Trabzonspor Haberleri Ve Son Dakika Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor Haberleri Ve Son Dakika Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor, 2 Ağustos 1967'de kurulan bir spor kulübüdür. Futbol kulübüyle geniş kitleler tarafından desteklenen takım, Türkiye’de profesyonel futbol ligi tarihinde şampiyon olan ilk Anadolu kulübü ve şampiyon olmayı başaran 6 kulüpten biridir.

Kulübün forma rengi bordo ve mavidir. Logosu ise bordo zemin üzerine takımın kısaltması olan TS ibaresinin mavi renkle be birleşik yazı karakteriyle yazılmasından oluşur. Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu’dur.

Trabzonspor kulübü güncel olarak futbol, hentbol ve basketbol dallarında birinci lig düzeyinde takımlarda yer alır. Judo, boks, masa tenisi, yüzme ve atıcılık gibi amatör spor dallarında da etkindir.

Trabzonspor’un kadınlarda 1, erkeklerde 6 kez olmak üzere toplam 7 tane futbol şampiyonluğu vardır.

Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor'da Stefan Savic imzayı attı! Transferin detayları belli oldu

Trabzonspor, Atletico Madrid'in eski futbolcusu olan Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Spor

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor, Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı!

Trabzonspor, Boavista forması giyen sağ bek Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı.

Spor

Trabzonspor, Denis Draguş için imza töreni düzenledi

Trabzonspor, yeni transferi Denis Draguş için imza töreni düzenledi.

Spor

Trabzonspor

Trabzonspor Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Trabzonspor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Trabzonspor ve Başakşehir'in tur atlaması durumunda olası rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor ile UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir'in tur atlamaları halinde karşılaşacakları olası rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor

SON DAKİKA: Trabzonspor Joaquin Fernandez ile yolların ayrıldığını açıkladı!

Trabzonspor, geride bıraktığımız sezon kadroya katılan savunma oyuncusu Joaquin Fernandez'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Slovakya temsilcisi Ruzomberok, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Trabzonspor'un rakibi oldu!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundan katılacak olan Trabzonspor'un bu turdaki rakibi belli oldu. İşte detaylar...

Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesi sonrası Trabzonspor Başkanı'ndan dikkat çeken sözler!

TFF'de Mehmet Büyükekşi dönemi sona ererken yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Gerçekleştirilen seçimin ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına mesaj!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez. Ben hep söyledim; Fenerbahçe taraftarı bu ülkenin en muhteşem, takımına en çok sahip çıkan, gelir sağlayan taraftarı" dedi.

Spor

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic: Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir

Trabzonspor’da yeni transfer Borna Barisic, "Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir. Her hafta yapacağımız mücadele, üç ya da dört gün içerisinde göstereceğimiz performans ve oynayacağımız maçlar bizim için konuşma alanlarıdır aslında. Ben de en iyi şekilde en iyi performansımı sahada verip en iyi konuşmamı sahada yapabilmek istiyorum" dedi.

Spor

Mehmet Büyükekşi'ye bir rakip daha! İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkan adayı oluyor...

Bir dönem Trabzonspor başkanlığı yapan Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığı için resmi başvurusunu yapmaya hazırlanıyor.

Spor

Ozan Tufan'dan 'Trabzon'a geldiğinde mutsuzdu' iddialarına yanıt!

Trabzonspor'un Hull City'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. İmza günündeki isteksiz tavrıyla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli oyuncu o anlara açıklık getirdi.

Spor

Trabzonspor'dan Onuachu'ya rekor teklif! İngiliz devinin inadı kırıldı

Trabzonspor, Paul Onuachu için kulübü Southampton’a 7 milyon Euro ve sonraki satıştan %25 pay teklif etti. Bordo-mavililerin bu transfer için bastırdığı öğrenilirken anlaşmanın an meselesi olduğu aktarıldı.

Spor

Türkiye'de de forma giyen Avusturyalı futbolcudan Türkiye itirafı: Tarihimizin en acı yenilgilerinden biri!

Milli takımımız, tüm futbol otoriteleri tarafından favori olarak gösterilen Avusturya'yı geçerek çeyrek finale yükseldi! Avusturya karşısında sahaya büyük karakter koyan millilerimiz, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Marc Janko, Avusturya medyasına yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı.

Spor

Trabzonspor'a bir Fenerbahçeli daha! Ozan Tufan'ın ardından anlaşma sağlanmak üzere...

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadrosu yavaş yavaş oluşturuluyor. Son olarak Nwakaeme ve Ozan Tufan'ı kadrosuna katan bordo-mavililerden bir hamle daha geliyor...

Spor

Yeşil sahaların yanında borsada da yarış kızıştı: İşte yatırımcısını mutlu eden takım!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yılın ilk yarısının bilançosu da belli oldu. Spor endeksi yılın ilk yarısında yüzde 38,9 artış kaydetti. Dört büyükler arasında yatırımcısını mutlu eden spor şirketi Fenerbahçe oldu.

