Akıllı Etiket Haberleri

NFC özelliği kullanım alanları nelerdir? NFC ile temassız ödeme nerelerde ve neden kullanılır?

NFC teknolojisi, başta akıllı telefonlar olmak üzere birçok akıllı cihaza entegre edilmeye başlandı. Ödeme konusunda sağladığı kolaylığın yanı sıra güvenlik anahtarları, giriş çıkışta okutulan kartlar ve otobüs kartlarının yerini alabileceği düşünülen bu teknoloji, QR kodun bir üst versiyonu olarak tanımlanabilir. Günümüzde her işlemi kolayca gerçekleştirmemizi sağlayan cep telefonlarının çoğu NFC teknolojisine sahiptir. NFC ile neler yapılabilir? NFC özelliği kullanım alanları nelerdir?

Haber 27-09-2022 14:30

NFC etiket tipi desteklenmiyor nedir? NFC etiket tipi desteklenmiyor hatası ve çözüm yolları

NFC Türkçe anlamıyla Yakın Alan İletişimi, cep telefonlarından ya da NFC destekleyen akıllı cihazlardan veri paylaşımı ve temassız ödeme yapmak için kullanılan bir kablosuz bağlantıdır. Her sistemde olduğu gibi NFC teknolojisinde de bazı sorunlar yaşanabilir, hatalar meydana gelebilir. Bu hatalardan biri olan NFC etiket tipi desteklenmiyor nedir?

Haber 27-09-2022 14:20

NFC okuma hatası çözümü nedir? NFC okuma hatası neden olur, neden olur?

NFC, gelişen teknolojinin sağladığı kolaylıklar arasında yer alır. Ödeme ve paylaşım yöntemlerini pratikleştiren NFC, akıllı cihazlar aracılığıyla temassız şekilde veri aktarımı ve ödeme yapılmasını sağlar. Son yıllarda üretilen Android ve iOS işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonların ve cihazların neredeyse hepsi NFC’yi destekler. Her teknolojik cihazda olduğu gibi NFC’lerde de bazı sorunlar meydana gelebilir. NFC okuma hatası neden olur?

Haber 27-09-2022 14:17

Apple AirTag, ilk kez hacklendi!

Bir güvenlik araştırmacısı, Apple'ın takip aksesuarı AirTag'ı hacklemeyi başardı. Araştırmacı, hacklenen AirTag ile hacklenmemiş AirTag arasındaki farkı ise bir video ile ortaya koydu. Sonuç, oldukça şaşırtıcı.

Haber 10-05-2021 11:14

Apple'ın yeni 'göz bebeği' satıştan kaldırıldı!

Apple'ın Spring Loaded etkinliğinde tanıttığı AirTag takip aksesuarı, çocuk güvenliği endişeleriyle karşı karşıya. Öyle ki Avustralya'daki bir mağaza, AirTag satmayı durdurdu.

Haber 05-05-2021 16:29

Apple'dan sürpriz: AirTag Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı

Apple, 'Spring Loaded' etkinliğinde tanıttığı AirTag takip aksesuarını sürpriz bir şekilde Türkiye'de satışa sundu. AirTag ile kaybolan eşyalar kolaylıkla bulunabiliyor. AirTag'in Türkiye fiyatı ise daha önce açıklanmıştı.

Haber 03-05-2021 14:42

Apple AirTag nedir? İşte AirTag hakkında bilinmesi gereken her şey

Apple, Nisan 2021’deki etkinliğinde Apple AirTag cihazını duyurdu. Tile’a rakip olacak bir ürün olan AirTag, kullanıcıların iPhone, iPod touch veya iPad’indeki Find My uygulaması aracılığıyla kayıp veya çalınan öğeleri bulmalarını sağlıyor.

Haber 27-04-2021 10:07

Oppo, Apple ve Samsung'a rakip oluyor!

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın akıllı etiketini tanıtmasının ardından şimdi de Oppo Smart Tag geliyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Haber 27-04-2021 09:59