Ahmet Eşref Fakıbaba Haberleri

İYİ Parti'den 'Cumhur İttifakı' açıklaması! AK Parti'den İYİ Parti'ye geçen ismin paylaşımı gündem oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkması sonrası siyaset gündemi hareketlendi. Peş peşe gelişmeler yaşanırken, geçtiğimiz aylarda AK Parti'den İYİ Parti'ye katılan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın çıkışı dikkat çekti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fakıbaba, "Biz İYİ Parti olarak olarak, AKP/Cumhur İttifakı ile asla birlikte olmadık, olmayacağız." dedi. Öte yandan BBP Genel Başkanı Destici'nin 'İYİ Parti' açıklamaları da gündem oldu.

Haber 05-03-2023 19:36

AK Parti'den İYİ Parti'ye geçmişti! Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken sözler! 'Son güne kadar neden sakladı?'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkması sonrası siyaset gündemi hareketlendi. Partilerden peş peşe açıklamalar gelirken, AK Parti'den İYİ Parti'ye geçen İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın çıkışı dikkat çekti. Bir televizyon kanalında konuşan Fakıbaba, "Kemal Bey madem aday olacak bunu son güne kadar neden sakladı?" ifadelerini kullandı. Fakıbaba ayrıca Akşenir'in masadan kalkmasına ilişkin, "Meral Hanım masadan kalkmaya zorlanmıştır." dedi.

Haber 04-03-2023 21:48

Ahmet Eşref Fakıbaba canlı yayında duyurdu! '10 gün önce tehdit aldım'

AK Parti ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Tehdit edildiğini söyleyen Fakıbaba, savcılığa başvurduğunu ifade etti. Fakıbaba açıklamasında 'Bu önemli bir olay. Misafirhanede yakalanmış olsaydım belki ölecektim' ifadelerini kullandı.

Haber 31-10-2022 08:37

İbrahim Tatlıses'ten Ahmet Eşref Fakıbaba videosu! Kimse senle gurur duymuyor

İbrahim Tatlıses, hem AK Parti üyeliğinden hem de milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında bir video paylaştı. "Senin gerçek yüzünü göstereceğim" diyen İbrahim Tatlıses, Fakıbaba'nın geçmiş yıllara ait bir videosunu paylaşarak "Şimdi sıra CHP'de galiba" dedi.

Magazin 27-10-2022 15:55

Son dakika: İYİ Partili Fakıbaba'nın milletvekilliğinden istifa talebi kabul edildi!

Son dakika haberine göre İYİ Partili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın milletvekilliğinden istifa talebi TBMM Genel Kurulunda oylanarak kabul edildi. Fakıbaba'nın TBMM üyeliği oy birliği ile düşürüldü.

Haber 26-10-2022 19:10

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? TTB Başkanı'na gözaltı, Fakıbaba'dan İYİ Parti'de ilk mesaj, taraftarı heyecanlandıran 'Şenol Güneş' paylaşımı...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınması, AK Parti'den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba'nın İYİ Parti'de ilk mesajı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den tedirginlik yaratan 'dünya savaşı' göndermesi, Sinan Engin'den 'Şenol Güneş' paylaşımı, sanatçı Gülşen'in yurt dışı çıkış yasağıyla ilgili gelişme, dünya tıp literatürüne giren Türk doktor...

Haber 26-10-2022 17:59

Son dakika: İstifasıyla gündem olmuştu, Fakıbaba İYİ Parti'ye katıldı! Rozetini Akşener taktı

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde AK Parti'den istifa etmesiyle gündem olan ve İYİ Parti'ye katılacağı öğrenilen Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti'ye resmen katıldı. Fakıbaba'nın rozetini partinin grup toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı. Fakıbaba İYİ Parti'deki ilk konuşmasında dikkat çeken mesajlar verdi. Akşener ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yaparken partiye son dönemde katılan Turhan Çömez ile Fakıbaba'ya seslendi.

