Adidas Spor Ayakkabı Haberleri

Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye varan indirimler

Adımlarınızla tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz? Rahatlığıyla ve tarz görünümüyle yediden yetmişe herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, bekledikleri yerlerden çıktı ve bahar kombinlerimizi süslemeye başladı. Siz de yeni sezonda hem tarzınızı yükseltecek hem de ayaklarınızı rahat hissettirecek kaliteli bir spor ayakkabı arayışındaysanız, indirimdeki markalar burada! İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 01-04-2024 14:49

Fiyatı 1023 TL'ye düştü! Hafif ve esnek yapısıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirime girdi

Hafifliği ve rahatlığıyla öne çıkan, çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas'ın Duramo 10 modeli Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Dayanıklı üst malzemesi ve nefes alabilir yapısı ile yürüyüşten koşuya her anınızda ultra konfor sunacak bu ayakkabıyı tercih etmek isterseniz, detaylar içeriğimizde!

Haber 14-11-2023 17:01

Kafanızdaki soruları siliyoruz! Adidas ve Puma spor ayakkabı karşılaştırması: Hangisi daha iyi? İşte cevabı!

Spor ayakkabı denince ilk akla gelen markalardan olan Adidas ve Puma, birçok iddialı modeliyle ön plana çıkıyor. Bu aşamada, spor ayakkabı satın alma arifesindeki kişiler için yapılan Adidas ve Puma karşılaştırmaları yol gösterici olabiliyor. Eğer benzer bir karşılaştırmada detaylı bir şekilde iki markanın spor ayakkabılarının incelemesini arıyorsanız okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 19-09-2023 17:00

Yürüyüş yapmayı seven annenize hediye edebileceğiniz spor ayakkabı modelleri

Her yıl mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Günü, annenize verdiğiniz değeri göstermeniz için harika bir fırsat. Bu özel gün için aldığınız hediyelerle annenizi ne kadar çok düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Örneğin anneniz yürüyüş yapmayı çok seviyorsa ona rahat ve şık bir spor ayakkabı hediye edebilirsiniz. Peki, annenizin stilini tamamlayacak spor ayakkabılarla tanışmaya ne dersiniz?

Kadin 11-05-2023 17:27

Hayatınızı kolaylaştırıp gün boyu rahatlık sunacak en iyi spor ayakkabı markaları ve modelleri 2023

Günlük hayatta giydiğimiz spor ayakkabıların hem rahat ve şık olmasını hem de kaliteli olmasını isteriz. A'dan Z'ye birçok ayakkabı içinden tam da kendinize uygun olanı bulma konusunda zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için birbirinden kaliteli gün boyu rahatlık sunacak en iyi spor ayakkabı markası ve modellerini derledik. Üstelik Adidas'ın çok sevilen Strutter modeli bugüne özel indirimde! Sizin için derlediğimiz ürünlere göz atmadan geçmeyin.

Haber 24-02-2023 10:47