Ahmet Güneştekin Haberleri

Hafıza Odası nedir? Hafıza Odası sergisi kime ait, nerede?

Hafıza Odası, 16 Ekim'de Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde Keçi Burcu'nda açılan sergidir. Bu sergide yakın yüz yılımızda yaşanan katliamlar işleniyor. Ahmet Güneştekin tarafından yapılan çalışmalarda “Kayıp Alfabe”, “Analar Duvarı”, “Yoktunuz”, “Hafıza Tepesi”, “Çürüme” ve “5 No’lu Koridor” başlıklı eserler yer alıyor. İşte detaylar...

Haber 20-10-2021 19:13

Naz Elmas Ahmet Güneştekin sergisi için Diyarbakır'da

Ahmet Güneştekin sergisi için Diyarbakır’a giden Naz Elmas, Diyarbakır halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başarılı oyuncu, şehir turu sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen küçük hayranlarını kırmadı, bol bol fotoğraf çektirdi.

Magazin 19-10-2021 15:45

Ahmet Güneştekin'in Hafıza Odası sergisi 9 Şubat'a kadar görülebilecek

Ahmet Güneştekin'in "Hafıza Odası" sergisi 9 Şubat'a kadar görülebilecek

Haber 21-01-2020 15:25

Ahmet Güneştekin'in Seçilmiş İşler sergisi MAMM'da açıldı

Ahmet Güneştekin'in "Seçilmiş İşler" sergisi MAMM'da açıldı

Magazin 12-12-2019 21:53

Ahmet Güneştekin

Ahmet Güneştekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahmet Güneştekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CerModern'den başkente ikinci sanat galerisi müjdesi

Çağdaş sanat ürünlerini daha çeşitli platformlarda sergilemek için yola çıkan CerModern, Oran'da yeni açılan bir alışveriş merkezinde sanat galerisi kurdu - Galerinin açılışı, ressam Ahmet Güneştekin'in, Anadolu hikayeleri, güncel kentsel meseleler, insan temalı eleştirel yaklaşımlarından oluşan tablolarının ve seramik çalışmalarının yer aldığı "Seçilmiş İşler" sergisiyle yapılacak - CerModern Kültür Sanat Programları Yönetmeni Zihni Tümer: - "MAMM alt markasıyla başkenti daha fazla görünür kılmayı, çağdaş sanat ürünlerini gözler önüne sermeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 12-12-2019 11:03

Ahmet Güneştekin'in Hafıza Odası sergisi açıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Bakanlık olarak kültür ve sanatın ekonomik değerinin tespitiyle ilgili bir çalışma başlatıyoruz. Eğer bütün kültürel ve sanatsal faaliyetlerin ekonomik değerlemesi düzenli olarak yapılırsa, ileride sanatın ve kültürün gelişmesi açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum"

Magazin 05-12-2019 22:36

Batman'da Işığın Mitolojisi belgeselinin galası yapıldı

Batmanlı ressam Ahmet Güneştekin'in sanat hayatını anlatan belgeselin galasına çok sayıda gazeteci ve sanatsever katıldı

Haber 23-02-2019 22:06

Batman'da Işığın Mitolojisi belgeselinin galası yapıldı

Batmanlı ressam Ahmet Güneştekin'in sanat hayatını anlatan belgeselin galasına çok sayıda gazeteci ve sanatsever katıldı

Yurthaber 23-02-2019 21:50

İstanbul Art Show ziyarete açıldı

TG Expo Yönetici Ortağı Gönül Akyıldız: - "Özellikle galerilerin düzenlediği alanda, gerçekten çok çarpıcı, çok güzel ve çok önemli eserler var. İstanbullulara, senenin bu döneminde güzel bir katkı sunacağını düşünüyorum" - Sanat Danışmanı Yalın Alpay: - "Gelecekte sanattaki kırılmanın posthümanizm üzerinden olacağını düşünüyoruz"

Haber 14-12-2018 15:22

Hem spor yapıyor hem İngilizce öğreniyorlar

Görevlendirme yapılan Batman Belediyesi bünyesindeki spor kulübünde sportif faaliyet yürüten yüzlerce öğrenciye ücretsiz İngilizce kursu imkanı sunuluyor - Belediye Başkan Yardımcısı Şahin: "Çocuklarımızın artık bu millete hayırlı birer evlat olarak yetişmesi için bizler de elimizden geleni yapıyoruz" - İngilizce Öğretmeni Mehmet Zeki Ekinci: "Belediyemizin bu gençlere, çocuklarımıza verdiği hizmeti gördüm ve bildiklerimi paylaşmak istedim"

Haber 08-12-2018 11:10

Ölümsüzlük Odası sanatseverlerle buluştu

Contemporary İstanbul kapsamında sergilenecek Ahmet Güneştekin'in "Ölümsüzlük Odası" isimli eseri Tersane İstanbul'da düzenlenen etkinlikte ilk kez izlenime sunuldu - Sanatçı Ahmet Güneştekin: - "Eseri birçok yerde göstereceğiz, her yerden inanılmaz bir talep var"

Haber 14-09-2018 00:09

İstanbul Ataköy'deki A Plus AVM'ye 'heykel tepkisi'

AVM'ye konulan ‘Kostantiniyye’ adlı eserden dolayı olumsuz tepkiler alan yönetim, 'hassas dönemde yeni bir çatışma konusuyla meşguliyet yaratmak istemiyoruz' diyerek heykeli kaldırdığını açıkladı

Haber 26-12-2016 10:36