Adidas Koşu Ayakkabısı Haberleri

Fiyatı 1154 TL'ye düştü! Şık tasarımı ve konforuyla öne çıkan Adidas Planet Z OmegaE indirimde

Kaliteli, sizi uzun süre götürecek, hoş tasarımlı, her kombinin altına uyacak bir spor ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! YılIn Son Fırsatları'nın gözde ürünlerinden Adidas Planet Z OmegaE, kısa süreliğine %45 indirimle karşınızda, işte detaylar!

Haber 15-12-2023 14:18

Adidas mı Nike mı hangisi daha kaliteli? Koşu ayakkabısında tercihim ne olmalı? İşte cevaplar!

Yeni bir koşu ayakkabısı almayı planlayan herkes eninde sonunda kendisini Adidas ve Nike karşılaştırması yaparken bulabilir. Koşu ayakkabısı denilince akla ilk gelen bu iki marka, birbirinden kaliteli ürünleriyle sizi her zaman memnun eder. Eğer siz de benzer bir kıyaslama hâlindeyseniz ve ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız objektif bir karşılaştırma ilginizi çekebilir. İşte detaylar!

Haber 30-08-2023 17:23

Tüm zamanların en iyi Adidas koşu ayakkabısı modelleri incelemesi ve yorumları

Koşmayı seviyor fakat nasıl bir ayakkabı alacağınıza karar veremiyorsanız adidas markasına ait en iyi modelleri incelemek, size yardımcı olabilir. İster koşmaya yeni başlayın ister profesyonel bir koşucu olun, bu iş için üretilmiş bir ürün kullanmanız gerekiyor. Koşacağınız bölgeye ve haftalık koşma sıklığına göre adidas markasının ürettiği en iyi modeller hakkında fikir edinmek için okumaya devam edin!

Haber 21-07-2023 17:54

Spor yapmaktan dört mevsim vazgeçmeyenler için en iyi koşu ayakkabısı çeşitleri 2023

Koşu hem bir spor aktivitesi hem de bir yaşam tarzı. Bu aktiviteyi yıl boyunca sürdürebilmek doğru ekipmana sahip olmayı gerektiriyor. Her mevsimde koşu yapmak isteyenler için dört mevsim giyilebilecek koşu ayakkabıları büyük bir önem taşıyor. Sıcak yaz günlerinden soğuk kış aylarına kadar hava koşullarından etkilenmeden rahatlıkla koşu yapabilmek için doğru ayakkabı seçiminin son derece önemli olduğunu biliyoruz.Hadi gelin sizler için seçtiğimiz her mevsime uygun koşu ayakkabılarına göz atalım.

Haber 07-07-2023 10:13

Fiyatı 815 TL'ye düştü! Adidas Süre 10 Koşu Ayakkabısı'nda kaçırılmayacak fırsat

İster tempolu yürüyüşlerinizde isterseniz koşu yaparken tercih edebileceğiniz Adidas Süre 10 Koşu Ayakkabısı kısa süreliğine indirimde! Dayanıklı ve hafif olmasıyla öne çıkan ayakkabı, yüksek kaliteli malzemesi sayesinde "Bir kez alayım, uzun yıllar kullanayım." diye düşünenlere hitap ediyor. Eğer siz de kaliteli ve uzun ömürlü bir ayakkabı arıyorsanız adres belli!

Haber 23-06-2023 10:43

Fiyatı 711 TL'ye düştü! Çok satan Adidas ayakkabıda indirim

Ayağınızda yokmuşçasına rahat, nefes alabilen, dayanıklı bir ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Modern tasarımıyla binlerce kişinin gözdesi olan, dayanıklılığı ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Adidas GALAXY 6 M Ayakkabı kısa süreliğine indirimde! Kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın, deriz.

Haber 21-06-2023 14:06

Fiyatı 1099 TL'ye düştü! Adidas koşu ayakkabısında kaçırılmayacak fırsat

Rahat, dayanıklı, hafif bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Alacağınız ayakkabının yürüyüşten koşuya her ihtiyaca uygun olmasını mı istiyorsunuz? Bir de "Kaliteli olsun ama bütçemi de zorlamasın" diyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Adidas'ın Süre 10 Koşu Ayakkabısı kısa süreliğine indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın, işte detaylar!

Haber 04-06-2023 22:48

Fiyatı düştü! Her adımda konforu hissettiren Adidas ayakkabıda indirim

Kaliteli bir çift ayakkabı satın almak ve ayakkabınızı yürüyüşten outdoor aktivitelere kadar birçok yerde giymek istiyorsanız şimdi önereceğimiz model tam size göre! Konforu ve şıklığı bir arada sunan Adidas'ın outdoor model ayakkabısı Cetra kısa süreliğine indirimde. Üstelik mobil uygulamadan yapacağınız 300 TL ve üzeri ilk alışverişinize 120 TL ekstra indirim fırsatı da sizleri bekliyor. Hem ayaklarınızı hem de kendinizi şımartma zamanı, işte detaylar!

Haber 26-05-2023 10:52

Sık sık koşuya ya da yürüyüşe çıkanların tercih etmesi gereken ayakkabılar

Açık havanın keyfini sürerken yürüyüş veya koşu yapmayı sevenlerin konforu ayaklarına getirecek ve hafifliğiyle hareket etmeyi kolaylaştıracak spor ayakkabılara yönelmesi gerekiyor. Birçok ünlü markanın yürüyüş veya koşu için özel olarak tasarladığı birbirinden kaliteli spor ayakkabı modelleri bulunuyor. Gelin, rahatlığı ve dayanıklılığıyla öne çıkan, en kaliteli yürüyüş ve koşu ayakkabı çeşitlerini beraber inceleyelim.

Haber 24-05-2023 16:01

Koşularınızda ayağını rahat hissettirecek en iyi erkek koşu ayakkabıları 2023

Sıklıkla koşu yapan biriyseniz kaliteli bir koşu ayakkabısına ihtiyacınız var demektir. Bunun için pek çok farklı seçenek arasından marka, model, tasarım ve kumaş kalitesi gibi kriterleri değerlendirerek doğru ürünü bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Tam da bu sebeple binlerce seçenek arasında kararsız kalmayın diye en iyi erkek koşu ve yürüyüş ayakkabılarını araştırdık. Gelin, birbirinden rahat ve şık ayakkabı modellerini hep birlikte inceleyelim.

Haber 03-05-2023 15:42