Son dakika: Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme krizi! Yine anlaşma sağlanamadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor'da iç transfer hareketliliği devam ediyor. Sözleşmesi biten yıldız futbolcu Anthony Nwakeme ile görüşmelerini sürdüren bordo - mavili yönetim, Nijeryalı futbolcuyla yine anlaşmaya varamadı. İki tarafın, yıllık ücret ve sözleşme süresi konusunda ortak bir karara varamadığı ortaya çıktı.

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl son şampiyonluğa ulaşan ve gelecek sezona kadrosunu koruyarak girmek isteyen Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor.

Reklam
Reklam

Bordo - mavililer, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesini uzatmak için dün tekrar masaya oturdu.

YİNE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Daha önceki görüşmelerden sonuç alamayan Trabzonspor Yönetimi, bu kez de yıllık ücret ve sözleşme süresi konusunda Nijeryalı yıldız ile anlaşma sağlayamadı.

HAMSIK DETAYI

Karadeniz ekibinin Nwakaeme'ye Marek Hamksik'e verilen en yüksek ücreti önerdiği öne sürüldü.

FENERBAHÇE DEVREYE GİREBİLİR

Öte yandan Trabzonspor'un Nwakaeme ile anlaşmaya varamaması durumunda Fenerbahçe'nin devreye girerek oyuncuya yüksek maaş ve 2 yıllık kontrat önereceği iddia edildi.