Adam Mosseri Haberleri

Instagram Başkanı, Twitter (X) rakibi Threads'in iki yeni özelliğini duyurdu!

Threads, eskiden Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in rakibi olarak gösteriliyordu. Instagram Başkanı Adam Mosseri, Threads üzerinden yaptığı duyuruda, Threads'in iki yeni özelliğini paylaştı.

Haber

Bitmek bilmeyen tartışmaya Instagram Başkanı Adam Mosseri de katıldı: Android'in artık iOS'tan daha iyi olduğunu iddia etti

"Android mi yoksa iOS mu?" tartışması uzun yıllardır sürüyor ve hiç bitmiyor. Her iki işletim sisteminin kullanım alanları, avantajları ve dezavantajları farklı olsa da birçok kullanıcı birinden birinin daha üstün olduğunu iddia ediyor. Görünüşe göre bu bitmek bilmeyen tartışmaya Instagram'ın başındaki isim olan Adam Mosseri de katılmış durumda.

Haber

'Threads hesabı nasıl silinir?' Bu sorunun yanıtı çok konuşulmuştu... Instagram’ın başkanı Mosseri'den açıklama geldi! İstenen o özellik de yolda

'Threads hesabı nasıl silinir?' sorusunun cevabı gündem olmuştu. Buna göre, hesabını silmek isteyenlerin Instagram hesabını da silmesi gerekeceği söylenmişti. Bu da Meta'nın Ek Gizlilik Politikası'nda yer alan "Threads profilinizi istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz, ancak Threads profiliniz yalnızca Instagram hesabınızı silerek silinebilir" sözlerine dayandırılmıştı. Instagram Başkanı Adam Mosseri bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan, çok istenen özellik de yolda gibi.

Haber

Instagram'dan sevindiren özellik! Yıllardır bekleniyordu: Kullanıcılara 'sonunda' dedirtecek

Instagram kullanıcıları için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak Instagram, bazı kullanıcıları sevindirecek ve hatta 'sonunda' dedirtecek yeni bir özelliğin duyurusunu gerçekleştirdi. Yeni özellik, Instagram kullanıcıları tarafından yıllardır bekleniyordu ve şimdi resmen Instagram'a geliyor. Instagram'ın "Schedule Posts" özelliği çok fazla kullanılacak gibi duruyor. Anlaşılan bu özellik, Instagram'da paylaşım yapmayı seven kullanıcıları bir hayli sevindirecek.

Haber

Tepkilerin işe yaradı! Instagram değişimden vazgeçti: Kylie Jenner ve Kim Kardashian da tepki göstermişti

Sosyal medya platformu Instagram, son zamanlarda yaptığı tepki çeken değişikliklerden bazılarını geri alıyor. Instagram Başkanı Adam Mosseri, son değişikliklerin aldığı eleştirilerin ardından şirketin “büyük bir geri adım atması ve yeniden bir araya gelmesi” gerektiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde platformun popüler isimleri Kylie Jenner ve Kim Kardashian, Instagram'ın gün geçtikçe daha fazla TikTok'a benzetilmeye çalıştığını söyleyerek, "Instagram'ı yeniden Instagram yapın" çağrısı yapmıştı.

Haber

Instagram'a tepkiler büyüyor! Kim Kardashian ve kardeşi Kylie Jenner'dan da destek geldi

Bir fotoğraf paylaşım platformu olarak başlayan ancak son güncellemeleriyle TikTok benzeri video odaklı bir uygulama olma yolunda ilerleyen Instagram, birçok kullanıcısını kızdırdı. Binlerce kişi "Instagram'ı yeniden Instagram yapma" mottosuyla bir kampanyayı imzaladı. Kim Kardashian ve kardeşi Kylie Jenner da Meta çatısı altındaki Instagram'a tepki gösterdi. Instagram'ın gün geçtikçe daha fazla TikTok'a benzetilmeye çalıştığını söyleyerek, "Instagram'ı yeniden Instagram yapın" çağrısı yaptı.

Haber

AMBER Alerts, Instagram'a geldi: Kullanıcılar kayıp uyarıları alacak

AMBER Alerts (AMBER Alarmı), kaçırılan çocukların bir an önce bulunabilmesi için verilen bir alarm olarak biliniyor. Sosyal medya platformu Instagram ise AMBER Alerts'ı uygulamasına getirdi. Instagram, artık kayıp çocuk uyarıları gösterecek.

Haber

Instagram, TikTok videolarına adeta savaş açıyor! Yeni özellikler ile bundan böyle...

Instagram, yeni özellikleri ile Reels'da paylaşılan TikTok videolarına adeta savaş açmış gibi görünüyor. Instagram başkanı Adam Mosseri'nin açıkladığı değişikliklere göre, Instagram'da bundan böyle başka birinden bulduğu bir şeyi yeniden paylaşanlar değil, özgün olanlar kazanacak.

Haber

Instagram'dan büyük yenilik! Heyecan duyuyoruz diyerek duyurdular

Popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram, videolarda karşınıza çıkacak yeni özelliğini duyurdu. Bu özellik ile birlikte videolarda otomatik olarak oluşturulan altyazılar görünecek.

Haber

Instagram kullanıcılarına müjde! Yeni özellikleri Instagram'ın başkanı Adam Mosseri açıkladı

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a gelecek yeni özellikler, Instagram'ın başkanı Adam Mosseri tarafından açıklandı. Mosseri'nin söylediklerine göre, bir süredir beklenen kronolojik akış artık gerçek olmaya çok yakın.

Haber

Instagram'dan yeni duyuru geldi! Merakla beklenen özellik de artık başlıyor

Instagram, gençler için adım atıyor. Instagram'ın başındaki isim Adam Mosseri, bir blog gönderisi ile gençlerin Instagram'da daha da güvende olmasını sağlayacak bazı yeni araçları ve özellikleri duyurdu. Ayrıca merakla beklenen "Mola Ver" özelliği de artık kullanıma giriyor.

Haber

Instagram algoritması nasıl çalışıyor?

Instagram kronolojik bir akıştan algoritmik bir akışa geçeli beş yıl oldu. Instagram, şimdi ise içeriğin nasıl sıralandığıyla ilgili bazı “yanlış anlamaları” ele alan yeni bir blog yazısı paylaştı.

Haber

Instagram, para kazanmaya yardımcı olacak!

Şirket, influencer'ların platformundan para kazanmalarına yardımcı olacak bir dizi yeni araç üzerinde çalışıyor.

Haber