Acil Nakit Ihtiyacı Haberleri

Başvurana 5 dakika içerisinde 10.000 TL veriliyor! Bankaların kredi hesap tablosu! Geri öderken...

Acil nakit ihtiyacı olan kişiler, bankalardan en hesaplı kredileri çekmek için uygun faiz oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. İnternet üzerinden başvuruyla krediler kolaylıkla alınabiliyor. Bankaların belirlediği geri ödeme ve faiz tablosuna göre ne kadar ödeme yapabileceğinizi kolaylıkla belirleyebiliyorsunuz. İşte, 10.000 TL kredide geri ödeme miktarları!

Finans 09-04-2022 09:45

Kredi faiz oranları ne kadar? 2022 Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank ve tüm bankaların kredi faiz oranları listesi!

Kredi faiz oranları listesi vatandaşların gündeminde yer alıyor. Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası ve tüm bankaların kredi faiz oranlarını incelenmeye başladı. Düşük faizli ve uzun vadeli en uygun seçeneği bulmak isteyen vatandaşlar oranları araştırmaya koyuldu. Peki kredi faiz oranları ne kadar? İşte 2022 Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank ve tüm bankaların kredi faiz oranları listesi!

Finans 24-03-2022 17:32

Kredi faiz oranları düştü mü? Ne kadar oldu? İşte Kredi faiz oranları listesi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 17 Mart Perşembe (bugün) duyuracağı Mart ayı faiz kararı ile birlikte bankaların kredi faiz oranları güncel listesi de merak konusu oldu. Bu kapsamda İhtiyaç, taşıt ve konut da dahil birçok konu sebebiyle acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Kredi faiz oranları düştü mü? Ne kadar oldu? sorularının yanıtını öğrenmek için araştırma yapıyor. İşte Kredi faiz oranları listesi ve konuya ilişkin ayrıntılar...

Finans 17-03-2022 10:38

Kredi faiz oranları ne kadar? 21 Aralık Salı Ziraat, Halkbank, Vakıfbank ve diğer bankaların güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları!

21 Aralık kredi faiz oranlarının miktarı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bankaların güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları son dönemde çokça araştırılan konulardan biri. İşte 21 Aralık Salı güncel Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, ING, Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranları...

Finans 21-12-2021 18:33

Acil Nakit Ihtiyacı

Acil Nakit Ihtiyacı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Acil Nakit Ihtiyacı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Acil kredi ihtiyacı olana PTT'den büyük destek! O bankayla yaptığı ortaklık sayesinde...

Borcunu ödemek isteyen ya da nakit sıkıntısı çeken çoğu vatandaş, ihtiyaç kredisi almak için bankalara başvuruyor. Her banka ihtiyaç kredisi için farklı seçenekler sunuyor. Vatandaşlara ihtiyaç kredisi veren kurumlardan bir de Aktifbank ile işbirliği yapan PTT. Peki, PTT ihtiyaç kredisi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte tüm detaylar...

Finans 13-08-2021 14:40

Konut kredisi kaç yaşına kadar verilir? Konut kredisi yaş sınırı 2020! 65 yaş üstü konut kredisi veren bankalar!

Bankaların sunduğu uygun konut kredisi faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut kredisi kaç yaşına kadar verilir sorusu soruluyor. Özellikle belirli bir yaşın üzerindeki vatandaşlar uzun vadeli kredi çekebilmek için konut kredisi yaş sınırı 2020 konusunu araştırıyor. Peki, kaç yaşına kadar konut kredisi verilir? İşte 65 yaş üstü konut kredisi veren bankalar ile ilgili detaylar...

Finans 21-08-2020 11:44

PTT'den emeklilere müjdeli haber! İşte detaylar...

PTT, 60 ay vade seçeneği ile emekli kredisi verme kararı aldı. 1250 TL'den 80 bin TL'ye kadar açılan kredi imkanı PTT ATM, mobil ya da internet şubesi aracılığı ile sunulacak. Peki, PTT emekli kredisi için nasıl başvuru yapılır? Şartlar neler? PTT emekli kredisi ile ilgili hayli merak edilen detayları sizin için araştırdık.

Finans 19-08-2020 11:59

Kredi notu sıfır olanlara müjde! Bu bankalardan kredi çekebilirsiniz...

Artık kredi notu düşük diye kredi alamamak yok. Kredi notu sıfır olan vatandaşlar acil nakit ihtiyacı duyabiliyor. Puanları düşük olduğu için çoğu banka bu ihtiyaçlarını karşılamıyor. Peki kredi notu sıfır olanlara kredi imkanı sunan bankalar hangileri? Sunulan kredi miktarları hangi düzeyde veriliyor? Notu düşük birçok insanın ihtiyaç anında bilmesi için aklınıza takılan tüm detayları sıraladık.

