5N1K Haberleri

Kılıçdaroğlu: Öcalan'la masaya oturmam

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Hedef, bu seçimlerde yüzde 35 çıtasını yakalamaktır. Yakalayamazsanız, yakalayamıyorsunuz, siyasette bedel ödemek var" dedi.

Haber

Orhan Kural: 'Tatlı bir ölümdür'

Manisa'daki facia sonra CNNTürk ekranlarında olayı yorumlayan Prof. Dr. Orhan Kural'ın karbonmonoksit için 'tatlı bir ölümdür' yorumu yapması izleyicileri kızdırdı.

Haber

Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programına konuk olarak gazeteci Cüneyt Özdemir'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Haber

Binali yıldırım: Çocuklarımın gemileri var

AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CNN Türk’te yayınlanan 5N1K programına konuk olarak Gazeteci Cüneyt Özdemir’in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Haber

5N1K

5N1K Hakkındaki Haberler Mynet'te. 5N1K Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fidan-Gülen görüşmesinde önemli iddia

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, CNN TÜRK'te 5N1K programında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.

Haber

Cüneyt Özdemir'den tepki çeken soru

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programının sunucusu Cüneyt Özdemir'in, CHP'li vekil Rıza Türmen'e sorduğu soru sosyal medyada günün konusu oldu.

Haber

Selahattin Demirtaş'tan önemli açıklamalar

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K'ya konuk olarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber

Burhan Kuzu: Yeni bir iddianame kendisi için hazırlanabilir

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili, Anayasa Hukukçusu Burhan Kuzu, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K'ya konuk olarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber

Nazlı Ilıcak: 'Hakan Şükür'ün istifası cesur bir davranış'

Gazeteci Yazar Nazlı Ilıcak, 5N1K programında, Milletvekili Hakan Şükür’ün AK Parti’den istifa etmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haber

Galip Ensarioğlu: 'Türkiye'deki bu coğrafyanın adı Kürdistan'dır'

AK Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan Galip Ensarioğlu, CNNTurk'te yayınlanan Cüneyt Özdemir’le 5N1K programına konuk oldu.

Haber

Acun Ilıcalı'dan Başbakan Erdoğan açıklaması

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı dün akşam CNN Türk kanalında yayınlanan 5N1K programının canlı yayın konuğuydu.

Magazin