Haber 26-10-2022 10:37

İstifası siyasetin gündemine damgasını vurmuştu! AK Partili Beyazgül'den 'Fakıbaba' iddiası: Türkiye'de en çok arsa satan belediye başkanıdır

Siyasette istifaların, partiler arası geçişlerin sıklaştığı son dönemde en dikkat çeken gelişmelerden biri de Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa etmesi oldu. Öyle ki, Fakıbaba'nın geniş yankı uyandıran bu hamlesi tartışılmaya devam ediyor. Bu tartışmalardan birinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Fakıbaba'yla ilgili çarpıcı bir 'arsa satışı' iddiası ortaya attı. Beyazgül, Fakıbaba'nın yıllarca toplantılara katılmadığını da öne sürdü.

Haber 25-10-2022 09:47

İstifalar peş peşe gelmişti! AK Partili milletvekilinden çok konuşulacak sözler: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüm, AK Parti'ye de söylüyorum...

Siyaset dünyası istifalar ve partiler arası geçişlerle çalkalanıyor. Bu sırada en çok ses getiren isimlerden biri de Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba olmuştu. Fakıbaba'nın İYİ Parti'ye geçişinin ardından bir AK Partili milletvekili daha çok konuşulacak açıklamaya imza attı ve istifasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesini dile getirdi.

Haber 24-10-2022 09:59

Son günlerin en çok konuşulan siyasi ismine İbrahim Tatlıses'ten olay gönderme: Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke...

AK Parti'den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba'ya 'imparator' lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten olay yaratacak sözler. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım" ifadelerini kullandı.

Magazin 22-10-2022 07:02

Seçim öncesi siyaset sahnesinde transferlerin ardı arkası kesilmiyor! Ahmet Eşref Fakıbaba sonrası AK Parti'de bir istifa daha

Siyasette son günlerde yaşanan transferler gündemden düşmüyor. Mehmet Ali Çelebi'nin ardından son olarak Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa edip İYİ Parti'ye katılacak olmasının yankıları sürerken yeni bir ayrılık iddiası daha geldi. Televizyon ekranlarında aktarılan bir bilgiye göre AK Parti'de bir isim daha istifa hazırlığına girdi.

Haber 21-10-2022 09:54

AK Parti'den istifa eden Fakıbaba canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la arasında geçen konuşmayı anlattı! 'Ben ayrılacağım ama...'

Siyaset kulisleri AK Parti'den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba'yı konuşuyor. Katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la arasında geçen konuşmayı anlatan Fakıbaba, "Ben gerçekten emekliliğe ayrılacağımı sayın Cumhurbaşkanına arz ettim. Dedim ki bakın ben emekliye ayrılıyorum ama Şanlıurfa'nın iyi ellerde olması lazım. Takımın lideri şu arkadaşımız olsun" ifadelerini kullandı.

Haber 20-10-2022 22:00

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Binali Yıldırım'ın trafik kazası, faiz kararı, kimyasal silah iddialarına yanıt, Liz Truss'ın istifası...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Binali Yıldırım'ın trafik kazası, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararı, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında soruşturma, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den istifası, İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifası, eski futbolcu Zafer Biryol'un yakalanması...

Haber 20-10-2022 18:35

SON DAKİKA | Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti'ye geçiyor! AK Parti ve milletvekilliğinden istifa etmişti, rozetini Meral Akşener takacak

Son dakika haberi: Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa kararı gündem yarattı. Fakıbaba, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fakıbaba, "Siyasi ve ahlaki anlayışımla uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum" dedi. Öte yandan istifa kararı sonrası bir açıklama daha yapan Fakıbaba, İYİ Parti'ye geçeceğini söyledi. Fakıbaba'nın parti rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takacak.

Haber 20-10-2022 15:17

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifası için AK Parti'den ilk açıklama! Mahir Ünal canlı yayında yanıtladı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan geldi. İşte o açıklama...