Finans 08-07-2020 13:49

DenizBank'tan emeklilere 1000 liraya varan promosyon

DenizBank, 3 yıl boyunca maaşını DenizBank'tan alma sözü veren emekli müşterilerine 1000 liraya varan nakit kazanmanın yanı sıra bazı ayrıcalıklardan yararlanma imkanı tanıyor.

Finans 10-03-2020 11:09

Konutta Geri Dönüşüm Projesi

Gayrimenkul firmalarının sektörde yaşanan durgunluktan etkilenerek iflas etmesiyle binlerce vatandaşın konut mağduru olduğunu ifade eden iş adamı Medet Anli, konut mağdurlarının yaşadıkları problemleri gidermek için geliştirdikleri Konutta Geri Dönüşüm Projesi ile bu zamana kadar bin 680 bağımsız kişinin tapuları üzerindeki şerhlerini kaldırarak, mağdurların tapularını satabilmelerini sağladı.İstanbul’un Esenyurt ilçesinde pek çok konutta mağduriyet yaşayan vatandaşların yarım kalan inşaatlarını bitirmek ve parasını ödedikleri evlerini bir an önce teslim etmek amacıyla konutta geri dönüşüm projesi geliştiren iş adamı Medet Anli, bir önceki inşaat firmasından kalan tapular üzerindeki şerhleri kaldırtarak binlerce insanı tapularına kavuşturdu.

Haber 10-12-2019 10:13

İş Bankası'ndan ELÜS Kredisi ile tarıma destek

Türkiye İş Bankası, lisanslı depodan yararlanmak isteyen tarım üreticilerine "ELÜS Karşılığında Kredi" ürünü ile finansman desteği sunuyor

Finans 12-03-2019 15:35

İş Bankası'ndan Vade Bekletmeyen Mevduat Hesabı

İş Bankası'nın "Vade Bekletmeyen Mevduat Hesabı" ile artık vadeli hesaptan para çekilse bile, kalan tutar üzerinden faiz kazanmak mümkün olacak

Haber 05-03-2019 15:35

Denizli’deki 3 bin konut stoğunun eritilmesi için harekete geçtiler

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, kentteki 3 bini aşkın konut stoğunun eritilmesi için harekete geçtiklerini kaydederek, "Konut alacak vatandaşlar dilediği müteahhit firmaya başvurarak kampanyamıza destek veren ilgili banka ve finans kuruluşları iş birliğiyle 0.98’den başlayan faiz oranlar ile kredi kullanımı şansı elde edebilecek" dedi.Başkan Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında konut almayı planlayanlara uygun kredi faiz oranlarının sağlanacağı bir kampanya başlatacakları müjdesi verdi.

Haber 13-02-2019 14:52

Tarihin en büyüğü! Kişi sayısı 7 milyona yaklaştı

Kasırganın hızla yaklaştığı Florida'da tahliye kararı verilen kişi sayısı 7 milyona yaklaştı. Valilik, tahliye kararı verilenlere derhal evlerini terk etme çağrısı yaptı. Birçok ATM'de para kalmadı, akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu. Şiddeti 3. kategoriye inen kasırganın ilerleyen saatlerde hızını artırması bekleniyor.

Haber 09-09-2017 23:38

Üç çocuklu asgari ücretliden vergi alınmıyor

Başbakan Yardımcısı Babacan, artık evli ve 3 çocuklu asgari ücretli vatandaşlardan vergi alınmadığını söyledi. Babacan, vatandaşların kazanmadan harcadığına dikkat çekti.

Finans 25-05-2012 14:12

Yunanistan'a kredi yine gecikiyor

Euro bölgesi maliye bakanları, acil nakit ihtiyacı içindeki Yunanistan'a verecekleri sekiz milyar euroluk yeni kredi dilimi için kararı gelecek aya erteledi.

Finans 16-09-2011 16:16

Yunanistan'a kredi yine gecikiyor

Euro bölgesi maliye bakanları, acil nakit ihtiyacı içindeki Yunanistan'a verecekleri sekiz milyar euroluk yeni kredi dilimi için kararı gelecek aya erteledi.

Haber 16-09-2011 16:16

POS makineli tuzak

Muğla'nın Marmaris İlçesi ile Konya'da kurdukları finans ve danışmanlık şirketi aracılığıyla (Oasis) pos cihazıyla tefecilik yaptıkları ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı.

Haber 26-05-2011 06:54