Ahmet Tevfik Uzun Haberleri

Eski AK Parti milletvekili Uzun FETÖ'den tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen AK Parti eski Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un tutuklandığı bildirildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca, 15 Temmuz darbe girişimi ile anayasal düzeni değiştirmek isteyen FETÖ'ye üye olan şahıslara yönelik yapılan soruşturma kapsamında, 8 Mayıs'ta gözaltına alınan 24. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Haber 10-05-2017 12:51

Son dakika: Eski AK Partili vekilin tutuklanması istendi

Son dakika haberlere göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınıp sorgusu tamamlanan AK Parti 24. dönem Mersin milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Ahmet Tevfik Uzun, 15 Temmuz darbe girişimi ile anayasal düzeni değiştirmek ve bu terör örgütüne üyelik suçlarından gözaltına alınmıştı.

Haber 10-05-2017 12:02

AK Partili eski vekile FETÖ'den gözaltı

DHA'nın son dakika haberine göre; AK Parti'nin 24. dönem Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında örgüt üyesi olmak suçlamasıyla sabah saatlerinde gözaltına alındı. 15 Temmuz darbe girişimi ile anayasal düzeni değiştirmek ve bu terör örgütüne üyelik suçlarından, örgüte yönelik yapılan soruşturma kapsamında, bugün gözaltına alınan Ahmet Tevfik Uzun hakkındaki arama ve el koyma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Haber 08-05-2017 09:24

Uzun: Mısırlıları daha iyi anlıyoruz

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, "Türkiye olarak geçmişte yaşadığımız acı tecrübelere baktığımızda Mısır halkını çok daha iyi anlayabiliyoruz.”

Haber 10-07-2013 10:09

Ahmet Tevfik Uzun

Ahmet Tevfik Uzun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahmet Tevfik Uzun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Partili vekil yoğun bakımda

AK Parti Mersin milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, kalp krizi şüphesi ile kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 18-06-2011 08:58