Airtag Haberleri

Evcil hayvanına takan da var, valizinin içine atan da... Airtag nedir, ne işe yarar?

Airtagler sayesinde artık kaybolan eşyalar sorun olmaktan çıkıyor. "Airtag nedir?", "airtag ne işe yarar?, "airtag nasıl çalışır?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız sizin için bu içeriğimizde hepsinin yanıtı var. Üstelik iki teknoloji devi Apple ve Samsung'un airtag modellerini, aksesuarlarını da sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 05-04-2024 06:14

Bunca zaman neden satın almamışım! diyeceğiniz kullanıcı dostu pratik ürünler

Kullanıcı dostu pratik ürünler, günlük yaşamda bize hem zaman kazandırır hem de yaşamımızı kolaylaştırır. Siz de ihtiyaçlarınıza uygun pratik ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bir kez kullananın vazgeçemediği birbirinden işlevsel ürünü bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 07-11-2023 17:50

Seyahatlerinizde bagajlarınızın kaybolma riskine karşı kullanabileceğiniz bagaj takipçileri

Seyahatte valizinizi ve değerli eşyalarınızı korumak ister misiniz? Sık sık eşya kaybeden biriyseniz önlem almadan yola çıkmamanız iyi olur. Kompakt tasarımı ile her yere kolayca iliştirilebilen takip cihazları, eşya kaybedenlerin derdine derman oluyor. Konum veya sesli uyarı ile hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünlere haydi birlikte göz atalım.

Haber 29-11-2022 17:54

AirTag'li akılalmaz cinayet! Başka kadınla yakaladığı erkek arkadaşını ezerek öldürdü

ABD'nin Indiana eyaletinde AirTag'li cinayet şoku yaşandı. İddialara göre 26 yaşındaki Gaylyn Morris, Apple'ın takip cihazı AirTag vasıtasıyla yine 26 yaşındaki erkek arkadaşı Andre Smith'i bir barda buldu. Morris'in başka bir kadınla gördüğü Smith'i arabasıyla üç kez çarparak öldürdüğü iddia edildi.

Haber 06-06-2022 15:06

Apple'ın 2021'de tanıttığı AirTag'e Huawei'den rakip: Huawei Tag yolda olabilir

ABD'li teknoloji devi Apple, takip aksesuarı AirTag'i 2021 yılında tanıtmış ve piyasaya sürmüştü. Şimdi, Çinli teknoloji devi Huawei'nin Huawei Tag adında bir takip aksesuarı tanıtabileceği öne sürüldü.

Haber 09-05-2022 16:52

Bir AirTag vakası daha: ABD'li aile dehşete düştü! Yaklaşık dört saat boyunca...

ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan bir aile, Apple'ın AirTag cihazıyla takip edildikleri için kabusu yaşadı. Florida'daki Disney World'e giden aile, yaklaşık dört saat boyunca kimliği belirsiz bir kişi tarafından Apple'ın eşya kaybetmeyi durdurmayı amaçlayan AirTag cihazlarından biriyle takip edildiğini iddia etti.

Haber 02-05-2022 13:00

Apple, AirTag cihazlarının güvenlik ayarlarını değiştirdi

Yapılan son araştırmalar, bu cihazların insanların takip edilmesi için kullanıldığını meydana çıkarmıştı. Apple Pazartesi günü, kullanıcıların kendilerini ve verilerini nasıl güvenli tutabileceklerine ilişkin yeni bir güvenlik rehberi yayımlandı.

Haber 28-01-2022 12:56

Apple AirTag: 'Birini takip etmek için mükemmel bir cihaz'

Apple'ın AirTag cihazları kayıp nesneleri bulmada kullanılıyor. Ama kötü amaçlı takipler için de kullanıldığına dair bildirimler artıyor.

Haber 21-01-2022 08:25

Film gibi bir hikaye! Eşyaların arasına sakladığı AirTag, nakliyecinin yalanını ortaya çıkardı

ABD'de bir aile, Apple'ın takip cihazı AirTag'i kullanarak, günlerce uzakta olduğunu iddia eden nakliyecinin yalanını gözler önüne serdi. Aile üyesi Valerie McNulty, takip cihazını eşyaların arasına gizledi. Böylece nakliyeciyi uzaktan izlemeyi başardı ve ortaya film gibi bir hikaye çıktı.

Haber 19-01-2022 16:26

Apple, Tracker Detecti yayınladı

Bu program iOS cihazı olmayan kullanıcılar için kaybolan eşyalarını bulmaya yarayacak.

Haber 15-12-2021 14:33

Çalınan otomobilini AirTag sayesinde buldu

Apple tarafından üretilen takip cihazı AirTag, bir kullanıcının çalınan otomobilinin izini sürmesini sağladı. Kullanıcı, hırsız olduğu iddia edilen kişinin AirTag'i atmasına rağmen, aracını geri almayı başardı.

Haber 15-10-2021 12:37

Apple AirTag güncellenecek

Yeni güncelleme, AirTag’in yoldan geçenleri civarda kaybolan bir izleyici konusunda uyarma şeklini değiştiriyor. Ayrıca, kaybolan bir izleyiciyi diğerlerini uyarmak için ne zaman ses çıkaracağına ilişkin zaman penceresini de değiştiriyor.

Haber 05-06-2021 10:52

Apple AirTag, ilk kez hacklendi!

Bir güvenlik araştırmacısı, Apple'ın takip aksesuarı AirTag'ı hacklemeyi başardı. Araştırmacı, hacklenen AirTag ile hacklenmemiş AirTag arasındaki farkı ise bir video ile ortaya koydu. Sonuç, oldukça şaşırtıcı.

Haber 10-05-2021 11:14

Apple'ın yeni 'göz bebeği' satıştan kaldırıldı!

Apple'ın Spring Loaded etkinliğinde tanıttığı AirTag takip aksesuarı, çocuk güvenliği endişeleriyle karşı karşıya. Öyle ki Avustralya'daki bir mağaza, AirTag satmayı durdurdu.

Haber 05-05-2021 16:29

Apple'dan sürpriz: AirTag Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı

Apple, 'Spring Loaded' etkinliğinde tanıttığı AirTag takip aksesuarını sürpriz bir şekilde Türkiye'de satışa sundu. AirTag ile kaybolan eşyalar kolaylıkla bulunabiliyor. AirTag'in Türkiye fiyatı ise daha önce açıklanmıştı.

Haber 03-05-2021 14:42

Apple AirTag nedir? İşte AirTag hakkında bilinmesi gereken her şey

Apple, Nisan 2021’deki etkinliğinde Apple AirTag cihazını duyurdu. Tile’a rakip olacak bir ürün olan AirTag, kullanıcıların iPhone, iPod touch veya iPad’indeki Find My uygulaması aracılığıyla kayıp veya çalınan öğeleri bulmalarını sağlıyor.

Haber 27-04-2021 10:07

Kaybolan bir AirTag'i bulmak için tek seçenek bir iPhone değil!

Apple nihayet AirTag takip aksesuarını tanıttı. Fakat Apple tanıtımda U1 çipi ile desteklenen AirTag'in kayıp moddayken Android kullanıcıları tarafından da tanımlanabileceğinden bahsetmedi.

Haber 21-04-2021 14:22