Adidas Ayakkabı Kadın Haberleri

Adidas'ın Terrex serisi outdoor ayakkabılarında sezon sonu fırsatları

Sezonunda yüksek fiyatlarıyla cep yakan outdoor ayakkabılar, sezon sonunda yarı fiyatına düşmesiyle yüzleri güldürüyor. İyi bir outdoor ayakkabı ihtiyacınız varsa, outdoor severlerin favorilerinden Adidas'ın Terrex serisinde kaçırılmayacak bir indirimin başladığını duyuralım. Bahar Fırsatları kapsamında büyük indirimlerle satışa sunulan ayakkabıları sizin için seçtik.

Haber 14-03-2024 14:38

Fiyatı 1381 TL'ye düştü! Sportif ve konforlu tasarımıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirimde

Ayakkabı tercihinde rahatlık ve tarz arayanların en çok tercih ettiği modellerin başında spor ayakkabılar geliyor. Günlük kullanımda maksimum konfor ve destek sağlayarak gün boyu enerjinizi korumanıza yardımcı olan spor ayakkabılar içinde belli başlı markaların modelleri öne çıkıyor. Onlardan biri de Adidas Galaxy Q! Bugüne özel indirimli fiyatıyla ayakkabı severlerin yüzünü güldüren modeli sizin için inceledik.

Haber 12-03-2024 11:46

Kadınlar Günü'nde sevdiklerinizin kalbine dokunacak hediye önerileri

Kadınlar Günü; sevgi, saygı ve takdiri en güzel şekilde ifade etmemizi sağlayan özel bir fırsat. Kadınların hayatımızdaki değerini hatırlatan, onların gücünü ve zarafetini kutlamamızı sağlayan bu özel günde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlar Günü'nde, sevdiklerinizin kalbine dokunacak harika hediye önerilerini sizin için seçtik. Her beğeniye hitap edecek listemize gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 04-03-2024 22:16

Çok satanlar listesinin yıldızları! Adımlarınıza konfor, stilinize şıklık katan ayakkabı modelleri

Sadece görünüşleriyle değil performans ve dayanıklılıklarıyla da en iyi deneyimi sunan Adidas'tan Puma'ya, Columbia'dan New Balance'a kadar birçok ünlü markanın Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan ayakkabı modellerini sizin için seçtik. Kaliteli, dayanıklı, konforlu ve şık bir ayakkabı arayışındaysanız bu listedeki ayakkabılar tam size göre!

Haber 19-02-2024 00:51

Diğer Haber Etiketleri

benetton Adidas ayakkabı valiz moka pot Kalp‎ Puma spor ayakkabı adidas advantage adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı fiyatları adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas çanta adidas ceket adidas erkek ayakkabı adidas erkek mont adidas erkek spor ayakkabı adidas eşofman adidas eşofman takımı adidas halı saha ayakkabısı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas koşu ayakkabısı adidas krampon adidas mont adidas mont erkek adidas spor ayakkabı adidas spor ayakkabı erkek arzum blender columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia erkek ayakkabı bombshell parfüm buharlı ütü calvin klein calvin klein ayakkabı camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı ilik adidas terrex adidas terrex bot adidas terrex erkek dockers ayakkabı dockers bot dockers by gerli dockers erkek ayakkabı karaca jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt jack wolfskin jump jump erkek spor ayakkabı jump spor ayakkabı kedi mama kabı kedi maması mon new balance ayakkabı mutfak tartısı mutfak terazisi levis levis 501 levis mont merrell merrell ayakkabı merrell bot puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma beyaz ayakkabı puma çanta puma ceket puma çoçuk ayakkabısı puma erkek ayakkabı puma erkek mont puma erkek spor ayakkabı puma eşofman altı puma eşofman takımı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma mont puma roma puma roma erkek puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek reebok reebok ayakkabı reebok ayakkabı erkek reebok club c 85 reebok erkek spor ayakkabı reebok kadın ayakkabı sevgi salomon ayakkabı terrex skechers skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek skechers erkek slazenger slazenger ayakkabı smoothie blender stanley termos nine west nine west ayakkabı under armour under armour ayakkabı under armour basketbol ayakkabısı under armour erkek ayakkabı us polo assn us polo ayakkabı us polo çanta us polo gömlek us polo mont tommy hilfiger ayakkabı tommy hilfiger bot tommy hilfiger çanta tommy hilfiger cüzdan tommy hilfiger gömlek tommy hilfiger gözlük tommy hilfiger mont tommy hilfiger saat tommy hilfiger tişört tommy hılfıger valiz seti ayaklar

Adidas Ayakkabı Kadın

Adidas Ayakkabı Kadın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adidas Ayakkabı Kadın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fiyatı 1154 TL'ye düştü! Şık tasarımı ve konforuyla öne çıkan Adidas Planet Z OmegaE indirimde

Kaliteli, sizi uzun süre götürecek, hoş tasarımlı, her kombinin altına uyacak bir spor ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! YılIn Son Fırsatları'nın gözde ürünlerinden Adidas Planet Z OmegaE, kısa süreliğine %45 indirimle karşınızda, işte detaylar!