Haber 20-10-2022 12:33

Çelebi geldi Fakıbaba gitti, RTÜK'teki boş koltuk için hesaplar karıştı! İbre AK Parti'den yeniden İYİ Parti'ye döndü

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti ve milletvekilliğinden istifası, boş olan RTÜK koltuğunu yeniden tartışmaya açtı. Milletvekilinin Mehmet Ali Çelebi'nin partiye katılmasıyla AK Parti'ye geçmesi beklenen boş RTÜK koltuğu için ibre yeniden İYİ Parti'ye döndü. RTÜK üyesi İlhan Taşçı "Fakıbaba'nın istifasıyla boş olan RTÜK Üyeliği İYİ Parti’ye geçer" açıklamasında bulundu.

Haber 20-10-2022 11:04

Bakan Pakdemirli'yi eleştirdiğim iddiaları asılsız

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'yi şarbon hastalığı konusu üzerinden eleştirdiğim haberleri tamamen hayal ürünü olup, kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir"

Haber 09-09-2018 21:31

Eski Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: Halkı aydınlatın

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı AK Partili Ahmet Eşref Fakıbaba, şarbon vakaları gündemdeki yerini korurken yeni bakana önemli sorular yöneltti. Fakıbaba, 'Bizim dönemimizde alınan hayvanlar, uluslararası standartlara uygundu ve hepsi ari ülkelerden getirildi. Biz insanımızın sağlığı konusunda en ufak bir risk almadık' diye konuştu.

Haber 09-09-2018 10:53

Tarım ve Orman Bakanlığında devir teslim töreni

Tarım ve Orman Bakanlığına getirilen Bekir Pakdemirli, görevi Ahmet Eşref Fakıbaba'dan devraldı - Bekir Pakdemirli: - "İnşallah bu yeni dönemde üreticimizi, çiftçimizi ezdirmeden ama tüketicimizi de gıda enflasyonuna karşı koruyarak Türk tarımını iyi yerlere götürürüz" - Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Yeni sistemin ve Sayın Bakanımızın çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum. İnşallah ülkemiz de bunu sonuçlarıyla görecek"

Finans 10-07-2018 19:18

Bu projelerle hayvancılığı kurtaracağımıza inanıyorum

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Hayata geçirdiğimiz yeni projelerle hayvancılığı kurtaracağımıza inanıyorum. Fransa 10-15 yıl önce et ithal eden bir ülke iken şimdi hayvan ihraç eden ülke olmuş. Bunları araştırdık ve bunların nedeninin ana azlığı olduğu ortaya çıkıyor"

Haber 06-07-2018 14:24

Bakan Fakıbaba'dan teşekkür ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'da esnafı ziyaret edip, 24 Haziran'da düzenlenen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ndeki desteklerinden dolayı teşekkür etti

Haber 30-06-2018 12:51

TMO 2 Temmuz'da nohut alımına başlayacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Üretimdeki artıştan kaynaklı ortaya çıkacak piyasa fiyatlarındaki düşüşün üreticileri mağdur etmemesi için hükümet olarak TMO'nun nohut alımı yapmasına karar verdik" - "TMO, 2 Temmuz Pazartesi'den itibaren nohut alımına başlayacak. 2018 yılı için nohut alım fiyatını ton başına 3 bin 250 lira olarak belirledik" - "Alım fiyatına ilaveten ton başına prim, mazot, gübre ve sertifikalı tohum desteği olarak verilen toplam 792 lirayla birlikte nohut üreticimizin eline ton başına 4 bin 40 lira geçecek"

Finans 27-06-2018 10:08

Suruç'taki seçimle ilgili iddialar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Seçimin başarısının, özellikle AK Parti'nin başarısının gölgelenmeye çalışıldığını düşünüyorum" - "Ortalama 15 yıldan bu yana siyasetin içerisindeyim. Birçok seçime girdim, şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim en sakin geçen seçimlenden birisidir"

