SON DAKİKA | Bursa'da polis memuru katliam yaptı! Annesi, 2 ağabeyi ve yengesini öldürdü

Son dakika haberi: Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Polis memuru A.E. (29); annesi, 2 ağabeyi ve yengesini silahla öldürdü. Şahısların arasında para meselesinden dolayı anlaşmazlık olduğu iddia edildi. Olay yerinden kaçan zanlı, daha sonra polise giderek teslim oldu. İşte olayın detayları...

Son dakika haberine göre Bingöl'de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan A.E. (29), alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen annesi ve ağabeylerini İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı. A.E, burada tartıştığı aile bireylerine silahla ateş etti.

Reklam
Reklam

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayı haber alıp, gelen ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Olayda zanlının annesi Bedriye E., ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan diğer ağabey Mehmet E. ise hastaneye kaldırıldı. Mehmet E. de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DETAYLARA ULAŞILDI

Orhangazi ilçesinde annesi, ağabeyleri ve yengesini öldüren polis memuru A. E.’nin (30), bir süre önce kendi otomobilini satarak, müteahhitlik yapan ağabeyi M.E.’den (39) bir daire satın almak üzere anlaştığı, ancak ikilinin arasında daire fiyatı ile ilgili anlaşmazlık yaşandığı belirlendi. 6 yıllık polis memuru olan A.E.’nin görev yaptığı Bingöl’den yıllık izine ayrılarak önce eski görev yeri olan Eskişehir’e gittiği, burada eşini ve çocuğunu bir AVM’ye bıraktıktan sonra Orhangazi’ye geçerek, buluşmak üzere ağabeyi M.’yi de telefonla aradığı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

M.E., annesi B., ağabeyi R. ve yengesi F. E. ile birlikte İznik Gölü çevresindeki piknik alanına gelip otomobilden indiğinde, olay yerinde bekleyen A. E., beylik tabancasıyla ailesine kurşun yağdırdı.

Olay yerinden kaçan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan, zanlı Adem Ergüner’in olaydan yaklaşık 20 dakika önce geldiği, etrafta keşif yaptığı, ardından otomobilden indiği, annesi, abileri ve yengesinin bulunduğu cipe karşıdan gelirken ateş etmeye başladığı, ardından da geldiği otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor.

AA-DHA-İHA


Anahtar Kelimeler: