Alemin Kralı Dizisi Haberleri

Alemin Kralı'nın Oben'i değişimiyle dudak uçuklattı! Son halini görenler gözlerine inanamadı...

Alemin Kralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteriyle herkes tarafından sevilen oyuncu Birsu Demir, değişimiyle adeta dudak uçuklattı. Büyüyen ve kocaman bir kız olan Birsu Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla görenleri şoke etti. İşte Birsu Demir'in inanılmaz değişimi...

Magazin 23-07-2022 11:53

Alemin Kralı'nın Oben'i Birsu Demir mini etekli pozları ve imajıyla olay yarattı! Dua Lipa olmuşsun

Alemin Kralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Birsu Demir, şimdilerde kocaman oldu. Değişimi ve güzelliğiyle akıllara su serpen Birsu Demir, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla herkesi mest ediyor. Son olarak mini etekli pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, fiziğiyle ve imajıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-06-2022 13:30

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün evleniyor! Kendisinin bana biraz fazla olduğunu düşünenler var

Oyunculuğa küçük yaşta başlayan Yağmur Ün, Alemin Kralı adlı dizide hayat verdiği Ahsen rolü ile tanındı. Bir süredir beraber olduğu sevgilisi doktor Doğaç'tan evlilik teklifi alan Yağmur Ün bu teklife 'evet' dedi. Yağmur Ün ile hayatını birleştirme hazırlığında olan doktor Doğaç, sosyal medyadan kız arkadaşının pozunu paylaşıp bakın ne yazdı.

Magazin 26-05-2022 00:04

ALEMİN KRALI AHSEN'İ YUVADAN UÇUYOR! Yağmur Ün evleniyor mu? Yağmur Ün kiminle evleniyor? Yağmur Ün evlilik teklifi mi aldı?

Alemin Kralı dizisi ile tanınan oyuncu Yağmur Ün gündemde yer alıyor. Ün, bir süredir aşk yaşadığı doktor sevgilisi ile evlilik kararı aldı. Sevgilisinin evlilik teklifi alan ve bu teklifi kabul ettikten sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan genç oyuncu Yağmur Ün "Önümüzdeki yarım asır eğlenceli olacak" dedi. Peki Yağmur Ün kiminle evleniyor? Yağmur Ün'ün sevgilisi kimdir? İşte detaylar!

Magazin 12-05-2022 16:19

Alemin Kralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'den dekolteli poz! 'Bu nasıl bir güzellik yahu'

Alemin Kralı dizisinde canlandırdığı Ahsen rolüyle adını duyuran Yağmur Ün, dekolteli sarı elbisesiyle verdiği pozlarını paylaştı. Güzelliğine güzellik katan Ün'ün karelerine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-04-2022 09:16

Alemin Kralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün bikinili pozlarını paylaştı! Son hali nefes kesti

Kadrosunda Şafak Sezer, Oya Başar, Evrim Akın ve Elvin Levinler gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisinde hayat verdiği 'Ahsen' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Yağmur Ün, değişimiyle dikkatleri üzerine topluyor. Sosyal medyada epey aktif olan Yağmur Ün, bikinili pozlarını paylaştı.

Magazin 07-03-2022 17:22

Alemin Kralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ü bir de şimdi görün! Göbeğine inen dekoltesi olay oldu

Kadrosunda Evrim Akın, Şafak Sezer, Birsu Demir, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisi, yayınlandığı dönem izleyiciyi kahkahaya boğuyordu. Alemin Kralı'nda evin ortanca kızı Ahsen karakterini canlandıran Yağmur Ün, koca kız oldu. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 19-02-2022 13:11

Alemin Kralı Oben ekranlarda büyüdü! Ünlü oyuncu Birsu Demir şimdi ne yapıyor?

Seneler önce ATV'de yayınlanan Alemin Kıralı dizisinde Oben karakterini canlandırmış olan çocuk oyuncu Birsu Demir'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu. Sosyal medyada oldukça aktif olan sevilen oyuncu büyük değişimiyle dizinin sevenlerini şaşırtmıştı. Peki Alemin Kralı dizisinin Oben'i Birsu Demir'in şimdilerde ne yapıyor?

Magazin 10-08-2021 14:55