Haber 15-12-2023 14:18

Fiyatı 1859 TL'ye düştü! Adidas SWIFT RUN 23 Spor Ayakkabı'da %40 indirim

Alışveriş severlerin yüzünü güldüren Gülümseten Kasım Fırsatları'nın bugün son günü! Fırsatların sonlanmasına kısa bir zaman kala ayakkabı ihtiyacınız varsa Adidas indirimlerine bir göz atabilir, tarzınıza uygun bir modeli uygun fiyata satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz. Sizin için rahatlığı ve tasarımıyla kullanıcılarının favorisi, %40 indirimli Adidas SWIFT RUN 23 Spor Ayakkabı'yı inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-11-2023 11:09

Fiyatı 1023 TL'ye düştü! Hafif ve esnek yapısıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirime girdi

Hafifliği ve rahatlığıyla öne çıkan, çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas'ın Duramo 10 modeli Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Dayanıklı üst malzemesi ve nefes alabilir yapısı ile yürüyüşten koşuya her anınızda ultra konfor sunacak bu ayakkabıyı tercih etmek isterseniz, detaylar içeriğimizde!

Haber 14-11-2023 17:01

Kafanızdaki soruları siliyoruz! Adidas ve Puma spor ayakkabı karşılaştırması: Hangisi daha iyi? İşte cevabı!

Spor ayakkabı denince ilk akla gelen markalardan olan Adidas ve Puma, birçok iddialı modeliyle ön plana çıkıyor. Bu aşamada, spor ayakkabı satın alma arifesindeki kişiler için yapılan Adidas ve Puma karşılaştırmaları yol gösterici olabiliyor. Eğer benzer bir karşılaştırmada detaylı bir şekilde iki markanın spor ayakkabılarının incelemesini arıyorsanız okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 19-09-2023 17:00

Fiyatı 2516 TL'ye düştü! Adidas Terrex Yürüyüş Ayakkabısı indirimde

Sağlıklı ve keyifli bir yürüyüş deneyimi için doğru ayakkabı seçimi oldukça önemli. Yürüyüşlerinizden aldığınız keyfi bir üst seviyeye taşıyacak bir ayakkabı arayışındaysanız Adidas'ın Terrex modeline mutlaka göz atmalısınız. Sadece yürüyüşlerinizde değil, günlük hayatınızda da tarzınızı yansıtabileceğiniz bu ayakkabılar, vazgeçilmeziniz olacak bizden söylemesi. Kısa süreliğine Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan ayakkabılara bir şans vermek için acele edin.

Haber 14-08-2023 11:20

Fiyatı 993 TL'ye düştü! Adidas Advantage Tenis Ayakkabısı kısa süreliğine indirimde

Hem rahat olmak hem de tarz görünmek isteyenler buraya! Yaz aylarının vazgeçilmezi beyaz bir spor ayakkabıya sahip olmaya ne dersiniz? Üstelik neredeyse yarı fiyatına! Tarzınızı yükseltecek minimal, sade, şık ve rahat Adidas Advantage Tenis kısa süreliğine %30 indirimde! İşte detaylar...

Haber 28-07-2023 12:10

Puma, Adidas, Merrell... Spor ve outdoor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Her adımınızda rahat ve aynı zamanda stil sahibi olmak istemez misiniz? İster spor yaparken ister doğada yürüyüş yaparken ayaklarınızın tam destek ve konfora sahip olması çok önemli. Neyse ki Puma, Adidas ve daha birçok markanın spor ayakkabı modellerinde indirimler başladı. Haydi, fırsatları görmek için detaylara geçelim.

Haber 21-07-2023 13:47

Fiyatı 1303 TL'ye düştü! Şık tasarımıyla ve kalitesiyle göz dolduran Adidas ayakkabıda indirim

Konforu, dayanıklılığı, şıklığı bir arada sunan Adidas GameCourt 2 W Ayakkabı indirimde! Hem spor yaparken hem de günlük hayatta kullanabileceğiniz rahatlığına hayran kalacağınız bu ayakkabıyla tanışmaya ne dersiniz? "İyi ki almışım!" diyeceğiniz bir ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz!

Haber 27-06-2023 17:47

Fiyatı 1703 TL'ye düştü! Adidas beyaz spor ayakkabıda 425 TL indirim

Yürüyüşte, koşuda, sporda, kısacası günün her anında sizi yarı yolda bırakmayacak bir spor ayakkabıya ihtiyacınız varsa işte kaçırılmayacak bir fırsat önerisi karşınızda: Adidas CourtJam Control M Unisex Ayakkabı'da 425 TL indirim sizleri bekliyor! Hafif ve rahat tasarımıyla bir kez giyenlerin gözdesi olan bu ayakkabıyla tanışmak için sınırlı zaman var. İşte detaylar!

