Abdurrahman Uzun Haberleri Ve Son Dakika Abdurrahman Uzun Haberleri

Abdurrahman Uzun Haberleri Ve Son Dakika Abdurrahman Uzun Haberleri

Abdurrahman Uzun, araştırmacı ve gazetecidir. 16 Mayıs 1981 yılında Rize'de doğdu. İlköğretimin Rize'de, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. Lisans eğitimi için İstanbul Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünün ardından Beykent Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünü tamamladı. Ortaokul yıllarında oyun ve yönetmen olan Hasan Nail Canat'dan eğitimler aldı.

1999 yılında profesyonel olarak program sunuculuğu ve oyunculuklar yapmaya başladı. 2003-2005 yılları arasında Bağcılar Belediyesi'nde tiyatro öğretmenliği yaptı. Bu süreçte farklı oyunlara yönetmenlik yaptı.

2007 yılında Mavi Karadeniz TV'de "Dalga Dalga Karadeniz" programının 7 yıl yapımını ve sunumunu yaptı. Ardından 2 yıl kanal için Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. 2014 yılında kendi işini kurdu ve 2017 yılında Uzer Medya Ltd.Şti. adı altında Ajans, Organizasyon, Haber Merkezi ve WebTv bölümlerini topladı.

Uzun, evli ve bir çocuk babasıdır.

Abdurrahman Uzun Haberleri

Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet hakkındaki sözleri büyük tepki çekti! Ümit Özdağ'dan Abdurrahman Uzun'a çok konuşulacak 'Maymun' göndermesi

Ümit Özdağ ile Abdurrahman Uzun arasındaki tartışma gündem olmuştu. Kendisini siyaset bilimci olarak tanıtan Abdurrahman Uzun'un Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'in ilanıyla ilgili söylediği sözlere tepki gösteren Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Üstü kapalı bir şekilde Abdurrahman Uzun'a 'maymun' göndermesi yapan Özdağ; 'Eğer bu videoyu daha önce izleseydim sana cevap vermezdim, muz verirdim. Fındık fıstık atardım' dedi.

Haber 07-08-2022 13:21

Programa damga vuran anlar! Ümit Özdağ ile Abdurrahman Uzun arasındaki tartışma gündeme oturdu

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Youtube'da katıldığı programın yankıları sürüyor. Siyaset gündemine ilişkin birçok konunun konuşulduğu programa damga vuran anlardan biri de Özdağ ile kendisini siyaset uzmanı olarak tanıtan Abdurrahman Uzun'un arasındaki tartışma oldu. Özdağ'a soru soran Uzun, "Sakın siyaset yapma" şeklinde cevap alınca ikili arasında tartışma başladı.

Haber 05-08-2022 10:03

MÜSİAD Azerbaycan, MÜSİAD üyelerini aileleriyle Azerbaycan'a davet edecek

MÜSİAD Azerbaycan, MÜSİAD üyelerini aileleriyle Azerbaycan'a davet edecek

Finans 14-12-2019 13:52

Kutsal Burundi Davulu Günü kutlaması

UNESCO kültürel miras listesinde yer alan "Burundi davulu"nun tanıtıldığı "Kutsal Burundi Davulu Günü" Ankara'da kutlandı

Haber 23-11-2018 22:54

Diğer Haber Etiketleri

Abdurrahman Uzun

Abdurrahman Uzun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abdurrahman Uzun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MÜSİAD'dan Azerbaycan'daki Türk şehitlerine vefa

MÜSİAD'dan Azerbaycan'daki Türk şehitlerine vefa

Haber 16-09-2018 14:18