Finans

Nwakaeme Trabzon'a indi, kendisini karşılayan kalabalık karşısında şaşkına döndü! Onuachu müjdesini verdi

2 yıl aranın ardından eski takımı Trabzonspor'a geri dönen yıldız oyuncu Anthony Nwakaeme şehre iner inmez yaptığı açıklamayla Bordo-mavili taraftarları sevindirdi. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor, Cihan Çanak ile anlaştı

Trabzonspor, Belçika ekibi Standard Liege’den kadrosuna kattığı Cihan Çanak ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor

Trabzonspor yeni transferi Cihan Çanak'a kavuştu! 'Şampiyon olmak istiyorum'

Trabzonspor'un Standard Liege'den renklerine bağladığı Cihan Çanak, Trabzon'a geldi. Trabzonspor'la hedefleriyle ilgili soruya da Çanak, “Şampiyon olmak istiyorum hedefim bu” diye konuştu

Spor

Ozan Tufan transferi resmen açıklandı! Maliyeti belli oldu

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Ozan Tufan transferi resmen duyurulurken, oyuncunun alacağı ücret de belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor’un yeni transferi Ozan Tufan, Trabzon’a geldi

Trabzonspor'un Hull City’den renklerine bağladığı Ozan Tufan, resmi sözleşmeye imza atmak için Trabzon’a geldi. Havalimanında açıklamada bulunan Tufan, "Bana olan güveni boşa çıkarmamaya çalışacağım. Şimdi Trabzonspor’un formasını terletmek benim için büyük bir gurur olacak. Trabzonspor ile şampiyonluk hedefliyorum" dedi.

Spor

Trabzonspor Borna Barisic transferini resmen açıkladı! 2+1 yıllık anlaşma...

Son dakika... Trabzonspor resmi hesabından yapılan açıklamada Rangers ile sözleşmesi biten oyuncu Borna Barisic ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı açıklandı. İşte detaylar...

Spor

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan'dan '3 Temmuz' hamlesi! Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösteriyor

Trabzonspor, 2024-2025 transfer sezonunun bugün başlaması ile birlikte 5 oyuncuyla görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu. Bordo-mavili kulüp Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John David Lundstram, Denis Dragus ve Ozan Tufan'ı KAP'a bildirdi. Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan, 3 Temmuz'la alakalı paylaşımlarını kaldırdı.

Spor

Trabzonspor, 5 oyuncuyu aynı anda açıkladı! Ozan Tufan ve Nwakaeme Türk futboluna geri döndü

Trabzonspor, anlaşmaya vardığı 5 yeni transferini KAP'a bildirdi. Trabzonspor; Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram ve Denis Draguş'un transferleri için görüşmelere başlandığını resmen açıkladı açıkladı.

Spor

Trabzonspor'dan Önder Karaveli sürprizi!

Bir dönem Beşiktaş'ta çalışan Önder Karaveli, Trabzonspor'un yeni yardımcı hocası oldu.

Spor

Eski Fenerbahçeli Ozan Tufan Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni adresi Trabzonspor...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi Trabzonspor ilk hamlesini Nwakaeme ile yaparken, bordo-mavililer daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen ve buradan Hull City'e transfer olan Ozan Tufan ile büyük oranda anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Trabzonspor ve Başakşehir'in Avrupa'daki rakipleri belli oldu!

Son dakika... UEFA Avrupa Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılacak Trabzonspor ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılacak olan Başakşehir'in rakipleri belli oldu.

Spor

Galatasaray'da ilk ayrılık kapıda! Halil Dervişoğlu, Trabzonspor'la anlaşmak üzere...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor. Maaş dengesini ayarlayabilmek için forma giymeyen futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda görüşmeler başladı.

Spor

Aynı günde 2 futbolcu birden! Trabzonspor'u kahreden haber: Kevin Campbell hayatını kaybetti

Bir dönem Trabzonspor'da da ter döken 54 yaşındaki eski futbolcu Kevin Campbell, hayatını kaybetti. Aynı gün Milwall'ın 26 yaşındaki kalecisi Matija Sarkic'in de yaşamını yitirmesi futbol dünyasında üzüntüye sebep oldu.

Spor

SON DAKİKA: Trabzonspor resmen açıkladı! Nwakaeme geri döndü

Son dakika... Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, eski yıldızı Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır dönemi sona eriyor! EURO 2024 sonrası...

Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır'ın EURO 2024'ün ardından bordo-mavili ekibe veda etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor

Nwakaeme yeniden Türkiye'ye dönüyor! Alanyaspor ile anlaşmaya vardı...

Trabzonspor'da gösterdiği performansla bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kuran Nwakaeme yeniden Türkiye'ye dönüyor. Al-Fayha'dan ayrılan Anthony Nwakaeme ile görüşmelere başlayan Alanyaspor kulübü prensip anlaşmasına vardı.

