Son dakika: Kopenhag karşısında Galatasaray'a hayat veren gol! Zaha asisti yaptı, Tete tamamladı ve stadyum adeta yıkıldı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Galatasaray ile Danimarka temsilcisi Kopenhag karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, 2-0 geriye düştüğü maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın ikinci golünde ise yeni transferler Wilfried Zaha ve Tete'nin imzası vardı. İşte detaylar...

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı ağırladı. Rams Park'ta kapalı gişe oynanan maçta 2-0 geriye düşen Galatasaray, 86 ve 88. dakikalarda bulduğu gollerle 2-2'yi yakaladı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Reklam
Reklam

ZAHA VE TETE GERİ DÖNÜŞÜ TAMAMLADI

Galatasaray'ın ikinci golünde ise yeni transferler Wilfried Zaha ile Tete'nin imzası dikkat çekti.

ADRESE TESLİM ORTA

Sol kanatta topla buluşan Zaha, rakibini karşısına aldı ve attığı çalımla çizgiye indi. Arka direğe ortasını yapan yıldız futbolcu, meşin yuvarlağı Tete ile buluşturdu.

TETE'DEN HARİKA VURUŞ

Zaha'nın ortasından sonra topa hiç bekletmeden vuran Tete'nin şutu, kalecinin solundan ağlarla buluştu ve Galatasaray geri döndü.

Tete'nin golünün ardından Rams Park'ı dolduran taraftarlar, büyük bir sevinç yaşadı.