Akıllı Robot Süpürge Haberleri

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Evdeki yeni gözdeniz olacak Anker robot süpürgede avantajlı fiyat fırsatı

Hayatınızı kolaylaştıracak fiyat performans ürünü bir robot süpürgeye sahip olmak niyetindeyseniz, Günün Fırsatları kapsamında indirimde olan Anker Eufy RoboVac 15C Akıllı Robot Süpürge'ye bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 19-02-2024 12:05

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-2024 11:44

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 07-02-2024 12:37

En sevilen 2 robot süpürgeden hangisi daha iyi? Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ve Anker Eufy RoboVac 15C karşılaştırması

Akıllı robot süpürgeler günümüzde ev temizliğini pratikleştiren önemli birer yardımcı haline geldi. Gelişmiş teknolojileriyle sadece temizliği değil yaşamımızı da kolaylaştıran robot süpürgeler gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Biz de en iyi robot süpürge denince akla gelen Xiaomi robot süpürge ve Anker Eufy robot süpürge için detaylı bir karşılaştırma yaparak Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro'yu ve Anker Eufy RoboVac 15C'yi inceledik. Gelin hangi akıllı süpürge sizin için daha uygun keşfedin!

Haber 04-12-2023 12:08

Akıllı Robot Süpürge

Akıllı Robot Süpürge Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akıllı Robot Süpürge Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kompakt tasarımıyla öne çıkan DreameBot L10s Robot Süpürge'yi sizin için inceledik

Ev temizliği her zaman zahmetli bir iş gibi görünür, değil mi? Artık bu zorluğu tamamen ortadan kaldıracak bir yardımcınız var: DreameBot L10s Robot Süpürge! Tek bir düğmeye basarak evinizde derinlemesine temizlik yapabilen bu robot süpürge, kompakt tasarımıyla büyüleyici bir performans sunuyor. Artık zaman harcamadan etkili temizliğin tadını çıkarma vakti!

Haber 23-11-2023 16:39

Daha önce neredeydin? diyeceksiniz! DreameBot D10s Robot Süpürge ile tanışın

Son yılların en çok rağbet gören ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler, temizlik konusunda rahat bir nefes almanızı ve vaktinizin size kalmasını sağlıyor. Piyasadaki birçok marka ve model içinde yüksek teknolojik özellikleriyle öne çıkan DreameBot D10s Robot Süpürge tüm zeminlerde hızlı ve etkili temizlik sunmasıyla kendini kanıtlıyor. Bir kez kullananın vazgeçemediği bu akıllı ürünü sizin için inceledik.

Haber 23-11-2023 16:08

Büyük yaşam alanları için olmazsa olmaz! DreameBot D9 Max Robot Süpürge ve Paspas'ı sizin için inceledik

Hızlı, pratik ve etkili temizlik sunan, yüksek teknoloji ürünü bir robot süpürge mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Büyük yaşam alanlarına sahip olanların ilk tercihleri arasında yer alan DreameBot D9 Max Robot Süpürge ve Paspas, temizliği kolaylaştırırken aynı zamanda zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 23-11-2023 15:38

Fiyatı 8999 TL'ye düştü! Yaşam alanınıza hijyen getirecek robot süpürgede indirim

Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştıran ürünlerde büyük indirimler sunuluyor. Bu indirimlerden biri de Anker Eufy RoboVac LR30 Hybrid Robot Süpürge. İndirimli fiyatı ile şimdi alıcılarını bekleyen ürün yaşam alanınıza hijyen getirecek ideal bir seçim. Şimdi hazırsanız birlikte bu eşsiz robotu inceleyelim!