Haber 24-06-2018 14:58

Bakan Fakıbaba'dan taziye ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, iki yeğeni Fırat Nehri'nde boğulan eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a taziye ziyaretinde bulundu

Haber 23-06-2018 13:13

Tarım Bakanı Fakıbaba'dan patates yorumu: Hayretler içerisindeyim!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, patates fiyatlarındaki artışa ilişkin, "Biz evelallah her şeyi hallederiz. Bakın göreceksiniz hemen fiyatlar düşecek, soğanda da patateste de, nohutta da... Tedbirlerimizi aldık." dedi.

Finans 23-06-2018 10:31

Bugün daha iyi olanın, yarın çok daha iyi olması için mücadelemiz devam edecektir

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: "Yakın zamana kadar ayda 250 acil hasta Şanlıurfa dışına sevk edilirken, şu anda bu 50'ye düşmüş durumda. Amaç, artık Şanlıurfa'daki tüm hastalara müdahale edebilmek ve bunu sıfıra düşürebilmektir. İnşallah en kısa zamanda bunu da başaracağız" - "Bunlarla beraber Avrupai düzeye inşallah ulaşmış oluruz diye düşünüyorum ama hizmetler devam edecektir. Bugün daha iyi olanın, yarın çok daha iyi olması için mücadelemiz devam edecektir"

Haber 22-06-2018 20:09

Bizim görevimiz halka hizmetkarlık yapmaktır

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Biz hizmet ve gönül partisiyiz. Bizim görevimiz halka hizmetkarlık yapmaktır"

Haber 21-06-2018 22:03

Göl ve göletlere 5 milyon yavru sazan balığı bırakılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Bakanlığımıza bağlı, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Kepez Üretim Tesisleri'nde 5 milyon yavru sazan balığı üretildi" - "Bu balıkları bugün itibarıyla, başta Eber, Beyşehir, İznik ve Uluabat gölleri olmak üzere 685 göl ve gölete bırakacağız"

Finans 21-06-2018 11:20

Bakan Fakıbaba'dan miting teşekkürü

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: "Bugün büyük Şanlıurfa mitingi ile görkemli bir destan yazan 100 binden fazla kardeşime, Şanlıurfalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum"

Haber 20-06-2018 20:46

Bakan Fakıbaba, oyuncak müzesinde çocuklarla buluştu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, farklı tarihlere ait yaklaşık bin çeşit oyuncağın sergilendiği Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi'nde çocuklarla bir araya geldi

Haber 19-06-2018 16:33

Yaparsa AK Parti yapar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Bize oy veren, vermeyen herkese hizmet ulaştırmaya çalışıyoruz. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa bu kadrolar yapar. Allah'ın izniyle bende ve arkadaşlarımda yalan olmaz, haram olmaz, sadece Allah'ın huzurunda eğiliriz ve adil davranırız"

Haber 19-06-2018 15:12

Fakıbaba'dan süt ve hayvansal destekleme ödemeleri açıklaması:

"Çiğ süt desteklemesi ödemesi kapsamında, TC Kimlik numarasının son hanesi 4-6-8 olan üreticilerimize bugün saat 18.00 itibarıyla T.C Kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olan üreticilerimize ise 22 Haziran tarihi itibarıyla ödemeler yapılacak"

Haber 13-06-2018 16:21

Bakan Fakıbaba'dan elektrik müjdesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Allah'ın izniyle 2019'un sonuna kadar bütün köylerde ve şehir merkezlerindeki elektrik kabloları yer altına alınacak ve DEDAŞ sorunu bitmiş olacak. Bir buçuk yıl içinde biz bunu başaracağız"

Haber 12-06-2018 16:51

Şanlıurfa'da 14'te 14 yapacağız

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Allah'ın izniyle 24 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa'da 14'te 14 yapacağız"

