Ahmet Kamil Erozan Haberleri

İYİ Parti'den ABD-İran gerilimine ilişkin açıklama

İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan: - "Dış politika alanındaki sicili tartışmalı olan iktidarın taraf olmadan, akılcı ve yapıcı bir tavır almasını, milli çıkarlarımızı gözeten bir çizgide kalmasını bekliyoruz"

Haber 07-01-2020 14:47

İYİ Parti'den 'Libya tezkeresi'ne ilişkin açıklama: Kendilerine evet ya da hayır demedik

İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Libya tezkeresinin önce gerekçesini okumaları gerektiğini belirterek "Gerekçe belirlendikten sonra onun ne kadar haklı olduğu konusunda mutlaka bir değerlendirme yapacağız ve ona göre tavrımızı belirleyeceğiz." dedi.

Haber 30-12-2019 16:33

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan:

"(İttifak görüşmeleri) Birkaç gün daha sabırlı olun. Bu konuda bir bilgi kirliliği var. Müzakerelerin samimi, dürüst, yapıcı bir atmosferde geçtiğini söyleyebilirim"

Haber 06-12-2018 12:42

Ay sonundan önce büyük ihtimalle adaylarımızı açıklayacağız

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan: - "Diğer partiler adayların isimlerini yavaş yavaş açıklamaya başladılar. Biz de her şehrin kendine özgü koşullarını dikkate alarak ay sonundan önce büyük ihtimalle adaylarımızı açıklayacağız"

Haber 24-11-2018 13:31

Diğer Haber Etiketleri

Viyana Sözleşmesi tartışmaları

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan: "Viyana Sözleşmesi'nin yeniden ele alınmasının hiç anlamı yok. 1963'ten bu yana pek çok olayda işlemiş bir anlaşmanın bugün niye tartışma konusu yapıldığını anlamıyorum"

Haber 25-10-2018 15:36

İttifak kavramını reddediyoruz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan: - "Biz ittifak kavramını reddediyoruz. Sonunda sizin adaylarınız, iyi seçtiğiniz takdirde başka partilerin cazibe odağı olacaktır. Biz kimsenin ittifak diye veya iş birliği modeli peşinde koşmuyoruz ama büyük ihtimalle biz kıymete binmiş bir siyasi partiyiz"

Haber 28-09-2018 14:40

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan: MHP her an o gemiyi terk edebilir

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan'dan gündem yaratacak bir iddia geldi. Erozan, MHP'nin her an 'Cumhur İttifakı'ndan çekilebileceğini öne sürdü. Erozan yaptığı açıklamada, 'Ben MHP'nin her an o gemiyi terk edeceği kanısındayım, bu sorumluluktan sıyırmak için. Bu ekonomik çöküntünün vebalini MHP üstlenmek istiyorsa hodri meydan' ifadelerini kullandı.

Haber 27-09-2018 15:11