Ah Nerede Dizisi Haberleri

Yeşilçam efsanesinden uyarlanmıştı! Ah Nerede dizisi ekrana veda ediyor

Star TV'nin yaz ekranındaki yapımlarından 'Ah Nerede' dizisi erken final yaparak ekrana veda ediyor. Yeşilçam klasiği olan aynı isimdeki filmden uyarlanan 'Ah Nerede dizisinin final bölüm tarihi de belli oldu.

Magazin 11-08-2022 01:26

Hayat Bilgisi'nin Amil Bey'inin son hali şaşırttı! Tarık Pabuçcuoğlu seneler sonra bambaşka biri oldu

Seneler önce televizyon ekranlarının unutulmaz dizileri arasında adını yazdıran Hayat Bilgisi dizisinde Müdür Amil karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu'nun son halini gören tanıyamadı. Dizide okulun müdürü Amil karakterini canlandıran 73 yaşındaki ismin değişimi olay oldu.

Magazin 14-07-2022 11:10

Ah Nerede dizisinin Zehra'sı Nil Keser kimdir? Nil Keser nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Ah Nerede dizisinin Zehra'sı Nil Keser oldu. Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmlinin dizisinde oynayacak olacak ünlü oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette; Ah Nerede dizisinin Zehra'sı Nil Keser kimdir? Nil Keser nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı filmin dizi versiyonunun yıldızı...

Magazin 19-05-2022 16:44

Ah Nerede dizisinin Tarık'ı Oktay Çubuk kimdir? Oktay Çubuk nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Ah Nerede dizisinin Tarık'ı Oktay Çubuk oldu. Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmlinin dizisinde oynayacak olacak ünlü oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette; Ah Nerede dizisinin Tarık'ı Oktay Çubuk kimdir? Oktay Çubuk nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı filmin dizi versiyonunun yıldızı..

Magazin 19-05-2022 16:34

'Ah Nerede' dizisinde Hulusi Kentmen’i canlandıracak isim belli oldu

"Ah Nerede" dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Dizide Hulusi Kentmen’i oynayacak oyuncu da belli oldu. Dizide Ferit’in babası rolünü usta oyuncu Tarık Pabuççuoğlu canlandıracak.

Magazin 20-04-2022 14:07

Ah Nerede dizisi konusu nedir? Yeşilçam'dan uyarlanacak Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler olacak?

Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede filmi dizi oluyor. Sevilen yapımda yer alacak olan oyuncular ve dizinin konusu ise haberler sonrası merak edildi. Peki Ah Nerede dizisi konusu nedir? Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler olacak? İşte merak edilenler...

Magazin 01-03-2022 09:49