Kerem Bürsin'den Hande Erçel paylaşımı: Güzel bir kadınla, güzel bir manzara

Aşk yaşadıkları iddialarını her fırsatta reddeden Hande Erçel ve Kerem Bursin, son günlerde Maldivler tatiliyle gündemde. Kerem Bürsin, sürpriz bir paylaşım yaparak aşk iddialarını adeta alevlendirdi. Ünlü oyuncu, Erçel'in fotoğrafını "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara" notuyla paylaştı.

Başrolünde yer aldıkları 'Sen Çal Kapımı'ya başladıkları ilk günden beri haklarında aşk dedikodusu çıkan ikili, dizinin sezon finalinin ardından soluğu Maldivler'de aldı.

'Aşk tatili mi, reklam tatili mi?' yorumlarına neden olan ikiliden yeni paylaşımlar ve sosyal medyayı sallayan mesajlar gelmeye devam ediyor.

Tatilden renkli kareler paylaşan ikilinin aşk yaşadığı herkes tarafından tekrar konuşulmaya başladı. Bürsin ise son yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Kerem Bürsin, Hande Erçel’in gün batımında çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara" notunu düştü.

HANDE ERÇEL "VE SEN" NOTUYLA PAYLAŞTI!

Bürsin'in paylaşımı sosyal medyada aşk itirafı olarak yorumlanırken Hande Erçel'den de yeni bir paylaşım geldi. Kerem Bürsin'in plajda fotoğrafını çeken Erçel "Ve sen" notuyla Bürsin'in sözlerini tamamladı.