Haber 10-06-2018 00:23

Ümmetin yüzünü güldürecek sonucu elde edeceğiz

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Bütün ümmetin gözü şu anda 24 Haziran seçimlerinde. 'Acaba Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Mecliste çoğunluğu sağlayacak mı?' Düşman da dost da bunu takip ediyor. İnşallah dostlarımızın, ümmetin yüzünü güldürecek sonucu elde edeceğiz" - "2002'den önce engelliye bırakın maaşı, aileler, 'Çocuğum engelli' bile diyemiyordu. Ama Allah'a çok şükür, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber halkın fikirlerini alan, engellilere, yaşlılara, annelere, çocuklara, okula giden genç kızlara destek veren bir hükümetimiz var"

Haber 09-06-2018 22:24

Birliğimizi bozan insanlar aramıza girmesin

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Söz veriyoruz, ulaşım, eğitim, sağlık her türlü destek gelecektir. Yeter ki birliğimizi bozan insanlar aramıza girmesin" - "Güçlü Meclis olmazsa hükümetin başındaki cumhurbaşkanı da güçlü olamaz"

Haber 07-06-2018 21:26

24 Haziran seçim sonuçları için olay tahmin: Erdoğan'ın oyu yüzde 75!

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerine yönelik bir seçim sonucu tahmini de Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'dan geldi. Fakıbaba, 24 Haziran seçimleri için Şanlıurfa'dan rekor bir oy beklediklerini söyleyerek, "Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’daki oyu yüzde 75’e çıkacak" dedi. Fakıbaba ayrıca "CHP ve HDP ittifak içindeler. Burada ülkesini seven CHP’lileri kızdırmamak için bunu açıktan açığa söylemiyorlar" ifadesini kullandı.

Haber 07-06-2018 14:24

Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Hayvancılık Bölgesinin temeli atıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "(CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mazot desteğine ilişkin sözleri) Ben hiçbir zaman cumhurbaşkanı adayı olmuş bir kişiye 'yalancısın' diyemem, 'bilmiyorsun' diyorum. 'Şov yapmak adına bilmediğin şeyleri konuşma' diyorum" - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: - "Birileri sistemin nasıl yürüdüğünü bilmediği için, zahmet edip dönüp bilen birine de sormadığı için pot üstüne pot kırıyor, milletin gözünde de gülünç duruma düşüyor"

Finans 04-06-2018 16:39

Bunlar vallahi tarımın t'sinden anlamaz

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: "Kendisinin cumhurbaşkanı adayı olduğunu zanneden kişi diyor ki 'Fakıbaba yalan söylüyor.' Fakıbaba yalan söylemez, halbuki bunlar vallahi tarımın t'sinden anlamaz"

Haber 01-06-2018 16:43

Fakıbaba Harran'da

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Kalkınma ve büyüme kırsalda başlar çünkü üretim kırsalda oluyor ve gıdamız da kırsaldan geliyor."

Haber 31-05-2018 21:56

Bakan Fakıbaba, yetim ve öksüz çocukları giydirdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'da düzenlenen etkinlikte yetim ve öksüz çocuklara bayramlık hediye etti

Haber 30-05-2018 17:18

Bakan Fakıbaba esnaf ziyaretinde

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - Çocuklar bir partiyi seviyorsa, o parti lider bir partidir'' "Şanlıurfa halkı bu seçimin Türkiye için en önemli seçim olduğunun farkında ve ona göre hareket ediyor"

Haber 30-05-2018 13:10

Kalite yönetiminde başarılı il müdürlükleri ödüllendirildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba: - "Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde ekip çalışmasına önem verilerek tüm personelin daha yetkin ve yeteneklerini en üst seviyede kullanabilmesi sağlanacak. Sistemle birlikte faaliyetlerin daha iyi planlanması, en uygun, en doğru ve en ekonomik çözümlerin en hızlı biçimde üretilmesiyle etkin bir yönetim sağlanmış olacak"

