 05-05-2022 00:58

Elon Musk'a isyan etti! Bana mavi tikimi geri verin!

Manchester City'nin Cezayirli yıldız futbolcusu Riyad Mahrez, Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'a ilginç bir çağrıda bulundu. Mahrez, Musk'tan doğrulama statüsünün geri verilmesini istedi.

Spor 03-05-2022 09:26

Ne Guardiola ne de Jürgen Klopp! Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan müthiş başarı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta 28 puan toplayan ve üst üste 6 galibiyet alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın performansı, kamuoyunda büyük beğeni toplamıştı. Pereira sonrası göreve getirilen Kartal, tamamen sahaya odaklandı ve Avrupa devleriyle yarışa girdi.

Spor 29-04-2022 15:18

Benzema'nın panenka penaltısı sonrası Kurtlar Vadisi ve Polat Alemdar'ın sorgu sahnesi gündem oldu! Herkes onu konuşuyor

Yayıncı kuruluş beIN Sports tarafından paylaşılan video sosyal medyada gündem oldu. Dün gece oynanan Manchester City-Real Madrid maçında Benzema'nın attığı 'Panenka' penaltısı sonrası göndermede bulunan beIN Sports, kullanıcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Spor 27-04-2022 09:48

Manchester City-Real Madrid maçında ilginç olay! Gol olmadan 10 saniye önce...

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Real Madrid maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada yaşanan bir pozisyonda Guardiola'nın verdiği tepki sosyal medyada gündem olmuş durumda. Vinicius Jr'ın Fernandinho’ya çalımı attığı anda Pep Guardiola kendini yere attı. Takımının golü yiyeceğini 10 saniye önceden fark eden tecrübeli çalıştırıcı oyuncusuna basit çalım yediği için isyan etti.

Spor 27-04-2022 09:25

Manchester City - Real Madrid maçını City kazandı ama Benzema umutları taze tuttu!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşması nefesleri kesti. Etihad Stadı'nda oynanan karşılaşmada Manchester City, Real Madrid'i 4-3 mağlup etti. Benzema bu maçta da 2 gol atarak takımının umutlarını rövanştaki maça taşıdı.

Spor 26-04-2022 23:58

Son dakika: İlkay Gündoğan açıkladı, Galatasaray taraftarını heyecan sardı! Yeşil ışık...

Son dakika haberleri: Nürnberg, Borussia Dortmund ve Manchester City... İngiltere Premier Lig devi Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, geleceği hakkında ilk kez bu kadar net konuştu. Türkiye'ye transfer olabileceğini belirten Gündoğan, ABD Ligi MLS'e de açık kapı bıraktı. Galatasaraylı olduğu bilinen başarılı futbolcunun açıklamaları sarı - kırmızılı taraftarlarda heyecan yarattı.

Spor 26-04-2022 11:33

Son dakika: Erling Haaland, yeni takımıyla el sıkıştı! Bonservisi şaşırttı...

Son dakika haberleri: Almanya Bundesliga takımı Borussia Dortmund'da oynayan ve gelecek yıllara damga vurması beklenen Norveçli santrfor Erling Haaland'ın yeni takımı belli oldu. Yıldız golcü, İngiltere Premier Lig devi Manchester City ile el sıkıştı.

Spor 19-04-2022 10:11

Son dakika: Antalyaspor, Alanyaspor'u 3 golle yıktı! Nuri Şahin fırtınası...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor, üst üste 6. galibiyetini aldı. Ayrıca 11 maçtır da yenilmeyen kırmızı - beyazlı ekipte teknik direktör Nuri Şahin'e Guardiola benzetmeleri yapıldı.

Spor 16-04-2022 17:57

Atletico Madrid-Manchester City maçında utanç gecesi! Kendi oyuncusuna saldırdı...