Haber 26-06-2023 16:08

Fiyatı 815 TL'ye düştü! Adidas Süre 10 Koşu Ayakkabısı'nda kaçırılmayacak fırsat

İster tempolu yürüyüşlerinizde isterseniz koşu yaparken tercih edebileceğiniz Adidas Süre 10 Koşu Ayakkabısı kısa süreliğine indirimde! Dayanıklı ve hafif olmasıyla öne çıkan ayakkabı, yüksek kaliteli malzemesi sayesinde "Bir kez alayım, uzun yıllar kullanayım." diye düşünenlere hitap ediyor. Eğer siz de kaliteli ve uzun ömürlü bir ayakkabı arıyorsanız adres belli!

Haber 23-06-2023 10:43

Fiyatı 711 TL'ye düştü! Çok satan Adidas ayakkabıda indirim

Ayağınızda yokmuşçasına rahat, nefes alabilen, dayanıklı bir ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Modern tasarımıyla binlerce kişinin gözdesi olan, dayanıklılığı ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Adidas GALAXY 6 M Ayakkabı kısa süreliğine indirimde! Kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın, deriz.

Haber 21-06-2023 14:06

Fiyatı 1099 TL'ye düştü! Adidas koşu ayakkabısında kaçırılmayacak fırsat

Rahat, dayanıklı, hafif bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Alacağınız ayakkabının yürüyüşten koşuya her ihtiyaca uygun olmasını mı istiyorsunuz? Bir de "Kaliteli olsun ama bütçemi de zorlamasın" diyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Adidas'ın Süre 10 Koşu Ayakkabısı kısa süreliğine indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın, işte detaylar!

Haber 04-06-2023 22:48

Fiyatı düştü! Her adımda konforu hissettiren Adidas ayakkabıda indirim

Kaliteli bir çift ayakkabı satın almak ve ayakkabınızı yürüyüşten outdoor aktivitelere kadar birçok yerde giymek istiyorsanız şimdi önereceğimiz model tam size göre! Konforu ve şıklığı bir arada sunan Adidas'ın outdoor model ayakkabısı Cetra kısa süreliğine indirimde. Üstelik mobil uygulamadan yapacağınız 300 TL ve üzeri ilk alışverişinize 120 TL ekstra indirim fırsatı da sizleri bekliyor. Hem ayaklarınızı hem de kendinizi şımartma zamanı, işte detaylar!

Haber 26-05-2023 10:52

Puma, Adidas, Reebok ve dahası... İndirimdeki ayakkabıları keşfedin, ayağınıza konforu getirin

Kıyafetlerin en güzel tamamlayıcısı, tarzınıza ve ayağınıza uygun bir çift ayakkabı... Siz de "Baharlık, yazlık kombinlerimi tamamlayacak ve gün boyu ayaklarımın içinde rahat edeceği, hemen yıpranmayacak kaliteli bir ayakkabı istiyorum!" diyenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Uzun ömürlü bir ayakkabıya %35'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz, nasıl mı? Sizin için seçtiğimiz ünlü markalardaki indirimlere göz atarak, tabii ki! İşte detaylar!

Haber 16-05-2023 00:32

Fiyatı düştü! Adidas'ın suya dayanıklı ayakkabısında kaçırılmayacak fırsat

Doğada vakit geçirmeyi, uzun yürüyüşler yapmayı sevenler buraya! Suya dayanıklı özelliğiyle öne çıkan Adidas'ın Terrex koleksiyonundan Eastrail 2E Yürüyüş Ayakkabısı kısa süreliğine indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Sağlam tabanı ve konforlu tasarımı ile yürüyüşlerinize yeni bir boyut kazandıracak ayakkabıyı incelemeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 13-04-2023 14:30

Kalite, konfor, şıklık bir arada! Spor ayakkabılarda %45'e varan indirim

Kaliteli markaların konforlu ve şık spor ayakkabılarında Bahar Fırsatları'na özel indirimler devam ediyor. Kombinlerinize hava katacak, ayaklarınıza konfor getirecek bir spor ayakkabıya ihtiyacınız varsa indirimler bitmeden ve stoklar tükenmeden bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Sizin için indirimli spor ayakkabıları seçtik. Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 07-04-2023 14:58

Rahatlığına hayran kalacağınız en iyi Adidas marka ayakkabılar

Kaliteli ve ergonomik ürünleri ile gönüllerde taht kuran spor markası Adidas, en iyi kadın ve erkek ayakkabı modellerine imza atıyor. Günlük kullanımın yanı sıra yürüyüş, koşu, tenis, dağcılık ve kampçılık gibi farklı aktivitelere uygun modelleri kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor. Gelin, ayağınızdan asla çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi Adidas ayakkabı modellerine beraber göz atalım!

Haber 23-11-2022 17:44