Spor

Trabzonspor, Galatasaray'dan iki oyuncuyu koparıp alıyor! 5 milyon euro konusunda anlaşma sağlandı

Trabzonspor, Galatasaray forması giyen Yusuf Demir ve Halil Dervişoğlu'na talip oldu. İki oyuncuyla anlaşma aşamasına gelen bordo-mavililer, Galatasaray yönetimiyle pazarlıklara başladı.

Spor

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Karadeniz ekibi geçen sezon Galatasaray'ın istediği Alexis Sanchez için harekete geçti

İtalyan devi Inter'deki sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme imzalanması beklenmeyen Alexis Sanchez için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

Uğurcan Çakır takımdan ayrılıyor! Bonservisi belli oldu... İşte yeni adresi

Yeni sezonda Avrupa'da mücadele edecek olan Trabzonspor'da hazırlıklar devam ederken, takımdan ayrılması beklenen Uğurcan Çakır için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor

Süper Lig mücadelesi borsaya taştı! Yatırımcısına en fazla kazandıran takım belli oldu

Süper Lig'de kıyasıya mücadele eden spor kulüplerinin hisseleri Borsa İstanbul'da da kıyasıya yarıştı. Mayıs ayında yatırımcısına en çok kazandıran takım belli oldu. Fenerbahçe, halka açık 4 spor şirketi arasında en fazla piyasa değerine sahip kulüp olurken, mayıs ayını 12 milyar 313 milyon 112 bin liralık piyasa değeriyle tamamladı

Finans

Galatasaray ile Fenerbahçe bir maç daha yapabilir! TFF, kupa formatında değişikliğe gitmek istiyor...

TFF'nin Süper Kupa formatıyla ilgili yeni girişimler yaptığı iddia edildi. Süper Lig şampiyonuyla Türkiye Kupası'nın kazananı arasında oynanan müsabakanın formatının değiştirilmek üzere çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Spor

Gece yarısı sosyal medyada kavga çıktı! Galatasaray ve Fenerbahçe atıştı, Trabzonspor da dahil oldu...

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray ile sosyal medyada Fenerbahçe ve Trabzonspor atışma yaşadı. Peş peşe paylaşımlar yapan sarı-kırmızılılara cevap veren Fenerbahçe'ye Trabzonspor karşı çıktı ve ortalık karıştı.

Spor

Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına tepki! Allah’ınızdan korkun!

Trendyol Süper Lig 38. haftasında Trabzonspor ile oynayan Ankaragücü 4-2 mağlup oldu ve küme düştü. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun futbolculara isyanı sosyal medyada olay oldu. Maç sonrası açıklama yapan Belözoğlu "Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü'ne bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim" dedi.

Spor

Abdullah Avcı: Üzüntülüyüz; kazanmayı çok istiyorduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "15'inci, 20'nci dakikadan sonra oyunu Beşiktaş aldı ya da biz verdik. Rakibe uzak kaldık. Baskılarımızı net yapamadık, geri döndüremedik. Beşiktaş o bölümü topa sahip olarak net şekilde iyi oynadı. Çok istiyorduk. Üzüntülüyüz. Kazanmayı çok istiyorduk" dedi.

Spor

SON DAKİKA: Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nın sahibi oldu! Siyah-Beyazlılar Trabzonspor'u geriden gelip mağlup etti

Son dakika... Ziraat Türkiye Kupası sahibini buldu. Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşılaştığı final mücadelesinde Bordo-mavililer öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamayarak rakibi karşısında 2-1 geriye düştü. Sonrasında gelen peş peşe goller sonucu Beşiktaş son dakikada attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor

Trabzonsporlulara şaşırtan Osayi Samuel hamlesi! Tribünler bir anda dondu kaldı

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin başlama düdüğü öncesinde Beşiktaş tribünlerinden yapılan tezahürat bordo-mavili taraftarları kızdırdı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, kupa finali öncesi tribünü terk etti!

Hasan Arat, protokolde kendine ayrılan yere Beşiktaş'a şike imasında bulunan Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in olması nedeniyle protokolde oturmayı reddetti.

Spor

Uğurcan Çakır cephesinden Galatasaray açıklaması geldi! Aylardır sezon sonunda imza atacağı konuşuluyordu...

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ın temsilcisi William D'Avila'dan Galatasaray açıklaması geldi. Sezon sonunda sarı-kırmızılılarla görüşeceği iddia edilen Uğurcan Çakır için net konuşan D'Avila'nın ifadeleri dedikodulara son noktayı koydu.

Spor

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stat belli oldu!

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verildi. İki takım arasındaki final saat 20.45'te başlayacak.

Spor

Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak!

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Türkiye Kupası Finali, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi ve yabancı VAR hakemi uygulamasının olacağını açıkladı.

Spor

Galatasaray'ın iki yıldızı Trabzonspor'a gidiyor! Önümüzdeki yıl için anlaşma sağlandı...

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başladı. Takımda forma giyemeyen oyuncuları belirleyen sarı-kırmızılılar, bu isimlerin menajerlerine durumu iletti ve yolların ayrılacağını söyledi. Trabzonspor da bunu fırsat bilip iki oyuncuyla görüşmelere başladı.

Spor