Ahmet Sorgun Haberleri

Milletvekili Sorgun 54 yıldır bisiklet sevdasından vazgeçmedi

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, parti çalışmalarının yanı sıra günlük işlerinde de çocukluğundan beri sevdasılısı olduğu bisikleti kullanıyor - Baba yadigarı 45 yıllık bisikletine gözü gibi bakan Sorgun: - "Kullandığım 3 bisikletin ikisi Konya'da biri de Ankara'da. Bisiklet, bizim için spor aracı değil ulaşım aracıdır. Bisiklet demek hareket demek"

Yurthaber 01-11-2019 11:32

Milletvekili Sorgun 54 yıldır bisiklet sevdasından vazgeçmedi

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, parti çalışmalarının yanı sıra günlük işlerinde de çocukluğundan beri sevdasılısı olduğu bisikleti kullanıyor - Baba yadigarı 45 yıllık bisikletine gözü gibi bakan Sorgun: - "Kullandığım 3 bisikletin ikisi Konya'da biri de Ankara'da. Bisiklet, bizim için spor aracı değil ulaşım aracıdır. Bisiklet demek hareket demek"

Haber 01-11-2019 11:32

Türkiye erken seçime mi gidiyor? AK Parti'den açıklama

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, yerel seçimlerin erkene alınmayacağını ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılacağını vurgulayarak, "Her gittiğim yerde bana soruluyor 'yerel seçimler erkene alınacak mı?' diye, hayır alınmayacak. İnşallah 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinin de hazırlıklarını gözden geçireceğiz, hazırlıklarına başlayacağız, onun üzerine değerlendirmelerde bulanacağız" dedi.

Haber 11-08-2018 12:13

Tatil planlarınızı bir hafta erteleyin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun: - "Seçime bir hafta gibi bir süre kalmış durumda. Vatandaşlarımızın da tatil planlarını bir hafta ertelemelerini ve oy kullanmalarını öneriyorum" - "AK Parti'nin kaderinin, Türkiye'nin kaderiyle özdeşleştiğini görüyoruz. Bunun için milletimizin tercihini AK Parti'den yana yapacağını sahada da görüyoruz"

Haber 15-06-2018 11:45

Ahmet Sorgun

Ahmet Sorgun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahmet Sorgun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti'de İl Eğitimci ve Hukukçuları Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun: - "Bizzat bu tarihi değişimde, parlamenter sistemden cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişteki değişimde rol alıyorsunuz. Bu öyle sıradan bir rol değil. Bu eğitimler çok önemli, sizler de illerinize gideceksiniz bu eğitimleri vereceksiniz" -"Bu seçim ilklerin seçimi. İlk defa seçilme yaşı 18'e düşmüş oldu" - "İlk defa iki pusulayı, hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili genel seçimini aynı gün yapıyoruz, iki pusulayı bir zarfa koyacağız"

Haber 28-05-2018 15:56

Kemal Öztürk'ten flaş 24 Haziran iddiası: Erdoğan listeyi değiştirdi

Yenişafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, 24 Haziran seçimleri öncesinde gündem yaratacak bir yazı kaleme aldı. Binali Yıldırım ile Ahmet Sorgun tarafından hazırlanan milletvekilleri adayları listesinin AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından değiştirildiğini öne süren Öztürk, 24 Haziran seçimleri sonrasında olası bir AK Parti iktidarı için “ABD’de olduğu gibi, şirket CEO’ları, iş adamları, yöneticiler bakan olursa şaşırmayalım” yorumunda bulundu.

Haber 23-05-2018 13:41

AK Parti aday listesini YSK'ye verdi

AK Parti, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini YSK'ye sundu

Haber 21-05-2018 16:57

AK Parti'den son dakika Abdullah Gül yorumu!

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Abdullah Gül’ün adaylık iddialarına ilişkin soru üzerine " İş adeta borsaya düşmüş gibi her gün biri sürülüyor, çekiliyor, çıkıyor, iniyor." dedi.

Haber 25-04-2018 14:28

Partimizin yetkili organlarında verilmiş bir karar söz konusu değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun: - "(AK Parti Olağan Büyük Kongresinin erkene alınması) Henüz partimizin yetkili organlarında verilmiş bir karar söz konusu değildir" - "1 Kasım 2015 seçimlerinden bu tarafa bütün muhalefet partileri ısrarla seçim çağrısı yapıyorlardı, en son grup toplantıları dahil. Dışarıda sürekli seçim çağrısı yapan muhalefet partilerinin, dün seçim çağrısı yapıp da bugün 'baskın seçim' demelerini kabul etmek mümkün değildir"

Haber 19-04-2018 11:15

Seçim ittifakı teklifi Genel Kurulda

Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop: - "Oy pusulasında siyasi partilere ayrılan sütunların hepsi eşit, ittifak içindekiler de ittifak dışındakiler de. Farkılık sadece ittifak yapan partilerin üstünde ittifaka dair, ittifakın ismiyle beraber bir bölümün bulunmasıdır. Yani, ittifak içindeki partilerin sütunlarının diğerlerinden daha geniş olduğuna dair bir yaklaşım yanlıştır" - AK Parti Konya Milletvekili Sorgun: - "Teklif siyasi partiler ve seçmen açısından var olan hiçbir hak ve özgürlüğü sınırlama veya yasak getirmiyor. Aksine var olan birtakım yasak ve engeller kaldırılıyor" - CHP Çanakkale Milletvekili Erkek: - "Biri çıkıp lütfen yüzde 10 barajının halen neden devam ettiğini haklı gerekçelerle izah etmeli ama edemezsiniz çünkü bu sistemde baraj hiç olmamalı"

Haber 12-03-2018 21:01

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Sorgun: - "100 sene önce Abdülhamid Han'ı kimler devirmek istiyorsa bugün de onların torunları, yandaşları, yoldaşları Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek istiyor" - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam: - "Bizler hiçbir zaman halkımızdan, milletimizden kopmadık ki halkımız bize sırt çevirsin. Biz ne zaman ki birbirimizle uğraşırız, işte o zaman kaybedenlerden oluruz"

Haber 17-02-2018 15:51

AK Parti'den istifa etmeyen belediye başkanlarına yönelik ince mesaj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun gazetecilere yaptığı açıklamada gündemi sarsacak ifadeler kullandı. Sorgun, Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur. Belediye başkanlarımız emaneti teslim etmesi gerekiyorsa teslim edecek. Bu koltuklar hiçbirimize babalarımızdan kalmadı. Bu koltuklar bizlere hizmet vermek için emanettir. Bu koltuklar kimsenin tapulu malı değildir" diye konuştu."

Haber 21-10-2017 14:51

Ahmet Sorgun: '2019’da üç seçimi birlikte yaşayacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, 2019 yılında 3 seçim sürecinin yaşanacağını ifade etti ve açıklamalarda bulundu.

Haber 09-11-2016 13:54