Adanalı Dizisi Haberleri

Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tuğçe Özbudak'ın oynadığı diziler

Adanalı dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Tuğçe Özbudak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak'ın oynadığı diziler...

Magazin 17-10-2023 11:36

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak son haliyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamıyor

Adanalı dizisi ilk olarak 2008 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlamış ve çok büyük ilgi görmüştü. Dizinin oyuncuları ara ara gündeme gelmeye devam ediyor. Adanalı dizisinde canlandırdığı 'Pınar' karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak, değişimiyle görenleri hayrete düşürdü. Çok sayıda estetik operasyon geçiren ünlü oyuncuya 'Tanıyamadım resmen', 'Pınar ne yaptın kendine' gibi yorumlar geliyor.

Magazin 06-05-2023 20:05

Adanalı'nın afeti komiser Esra son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Bir dönemin fenomen dizilerinden biri olan Adanalı’da komiser Esra karakterine hayat veren Ebru Şam yıllara meydan okunuyor. Oyuncuları arasında Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, İdil Fırat, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı Adanalı dizisinde Esra karakterini canlandıran Şam’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 10-12-2022 17:57

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak estetik sonrası bambaşka biri oldu! Baştan aşağı değişen ismi gören tanıyamıyor

İlk kez 2008 yılında yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon yayınlanarak bir döneme damga vuran Adanalı dizisi, zaman zaman karakterleriyle yeniden gündeme geliyor. Dizide canlandırdığı Pınar karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak ise yaşadığı büyük değişimle şaşırtıyor. Ünlü oyuncuyu geçirdiği estetikler sonrası görenler "Ne yaptın kendine?" yorumlarında bulunuyor.

Magazin 19-09-2022 10:18

Adanalı'nın Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt değişimiyle şaşkına çevirdi! ''Yıllar silindir gibi ezmiş''

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Mehmet Alakurt ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerin paylaştığı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitliyordu. Dizide 'Maraz Ali' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 05-03-2022 10:19

Mehmet Akif Alakurt'tan kadın takipçisine şoke eden sözler! Gerekirse cebine koyarız bir şeyler

Sıla ve Adanalı dizisiyle tanınan ardından oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Mehmet Akif Alakurt sosyal medyadaki agresif tavırlarıyla dikkat çekiyor. Alakurt bir kadın takipçisinden gelen mesajı ifşa ederek şoke eden sözler söyledi.

Magazin 21-01-2022 12:24

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak'ın değişimine yorum yağdı! ''Çok korkunçsun''

Bir döneme damga vuran Adanalı dizisinde hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak, değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi. Özbudak'ın son haline, ''Sana ne olmuş böyle!'', ''Çok korkunçsun'' ve ''Eski halin çok daha güzeldi'' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 10-12-2021 12:32

Şimdilerde herkes onları konuşuyor! Ceyda Kasabalı ile evli olan Fırat Albayram bakın kim çıktı

Instagram ve Youtube platformuna ürettikleri içeriklerle kendilerinden söz ettirmeyi başaran Fırat Albayram-Ceyda Kasabalı ikilisi sosyal medyada en çok konuşulan çiftlerden biri olmayı başardı. Oyunculuk kariyeri boyunca birden fazla projede yer alan Fırat Albayram'ın seneler önce rol aldığı dizi görenleri şaşırttı.

Magazin 15-11-2021 23:42

Adanalı'nın büyük aşkı Maria'ya hayat veren Zeynep Koltuk, değişimiyle şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Adanalı dizisinde hayat verdiği Maria karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Koltuk, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 10-11-2021 14:17

Adanalı dizisinin Fiko'suydu! Umut Oğuz'un hayat hikayesi yürekleri burktu

Oyuncu Umut Oğuz, 7 Kasım 2008 - 7 Kasım 2010 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt gibi isimlerin yer aldığı "Adanalı" dizisinde "Fiko" rolüne hayat vermişti. Ekranlardan neden uzak kaldığını geçtiğimiz aylarda ifade eden Umut Oğuz'un hayat hikayesi yürekleri burktu.

Magazin 07-11-2021 15:38

Görenler şaşıp kalıyor! Oktay Kaynarca'nın, Adanalı dizisindeki kızı Sofia şimdilerde çok ünlü

Adanalı dizisinde rol alan birçok oyuncunun sonraki yıllarda yıldızı parladı. Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Fırat Albayram, Alican Yücesoy, Rüzgar Aksoy gibi oyuncuların yer aldığı Adanalı dizisinde yıldızı parlayan bir karakter de, Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği "Yavuz" karakterinin kızı "Sofia" oldu.

Magazin 24-10-2021 17:22

Adanalı dizisinin Fiko'su Umut Oğuz bakın şimdi ne yapıyor?

Bir döneme damga vuran Adanalı dizisinde 'Fiko' karakterini canlandıran oyuncu Umut Oğuz’un şimdilerde neler yaptığı merak ediliyor. Umut Oğuz’un diziden sonra kariyerinin nasıl şekillendiği araştırılan konular arasında yer alıyor. En son 2017’de ekranlarda olan Oğuz, geçtiğimiz aylarda, ekranlardan neden uzak kaldığını açıklamıştı.

Magazin 15-10-2021 17:42

Survivor'ın sevilen yarışmacısı efsane dizi Adanalı'da oynamış!

Survivor 2021 yarışmacılarından Cemal Hünal'ın, bir dönemin çok izlenen dizisi Adanalı'da Alex karakterine hayat verdiği ortaya çıktı. Cemal Hünal'ın yıllar içindeki değişimini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 20-09-2021 14:01

Adanalı dizisiyle tanınan Tuğçe Özbudak estetikli haliyle gündemde

Adanalı dizisiyle tanınan oyuncu Tuğçe Özbudak estetikli haliyle yine gündemde... Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak estetiğin dozunu kaçırdı.

Magazin 09-06-2021 09:34

Adanalı'nın Maraz Ali karakteri Mehmet Akif Alakurt ortaya çıktı! Bakın nerdeymiş

Bir döneme damgasını vuran Adanalı dizisinin Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt da şehir hayatından kaçıp köye yerleşen isimlerin arasında yer aldı. Kaş'a bağlı olan köyde 3 dönüm arazı alan ve buraya ev yaptıran Alakurt'un kimseyle konuşmadığı öne sürüldü.

Magazin 05-06-2021 11:11