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan gol sesi çıkmazken, maçın son dakikalarında futbolcular arasında yaşanan gerginlik geceye damgasını vurdu. Phil Foden ile Savic arasında yaşanan olaylarda saha karıştı. Kavganın büyümesinden sonra Atletico Madrid teknik direktörü Simeone, oyuncusu Savic'e çok sinirlendi ve çılgına dönerek sahaya girmeye çalıştı. Tecrübeli çalıştırıcıyı yardımcıları sakinleştirdi.

Spor 14-04-2022 09:11

Atletico Madrid'i eleyen Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı yaşandı. Manchester City, İngiltere'de 1-0 mağlup ettiği İspanyol Atletico Madrid'le rövanş maçında Madrid'de karşılaştı. Guardiola'nın ekibi bu avantajı kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyordu. Karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı ve Manchester City yarı finale yükseldi.

Spor 14-04-2022 00:04

Guardiola, canlı yayında aldığı haberle yıkıldı

Manchester City'nin başarılı çalıştırıcısı Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Atletico Madrid maçı öncesi büyük bir şok yaşadı. Kendisinden az önce konuşan Fernandinho'nun takımdan ayrılacağı açıklamasını duymayan Guardiola bu olayı gazetecilerden öğrendi. Büyük şaşkınlık yaşayan Guardiola'nın mutsuzluğu kameralara yansıdı.

Spor 12-04-2022 20:43

Efsane futbolcudan Mustafa Sarıgül çıkışı! Ofsayt kaldırılsın

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City - Atletico Madrid maçı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Atletico Madrid'in maç boyunca

Spor 12-04-2022 14:11

Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran an! Böylesini ilk kez görüyorum!

Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde ilk maçta Manchester City, Atletico Madrid'i konuk etti. Etihad'da oynanan müsabaka, Manchester City'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken, teknik direktör Çağdaş Atan'ın analizleri dikkat çekti.

Spor 06-04-2022 12:24

Erling Haaland için şoke eden iddia! Dünya futbolunu karıştıran transfer...

Dünya futbolunda PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe ile birlikte tarihe geçmesi beklenen bir diğer futbolcu olan Erling Haaland'ın sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılması bekleniyor. Norveçli santrforun olası yeni adresi ise futbolseverleri şaşırttı. Real Madrid'e transferine herkes "Tamam" gözüyle bakarken devreye yeni bir kulüp girdi...

Spor 06-04-2022 07:23

Manchester City Atletico Madrid maçı saat kaçta? Manchester City Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Manchester City Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiliz ekibi Manchester City ile İspanyol takımı Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Etihad Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin saati ve yayıncı bilgisi ise araştırılıyor. İşte, maçın hangi kanalda yayınlanacağının cevabı!

Spor 05-04-2022 16:48

Son dakika: Mesut Özil, şampiyon takımı açıkladı! Herkesi ters köşe yaptı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin dünya yıldızı oyuncusu Mesut Özil, gösterdiği performansla toparlanmaya devam ediyor. Geldiği günden beri sürekli bir üst seviyeye çıkmaya çalışan yıldız oyuncudan flaş şampiyonluk tahmini geldi. Süper Lig'de Trabzonspor'un açık ara lider olmasından dolayı Türkiye hakkında yorumda bulunmayan Mesut, İngiltere'de Manchester City'nin şampiyon olacağını söyledi. Bir önceki röportajında Liverpool'u söyleyen Mesut Özil, taraftarlara ters köşe yaparak şaşırttı.

Spor 23-03-2022 11:29

Manchester City, İngiltere Federasyon Kupası'nda yarı finale yükseldi

İngiltere Federasyon Kupası'nda Southampton'ı 4-1 mağlup eden Manchester City, yarı finale yükseldi.

Spor 20-03-2022 22:15

Son dakika: Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 18-03-2022 14:27

Diogo Jota: Biz şampiyon olacağız

Liverpool'un Portekizli golcüsü Diogo Jota, Premier Lig'deki şampiyonluk şanslarını değerlendirdi. Yıldız futbolcu, Manchester City'i geçeceklerini iddia etti.

