Ahmet Arıman Haberleri

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine katıldı!

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin kadrosuna sürpriz bir oyuncu katıldı. Hababam Sınıfı’nın unutulmaz isimlerinden Ahmet Arıman dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 26-10-2022 20:58

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ve Bacaksız'ı açılışlarda org çalıp, şarkı söylemeye başladı

Türk sinemasının unutulmaz serisi Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail ve Bacaksız rolleriyle hafızalara kazınan oyuncular Ahmet Arıman ve Tuncay Akça, açılış, düğün ve davetlerde org çalıp şarkı söylemeye başladı. Ünlü oyuncuların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-06-2022 20:40

Arzu Film yıllar sonra paylaştı!' Hababam Sınıfı Uyanıyor' filminde 'Hayta İsmail'in hikâyesi!

Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Şener Şen, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Ahmet Arıman ve Ahmet Sezerel'in rol aldığı, 1977 yapımı 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filminde, 'Hayta İsmail' karakterinin askerden izne geldiği sahnenin ilginç hikayesi yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 05-07-2021 13:32

Hababam'ın Hayta İsmail'i, Münir Özkul'u anlattı

Oyuncu Ahmet Arıman: - "Münir ağabey hiçbir zaman sert olamazdı. Sırf Münir ağabey değil, Adile Naşit ve Ertem ağabey de öyle. İnanın onlar emsalsiz insanlardı her konuda. Oyunculuk, bilgi ve insanlık konusunda olağanüstü isimlerdi" - "Onun babacanlığı tarif edilemez, yaşanır. Onun her dakikası büyük bir olaydır" - "Münir ağabey orta oyununun babasıdır, bir meddahtır. Aslında onda ne ararsanız vardır. O günlerle ilgili keşke (kamera arkası) çekimler olsaydı da o sahneleri birbirine nasıl kattığını, koca stadyumdaki izleyicilerin nasıl gülme krizine girdiğini görebilseydiniz"

Magazin 04-01-2020 11:21

Ahmet Arıman

Ahmet Arıman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahmet Arıman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Kim Milyoner Olmak İster'de ne kadar kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde, Hababam Sınıfı filmindeki 'Hayta İsmail' rolüyle gönüllerde taht kuran Ahmet Arıman yarıştı. Usta oyuncu Ahmet Arıman Kim Milyoner Olmak İster'den ne kadar kazandı?

Magazin 27-08-2018 22:23

'Sen artık Hayta İsmail değilsin'

Kendisinden 40 yaş küçük bir kadınla evlenip tartışma yaratan 'Hayta İsmail' lakaplı oyuncu Ahmet Arıman, bir röportajında "30'larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı" diyerek bütün okları üzerine çekmişti.

Magazin 26-12-2017 09:53

Hayta İsmail 'Göğüsleri sarkmış olurdu' sözlerini yalanladı: Hatırlamıyorum

Kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenen Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, verdiği röportajdaki "30'larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı" sözlerini hatırlamıyor.

Magazin 25-12-2017 14:02

Hayta İsmail'den olay sözler: '30 yaşında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olurdu'

Kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenen Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, verdiği bir röportajda söylediği sözler ile şoke etti. Arıman, "Kader 30’larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı. Yatak odasında çareler tükenmez" diyerek şoke etti.

Magazin 24-12-2017 15:24

Ahmet Arıman 'Tatlı İntikam'la geri dönüyor

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam'a Yeşilçam'ın sevilen ismi Ahmet Arıman konuk oluyor.

Magazin 26-04-2016 16:22