Haber 11-09-2023 17:38

Temizlikte yeni bir çığır açan DreameBot D10s serisi Türkiye'de

Temizlik, hepimizin hayatında önemli bir yer tutar ve evlerimizde sağlıklı bir şekilde yaşamamız için düzenli olarak yapmamız gereken bir aktivitedir. Ancak geleneksel temizlik yöntemleri zaman alıcı ve yorucu olabilir. Siz de "Evim hep tertemiz olsun, zamanım da bana kalsın!" diyorsanız DreameBot D10s serisi robot süpürgelerle mutlaka tanışmalısınız. Temizlikte devrim yaratan ve nihayet Türkiye'de de satışa sunulan bu robot süpürgeleri sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 04-08-2023 14:03

Fiyatı düştü! Grundig VCR 9031 Akıllı Robot Süpürge'de fırsat

Temizlik, evimizin düzenini sağlamak için gereken ama sıkıcı ve zaman alıcı bir görev olarak karşımıza çıkıyor. Ancak endişelenmeyin, işte tam da bu noktada Grundig VCR 9031 Akıllı Robot Süpürge devreye giriyor ve size bu zahmetli işi hızla ve pratik bir şekilde halletme imkanı sunuyor. Prime Day kapsamında kısa süreliğine indirimli fiyatıyla satışta olan bu teknoloji harikası ürüne bir şans vermek ister misiniz? Gelin detaylara geçelim.

Haber 05-07-2023 13:58

Artık ev temizlemek çok kolay! Süpürürken aynı anda da silebilen en iyi dikey ve robot süpürgeler

"Ben evimin diğer işleriyle uğraşırken hem süpürme hem silme işlemi aradan çıksın." diyorsanız sizin için seçtiğimiz bu süpürgeler tam evinize göre! Yeni nesil süpürgeler; evine vakit ayırmakta zorlananların en büyük kurtarıcısı oluyor. Haydi gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 13-06-2023 18:08

Zam gelmeden almanız gereken kullanışlı robot süpürge modellerini sizin için seçtik

Gelişen teknolojiyle hayatımıza giren pratik ev aletleri, pek çok işimizi kolaylaştırdı. Bu ürünlerin başında gelen robot süpürgeler sayesinde temizlik bir dert olmaktan çıktı. Ancak Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan bilgilere göre bu küçük ev aletlerine zam gelecek gibi görünüyor. Hayatınızı kolaylaştıracak robot süpürgelere zam gelmeden önce sahip olmak isteyebileceğinizi düşünerek sizin için kullanışlı modelleri seçtik, robot süpürgeye ihtiyacınız varsa listemize mutlaka göz atın!

Haber 14-04-2023 17:28

Sonuca çok şaşıracaksınız: Robot süpürgeler mi yoksa el süpürgeleri mi daha iyi temizliyor?

Son zamanların hararetli tartışmaları arasında robot süpürgeler ile el süpürgelerinin temizlik kıyaslaması yer alıyor. Benzer görevi gören fakat iki farklı tarz olarak tanımlanabilecek bu ürünlerin her biri, diğerine göre üstün bir özelliğe sahip. Robot süpürgeler siz evde yokken temizlik yapabilirken el süpürgeleri ise evin her noktasına ulaşmakta kolaylık sağlıyor. Peki, bu savaştan kim galip gelecek dersiniz? İşte detaylar!

Haber 26-02-2023 23:28

Fiyatı 6700 TL'ye düştü! Evinize yeni bir soluk getirecek robot süpürgede büyük indirim

Temizlik yapmaya vakit ayıramıyor musunuz? Tam dinlenecekken evinizi temizlemeniz gerektiği düşüncesi canınızı mı sıkıyor? Hiç üzülmeyin, sizi teknoloji harikası bir ürünle tanıştırmaya geldik. Siz evinizde oturup keyif yaparken, sizin için evinizi tertemiz, pırıl pırıl yapacak müthiş bir robot süpürge ile karşınızdayız! Üstelik Amazon Prime Özel Fırsat Günleri kapsamında büyük indirimde! Haydi, indirim bitmeden detaylara geçelim.

Haber 12-10-2022 10:25

Son 30 günün en düşük fiyatı! Robot süpürgedeki bu fırsatı kaçırmayın

Temizlik yapmaya vakit bulamadığınız zamanlarda bile evinizin tertemiz, pırıl pırıl olmasını ister misiniz? Cevabınız, evet ise sizin de robot süpürgelerle tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Temizliğe yeni bir soluk getiren robot süpürgelerden edinmek isterseniz kalitesi ve performansıyla göz dolduran, üstelik şu anda büyük indirimde olan bir ürün de biz tavsiye etmek isteriz. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 09-09-2022 11:52