Spor 17-03-2022 16:58

1.4 milyon kişi bu videoyu izledi! Bakın kaç dakikada ne kadar izlendi...

Manchester City'nin Ukraynalı oyuncusu Zinchenko için duygulandıran bir olay yapıldı. Everton maçı öncesi ülkesine destek verilen anlarda gözyaşlarını tutamadı. Zinchenko'nun bu anları sosyal medyada 1.4 milyon kişi tarafından izlendi. Sadece İngilizler değil, neredeyse tüm dünyanın karşı çıktığı Rusya'ya tepki çok büyük...

Spor 27-02-2022 17:20

Yıldız oyuncudan Putin'e sert sözler: Umarım en acı şekilde ölürsün...

Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı saldırının artçıları sürüyor. Dünyada birçok insan bu olaya tepki gösterirken futbol dünyasından da yıldız isimler sessiz kalmadı. Manchester City'nin Ukraynalı oyuncusu Oleksandr Zinchenko çok cesurca bir paylaşımda bulundu. Putin'i hedef alan bir yazı paylaşan Oleksandr Zinchenko, ''Ukrayna, bizimdir. Kimse, hiçbir zaman yaşadığımız bu ülkeyi sahiplenemeyecek. Umarım en acı şekilde ölürsün, pislik." dedi.

Spor 24-02-2022 19:51

İlkay Gündoğan Göztepe maçı sonrası kendini tutamadı! İşte yaptığı yorum...

Galatasaray'ın Göztepe maçında aldığı galibiyet sonrası sosyal medya adeta yıkıldı. Manchester City'nin yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan Galatasaray'ın paylaşımına yorum yaptı.

Spor 21-02-2022 23:18

Manchester City'li futbolcu Phil Foden'ın karıştığı kavga olay oldu! Sözlü tacizle başladı, annesine yumruk atılınca çılgına döndü

Manchester City'li futbolcu Phil Foden'ın başı beladan kurtulmuyor. İngiliz yıldız futbolcu bu kez de karıştığı kavgayla gündeme geldi. Gittiği boks maçında sahne arkasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Sahne arkasında karşılaştığı taraftarların sözlü tacizine maruz kalan 21 yaşındaki genç futbolcu, annesine atılan yumruk sonrası adeta çileden çıktı. Yaşananlar İngiltere'de gündeme oturdu.

Spor 21-02-2022 09:35

Bu nasıl maç... Manchester City'nin 15 maçlık yenilmezlik serisi 90+5'te bitti!

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçı olarak nitelendirilen Manchester City-Tottenham karşılaşması harika anlara sahne oldu. 90+5'te atılan golle galibin belirlendiği karşılaşma İngiltere'nin gündemine oturdu. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Tottenham, golcüsü Harry Kane'in son dakikada attığı golle deplasmanda 3 puanla döndü.

Spor 19-02-2022 22:37

Son dakika: Dünya devinin uçağı düşüyordu! Korku dolu anlar saniye saniye kamerada...

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda Sporting Lizbon'u deplasmanda 5-0 mağlup eden Manchester City, Portekiz'den dönerken korku dolu anlar yaşadı. Futbolcuları taşıyan uçağın türbülansa girerek düşme tehlikesi yaşadığı o anları çeken bir taraftar tarafından paylaşıldı. Çıkan rüzgar sebebiyle pist etrafından üç kez tur atmak zorunda kalan pilot zor da olsa uçağın hakimiyetini sağladı ve futbolcuları başka bir piste götürerek güvenli bir iniş gerçekleştirdi.

Spor 17-02-2022 18:23

İngiltere alarmda! Manchester City'e büyük şok

Koronavirüs vakalarının patlama yaşadığı İngiltere'de Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola ve yardımcısı Juanma Lillo'nun koronavirüs testleri pozitif çıktı. İngiliz ekibinde 21 kişi karantinaya alınırken bunlarda 7'sini futbolcular oluşturuyor.

Spor 06-01-2022 16:07