Adidas Terrex Bot Haberleri

Adidas'ın Terrex serisi outdoor ayakkabılarında sezon sonu fırsatları

Sezonunda yüksek fiyatlarıyla cep yakan outdoor ayakkabılar, sezon sonunda yarı fiyatına düşmesiyle yüzleri güldürüyor. İyi bir outdoor ayakkabı ihtiyacınız varsa, outdoor severlerin favorilerinden Adidas'ın Terrex serisinde kaçırılmayacak bir indirimin başladığını duyuralım. Bahar Fırsatları kapsamında büyük indirimlerle satışa sunulan ayakkabıları sizin için seçtik.

Haber 14-03-2024 14:38

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Adidas'ın Terrex serisi ayakkabıları indirime girdi

Yaz kış fark etmeksizin açık havada uzun saatler geçiriyorsanız, her koşula önceden hazırlıklı olmanızı sağlayacak ve sizi güvende hissettirecek bir çift outdoor ayakkabıya ihtiyacınız var demektir! Adidas Terrex serisi de tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ayakkabılarıyla yıllardır outdoor severlerin favorisi! Kısa süreliğine indirimde olan Terrex serisi ayakkabılarıyla tanışmak ve uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere bakmadan geçmeyin.

Haber 17-01-2024 15:06

Fiyatı 1682 TL'ye düştü! Adidas'ın Terrex serisinin beğenilen modeli indirime girdi

Yılın Son Fırsatları bugün başladı! Amazon Prime üyelerine özel büyük indirimlerle dolu alışveriş etkinliğinin yıldızlarından biri olan Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy W Spor Ayakkabı, tam 740 TL indirimle satışta! Su geçirmez özelliğiyle öne çıkan outdoor ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 11-12-2023 14:11

Çok satanlarda birinci sırada! Su ve rüzgar geçirmez Adidas outdoor ayakkabının fiyatı düştü

Her adımda maksimum kavrama ve rahatlık sunan, su ve rüzgar geçirmeyen özellikleriyle öne çıkan bir çift ayakkabı herkeste olmalı! Özellikle kış günlerinde sizi konforla sarıp sarmalayacak bir ayakkabı satın almayı planlıyorsanız bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz! Adidas TERREX TRACEROCKER 2 GTX Outdoor Ayakkabı kısa süreliğine 925 TL indirimle satışta, bizden söylemesi bu fırsat kaçmaz!

Haber 27-11-2023 12:06

Adidas Terrex Bot

Adidas Terrex Bot Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adidas Terrex Bot Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Suya dayanıklı, ultra konforlu, uzun ömürlü... Adidas Terrex serisinde 1500 TL'ye varan indirim!

Outdoor ayakkabı almanın şimdi tam zamanı! Soğuklar gelmeden, kış yüzünü göstermeden bir çift outdoor ayakkabı almak ve kışı zahmetsiz geçirmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Adidas'ın Terrex serisinin sevilen outdoor ayakkabı modellerinde Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 1500 TL'ye varan indirimler başladı. Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamanız için indirimdeki modelleri seçtik.

Haber 24-10-2023 15:13

Fiyatı 2516 TL'ye düştü! Adidas Terrex Yürüyüş Ayakkabısı indirimde

Sağlıklı ve keyifli bir yürüyüş deneyimi için doğru ayakkabı seçimi oldukça önemli. Yürüyüşlerinizden aldığınız keyfi bir üst seviyeye taşıyacak bir ayakkabı arayışındaysanız Adidas'ın Terrex modeline mutlaka göz atmalısınız. Sadece yürüyüşlerinizde değil, günlük hayatınızda da tarzınızı yansıtabileceğiniz bu ayakkabılar, vazgeçilmeziniz olacak bizden söylemesi. Kısa süreliğine Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan ayakkabılara bir şans vermek için acele edin.

Haber 14-08-2023 11:20