Finans 23-05-2018 22:46

DÜZELTME- Stokçuluk yaptırmayız başlıklı haberimizin sondan beşinci paragrafında yer alan Türkiye'nin elinde şu an 100 ton fındık ifadesi, TMO'nun elinde şu an 100 bin ton kabuklu fındık olarak kaynağından düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yenid

"Stokçuluk yaptırmayız" - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Piyasayı gözetliyoruz, eğer fiyatlar gereken ayarın altına düşmediği taktirde, gerekli tedbirleri alırız" - "Eğer ben çocuğuma baklava götüreceksem mutlaka cevizli götürmek zorunda mıyım? Yani bu konuda da üretici arkadaşlarımızın çeşitliliği artırması gerekir"

Finans 17-05-2018 17:44

24 Haziran'dan sonra yeni bir dönem başlayacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Bana 'Dolar artıyor, acaba hayvancılığa devam edelim mi, etmeyelim mi' diye soruyorlar. Edin, vebali bu kardeşinizin boynuna" - "Fıstık üreticileri fıstıklarını depolayabilirler, yeri geldiğinde satabilirler ama fıstıkla alakası olmayan stokçular fiyat artırmak için yapıyorsa, tarım bakanı olarak karşılarında beni bulurlar. Fiyatı düşürmek için önlemleri almaya başladık" - "24 Haziran'dan sonra yeni bir dönem başlayacak. O zaman göreceksiniz avronun, doların nasıl düştüğünü"

Haber 17-05-2018 16:59

Stokçuluk yaptırmayız

Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Piyasayı gözetliyoruz, eğer fiyatlar gereken ayarın altına düşmediği taktirde, gerekli tedbirleri alırız" - "Eğer ben çocuğuma baklava götüreceksem mutlaka cevizli götürmek zorunda mıyım? Yani bu konuda da üretici arkadaşlarımızın çeşitliliği artırması gerekir"

Haber 17-05-2018 14:59

Tarım desteklenmeye devam edecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba: - "Tarım her zaman desteklenmektedir ve desteklenmeye de devam edecektir. Bu konuda özellikle üretici arkadaşlarımızın ve çiftçi kardeşlerimizin hiçbir şüphesi olmasın. Her zaman onlar kazandırılmıştır, kazandırmaya da devam edeceğiz" - "Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi; dünya 5'ten büyüktür. Dünya gerçekten 5'ten büyüktür. Afrika gibi o kadar değerli ülkeler var ki, bu ülkelerin söz sahibi olmaması herkesi ve bütün dünyayı üzmektedir. Hele bugünlerde 1 bile bu dünyaya kafi gelmektedir" - "Bir tek ülke çıkıp diyor ki; 'İran, kurallara uymuyor'. Diğer ülkeler 'hayır, uyuyor' diyor. Bakın kabadayılık, böyle bir şey olmaz. Yani dünyayı dinlemek zorundasınız. Dünyada bu kadar ülke varken siz tek olamazsanız. Bu kadar ülke varken bu barbarlığı yapamazsınız"

Haber 09-05-2018 12:46

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından açıklama:

"Sayın Bakan, bir dönem halktan kopuk, halka üstten bakan uygulamalardan dolayı devletle halk arasındaki iletişimin bozulduğunu ve halkın devletten yüz çevirdiğini, bunun da devlet adına bir özeleştiri olması gerektiğini belirtmektedir. Hal böyleyken, konunun tamamen çarpıtılarak AK Parti döneminde halktan uzaklaşıldığı ve halkın AK Parti'ye yüz çevirdiğine ilişkin çarpıtmalar asla kabul edilemez"

Finans 29-04-2018 12:33

Merakla beklenen '300 koyun projesi' başladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şırnak'ta başlatılan "300 koyun projesine" ilişkin, "2023 yılına kadar hedefimiz, et ithalatını kesinlikle önlemek olacak. Bu damızlık hayvanlarla biz bunu önleyeceğiz inşallah." dedi.

Finans 29-04-2018 09:43