Al Sana Haber Programı Haberleri

Seyhan Soylu'dan olay sözler! 'Gülşen, İzzet Yıldızhan'ın kucağına oturursa...''

Al Sana Haber programında sunuculuk yapan Seyhan Soylu, yine çok tartışılacak sözlere imza attı. Geçmişte İzzet Yıldızhan ile yaşadığı aşkın detaylarını anlatan Seyhan Soylu, Gülşen hakkındaki sözleriyle şaşkına çevirdi.

Magazin 16-03-2022 09:31

Fenomen Nihal Candan bornozunu indirip poz verdi! Şeftali detayı dikkat çekti

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen fenomen Nihal Candan, bu defa bornozlu pozuyla takipçilerini şaşırttı. Kendi güzellik merkezinde kalça kaldırma işlemi yaptıran Nihal Candan, bornozunu indirip poz verdi.

Magazin 09-03-2022 14:02

Nihal Candan yine sınırları zorladı! Bu defa banyodan kırmızı iç çamaşırlı pozunu paylaştı

Bir dönem TV8 ekranlarında fırtınalar estiren Bu Tarz Benim programıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Nihal Candan, şimdilerde cüretkar paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Nihal Candan, bu defa kırmızı iç çamaşırlı banyo pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 28-02-2022 06:47

Frikiğe ramak kala! Nihal Candan göğüs ucunu örtmek için bakın ne yaptı

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen fenomen Nihal Candan, Flash TV'nin ses getiren magazin programı Al Sana Haber'e konuk oldu. Siyah göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Nihal Candan, frikik vermemek için çabaladı.

Magazin 19-02-2022 13:55

Seyhan Soylu canlı yayında ayaklanıp havlamaya başladı

Al Sana Haber programında söylediği sözler için Ece Erken tarafından hakkında suç duyurusunda bulunan Seyhan Soylu, yayınlanan son bölümde hırlayarak "Ben geceleri çok az uyuyorum. Bununla ilgili bir test yaptırdım. Vampir çıktım. Ne demek istediğimi de anladınız. Ben söylediğimin her şeyin arkasındayım. Beni susturmak istiyorsanız. pirana gibiyim, canavar gibiyim." diyerek canlı yayında havlamaya başladı.

Magazin 08-02-2022 12:29

Ünlü şarkıcı Ebru Polat gelen zamlara isyan etti! ''Çok saçma oldu her şey!''

Sahibi olduğu kozmetik markasından günlük 40 bin TL kazandığı iddia edilen ünlü şarkıcı Ebru Polat, üst üste gelen zamlara isyan etti.

Magazin 02-02-2022 10:16

Ünlü şarkıcı Ebru Polat'tan 'vajina' paylaşımı! ''Sabaha kadar gülerim buna''

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı Ebru Polat, çıplak fotoğraf isyanıyla dikkat çekmişti. İlişkisi olan bir erkeğe çıplak fotoğraf atan bir kadını topa tutan Polat, bu defa bir takipçisinden gelen mesajı paylaşarak şaşırttı.

Magazin 25-12-2021 14:00

Bahar Candan'dan canlı yayında itiraf! İş dünyasından ünlü bir kadınla aşk yaşadım

Sosyal medya ünlüsü Bahar Candan, yorumcusu olduğu programda peş peşe itiraflarda bulundu. Canlı yayında "Olgun bir sevgilin oldu mu? sorusuna Candan, "Evet bir dönem çok ünlü bir sevgilim oldu benden yaşça büyük. Bana aşıktı o. Bu arada bu ilişkimi bir erkekle yaşadım demedim. Bir cinsiyet belirtmedim." diyerek bombayı patlattı. Seyhan Soylu ise Candan'ı doğrulayarak, "Ben de biliyorum, iş dünyasında çok önemli bir yeri olan aynı zamanda bir derneğe başkanlık yapmış olan biri" dedi.

Magazin 15-12-2021 17:30

Ebru Polat durmak bilmiyor! Eteğini kaldırıp dekolte verdi!

