Akbelen Ormanı Haberleri

Kılıçdaroğlu'ndan Akbelen mesajı! Kürsüye önce onu çıkardı, Erdoğan'a yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Günlerdir ağaçlarının kesilmemesi için mücadele veren köylülerden Necla Işık'ı kürsüye çıkaran Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt vererek "Ormanların yanında duranı marjinal ilan ediyorsunuz. Bir avuç kişiye çalışıyorlar, marjinal olan onlar" diye konuştu.

Haber 08-08-2023 14:20

CHP'den 'Akbelen' hamlesi: Özgür Özel duyurdu! Meclisi olağanüstü toplantıya çağıracağız

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Akbelen ormanları ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisini (TBMM) olağanüstü toplantıya çağıracaklarını belirtti.

Haber 02-08-2023 11:20

CHP'li Mahmut Tanal ile jandarma personeli arasında yaşananlar gündem olmuştu! Jandarma Genel Komutanlığı: 'İki personel açığa alındı'

Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı'na açılmak istenen kömür madeni sahası için bölgede protesto yapanlara destek veren CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile jandarma personeli arasında yaşananlar gündem olmuştu. Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı açıklamada iki jandarma personelinin açığa alındığını ifade etti.

Haber 30-07-2023 14:20

YK Enerji'den Akbelen açıklaması

YK Enerji, son günlerde bazı yayın organlarında yer alan haberlerde, sosyal medya paylaşımlarında ve bazı sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan açıklamalara yanıt verdi.

Haber 28-07-2023 14:38

Tarkan'dan dikkat çeken Akbelen Ormanı paylaşımı: Kaybedecek vaktimiz yok

Muğla’nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı’nda kurulmak istenen linyit maden ocağına karşı bölge halkının direnişi devam ediyor. Son olarak 7 Eylül'de keşif ve bilirkişi incelemesi yapılacak olan Akbelen Ormanı için Tarkan'dan bir paylaşım geldi. Ünlü sanatçı, "Kaybedecek hiç vaktimiz yok" diyerek yetkililere seslendi.

Magazin 04-09-2021 10:11

Tarkan'dan Akbelen tepkisi: Rahat bırakın doğayı

Sanatçı Tarkan, Akbelen Ormanı'nda ağaç kesimine karşı nöbet tutan köylülere yönelik jandarmanın müdahalesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Magazin 11-08-2021 09:21