Acemi Cadı Haberleri

Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Acemi Cadı'da birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Dizide Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın son hali gündem oldu. İrem Erkaya'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 28-08-2023 21:19

Acemi Cadı'nın Ceren'i Dicle Alkan'ın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamıyor

Bir dönemin büyük bir ilgiyle izlenen gençlik dizisi Acemi Cadı yayınlandığı dönemde fırtınalar estirmişti. Merve Boluğur, Kaan Yılmaz, Billur Yazgan ve Kubilay Güleçoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizideki oyuncuların son halleri merak ediliyor. Bu isimlerden biri de dizide Ceren karakterine hayat veren Dicle Alkan oldu. Alkan'ın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 13-06-2023 09:05

Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya değişimiyle herkesi şaşırttı! Bakan bir daha baktı

Acemi Cadı dizisinde Merve Boluğur'un en yakın arkadaşı Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın yılar içindeki değişimi şaşırttı. Son hali ile kendine hayran bırakan ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 04-03-2023 09:02

Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil'in eski aşkını görenler hayrete düştü! Meğer Kuruluş Osman'ın yıldızıymış

Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide 'Firuze' karakterini canlandırıyor. Güzel oyuncunun, 2016 yılında hayatını birleştirdiği Anıl Altan ile evliliğinden Alin ve Lina adında ikizleri bulunuyor. Pelin Akil'in bir dönem aşk yaşadığı ve Kuruluş Osman, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almış olan oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 29-11-2022 23:11

Acemi Cadı

Acemi Cadı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Acemi Cadı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Acemi Cadı’nın Hulki Hocası Levent Sülün bakın nasıl değişti! Dizinin sevenleri ‘bambaşka biri olmuş’ dedi

Başrolünde Merve Boluğur'un yer aldığı Acemi Cadı dizisi seneler önce sona erdi. Keyifli senaryosuyla seyircilerden tam not alan dizide Levent Sülün, Hulki Hoca rolünü canlandırdı. Oyuncunun şimdiki hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 15-08-2022 11:27

Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan pozlarıyla nefes kesti! Son hali olay oldu...

Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle herkes tarafından tanınan ve sevilen isim Billur Yazgan, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Kocaman bir kadın olan ve pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuran Billur Yazgan, güzelliğiyle herkesi mest etti.

Magazin 05-08-2022 14:21

Acemi Cadı’da Toygar'ın sağ koluydu! Kubilay Güleçoğlu son haliyle görenleri şaşırttı

Kubilay Güleçoğlu, başrolünde Merve Boluğur'un yer aldığı Acemi Cadı dizisinde hayat verdiği Naci rolü ile tanındı. Dizinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen görüntüsü aynı kalan Güleçoğlu, görenleri şaşırttı.

Magazin 04-08-2022 20:32

Merve Boluğur'dan çok konuşulacak bikinili paylaşım! Bronz teniyle ortalığı salladı

Merve Boluğur, aranjör sevgilisi Mert Aydın ile Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün jetski üzerinde görüntülenen çift, magazin basını tarafından anbean takip ediliyor. Merve Boluğur sosyal medya hesabında Mert Aydın ile yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Şarkı çıkarmasının sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncu şu sıralar bikinili pozlarıyla dikkat çekiyor. İşte Acemi Cadı, Muhteşem Yüzyıl, Küçük Sırlar gibi dizilerle bilinen ünlü Merve Boluğur'un o paylaşımı...

Magazin 01-08-2022 13:43