Şimdilerde Al Sana Haber programında yorumcu olarak yer alan ünlü şarkıcı Ebru Polat, cesur pozlarına hız kesmeden devam ediyor. Polat, bu defa eteğini kaldırıp verdiği sahne pozuyla olay oldu.

Magazin 10-12-2021 09:28

Ünlü şarkıcı Ebru Polat'ın kalça dekoltesine yorum yağdı!

Cesur paylaşımlarıyla magazin basınının ilgiyle takip ettiği isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Ebru Polat, kalçasından bacağına inen dekoltesiyle yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 07-12-2021 11:30

Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları istedi! Tuğba Ekinci programa geri döndü

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' programında Türk-Kürt kavgası çıkmıştı. Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Ekinci canlı yayını terk etmişti.

Magazin 04-12-2021 09:55

Ebru Polat, göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı! ''Üzgünüm, erkeklere kapalı!''

Son dönemlerde Al Sana Haber programındaki çıkışlarıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Diyarbakır'da kadınlar matinesine katıldı. Polat'ın göğüs ve sırt dekolteli elbisesi, takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 28-11-2021 11:36

Ünlü şarkıcı Ebru Polat durmak bilmiyor! Bu defa yatak pozunu paylaştı!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, 2 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 23-11-2021 09:48

Deniz Akkaya, canlı yayında Seyhan Soylu’nun elini öptü

Flash Tv’de yayınlandığı günden beri suların durulmadığı Al Sana Haber programında bu sefer barış rüzgarları esti. Deniz Akkaya, uzun süredir küs olduğu Seyhan Soylu ile geçtiğimiz günlerde barıştığını duyurmuştu. Canlı yayına katılan Deniz Akkaya, Seyhan Soylu’nun elini öptü.

Magazin 23-11-2021 09:26

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, kalça dekolteli kostümüyle sosyal medyayı salladı!

38 yaşındaki İzmirli şarkıcı Ebru Polat, cesur sahne kostümüyle sosyal medyayı salladı. Kırmızı elbisesiyle dikkatleri üzerine toplayan Polat'a yorum yağdı.

Magazin 22-11-2021 10:25

Seyhan Soylu ve Bahar Candan'ın diyaloğu olay oldu! Beynimiz yandı

Seyhan Soylu ’nun moderatörlüğünde Flash Tv’ de yayınlanan ‘Al Sana Haber ‘ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı; ‘Al Sana Haber’ programında yine ilginç anlar yaşandı.

Magazin 13-11-2021 11:02

Canlı yayında izleyenleri şaşkına çeviren atışma! Seyhan Soylu Bahar Candan'a beyin verdi

Seyhan Soylu ’nun moderatörlüğünde Flash Tv’ de yayınlanan ‘Al Sana Haber ‘ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı; ‘Al Sana Haber’ programında yine ilginç anlar yaşandı.

Magazin 12-11-2021 14:02

Nihat Doğan, Mehmet Ali Erbil’in FETÖ'cü olduğunu iddia etti

Mehmet Ali Erbil – Ece Ronay kavgasına Nihat Doğan da dahil oldu. Ece Ronay’a sahip çıkan Nihat Doğan, Mehmet Ali Erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Nihat Doğan, Mehmet Ali Erbil'e FETÖ'cü dedi.

Magazin 11-11-2021 08:52

Seyhan Soylu ve Nihat Doğan canlı yayında Selin Ciğerci'yi önce bombaladı sonra telefonla bağlanıp özür diletti

Selin Ciğerci'nin geçtiğimiz günlerde, bir magazin programında usta oyuncu Uğur Yücel'i tanımadığı belirterek, "Benim birini tanımam için magazinde yer alması gerekiyor" diyerek tartışma yaratan açıklamalarda bulundu. Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programında, bu konu tartışılırken, hararetli bir şekilde eleştirdikleri Selin Ciğerci'ye 'soytarı' göndermesi yapan sunucular, Ciğerci canlı yayına alarak Uğur Yücel'den özür dilettiler. Canlı yayındaki ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu

Magazin 10-11-2021 16:37