Aleyna Ağgül Haberleri

Gökhan Argın Aleyna Ağgül'ü intihara sürüklemişti! Oğuldan babaya dikkat çeken mesaj: Beni Iğdır'a gavat ettin

Iğdır’da apartmanın önünde cansız bedenine ulaşılan Aleyna Ağgül’ün intihar etmeden önce 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur, o bir tecavüzcü' notu bulunmuş, tutuklu bulunan Argın’a müebbet hapis cezası verilmişti. Bununla birlikte Argın’ın başka genç kızları da mağdur ettiği öne sürüldü, Aleyna'nın sevgilisi olan oğlunun attığı mesajlar da ortaya çıktı. Söz konusu mesajlarda, ''Arkadaşlarıma kadar yazıyorsun. Beni bu şehirde gavat ettin. Allah senin belanı versin'' ifadeleri dikkat çekti.

Haber 29-04-2022 10:04

18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ü ölüme sürüklemişti! Gökhan Argın'a müebbet hapis

Iğdır'da 30 Eylül 2021'de, yaşadığı apartmandan kendini atarak intihar eden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül, ölümünden önce 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı bir not bırakıp intihar etmişti. Türkiye'nin konuştuğu olayda Ağgül’ün ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan 41 yaşındaki Gökhan Argın, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Son sözü sorulan Argın, savunmaya yapmaya kalkarken, mahkeme başkanı "Avukatların seni savundu. Senin son sözün nedir?" dedi. Sanık bunun üzerine bir şey söylemedi.

Haber 27-04-2022 13:55

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Aleyna'nın ölümünde istenen ceza belli oldu

Iğdır’da 'ölümümden Gökhan Argın sorumludur' not bırakarak intihar eden Aleyna Ağgül’ün (18) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Gökhan Argın (41) hakkında 'iyi hal indirimsiz' müebbet hapis istendi.

Haber 15-04-2022 19:00

Son dakika: Oğlunun arkadaşıyla gönül ilişkisi ifşa oldu! Aleyna onun yüzünden mi öldü? 'Karından da mı utanmadın'

19 yaşındaki Aleyna Ağgül, kendisine yapılan şantajlara dayanamayıp canına kıymıştı. Talihsiz kızın ölümünden sonra davası da görüldü. Son dakika haberine göre davanın hakimi Aleyna'ya 'Elimde görüntülerin var' mesajı atan üç çocuk babası Gökhan Argın'a 'Karından da mı utanmadın?' dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 19-03-2022 09:20

Aleyna Ağgül'ün bir sayfalık yazısı ortaya çıktı! Oğlunun kız arkadaşına iki kez tecavüz etmenden...

Iğdır'da, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) ‘Ölümümden Gökhan Argın sorumludur’ şeklindeki notu ruj kalemi ile yazdığı ortaya çıktı. Ağgül'ün evindeki not defterinde, şüpheliye hitaben yazıldığı değerlendirilen bir sayfalık yazıda ise, "Sen konuşmak nedir, insanlık nedir bilmeyen, sinir hastası birisin. Oğlunun kız arkadaşına iki kez tecavüz etmenden, arkadaşlarının karıları ile yatmandan belli" ifadelerini kullandığı bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 14-01-2022 17:16

Aleyna Ağgül'ün sır ölümünde yeni gelişme! Şantaj, basit, yaralama ve intihara yönlendirme...

Iğdır'da, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) sır ölümüyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Daha önce tutuklanarak cezaevine gönderilen Gökhan Argın hakkında 6 sayfalık iddianame hazırlandı. Argın'ın şantaj, basit yaralama ve intihara yönlendirme suretiyle kasten ölüme sebep verme suçlarından yargılanacağı açıklandı.

Haber 13-01-2022 16:29

Günlerce konuşulmuştu! Aleyna Ağgül olayında yeni gelişme

Iğdır'da, Aleyna Ağgül'ü intihara sürüklediği gerekçesiyle tutuklu yargılanan Gökhan Argın hakkında Iğdır Sulh Ceza Hakimliğince sanığın tutukluluğunun devamına karar verildi. Hakimlik, kuvvetli suç şüphesinin varlığı, olayın aydınlatılmasında önemli delillerden biri olan cep telefonunun hala bulunmaması ve şüphelinin delili karartma ihtimali bulunması gerekçesiyle bu kararı aldı.

Haber 05-11-2021 22:23

Aleyna'nın ölüm raporu açıkladı! Yanında ''Ölümümden Gökhan Argın sorumludur'' notu bulunmuştu

Iğdır'da, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) otopsi raporu tamamlandı. Raporda, kanında 0,84 promil etanol bulunan Ağgül'ün genel beden travmasına bağlı kafatası kemik kırıklarıyla birlikte beyin kanaması, beyin doku harabiyeti, torakal omur ve kot kırıkları ile iç organ ve büyük damar yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu öldüğü bildirildi.

Haber 21-10-2021 10:11

18 yaşındaki Aleyna'nın ölümünde yeni gelişme: Gökhan Argın tutuklandı

Iğdır'da, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ü (18) intihara sürüklediği gerekçesiyle tekrar gözaltına alınan Gökhan Argın, 8 gün sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber 07-10-2021 19:55

Aleyna Ağgül dosyasında gizlilik kararı

Iğdır’da erkek arkadaşının babası tarafından tehditle tecavüze uğradığına dair not bırakıp intihar eden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün ölümü ile ilgili davada gizlilik kararı verildi.

Haber 06-10-2021 10:42

Aleyna Ağgül’ü ölüme sürükleyen mesajlar sosyal medya hesabında

Iğdır'da esrarengiz şekilde ölen Aleyna Ağgül’ün (18) emniyete şikayet için gittiğinde verdiği ifadesinde, Gökhan Argın’ın (43) gönderdiğini iddia ettiği tehdit mesajlarını kendisine ait ancak şifresini hatırlayamadığı sosyal medya hesabında depoladığını anlatmasının ardından, polis bu yönde çalışma başlattı. Polisin hesaba girerek, şüpheli Argın’a ait tehdit mesajlarını ortaya çıkarmaya çalıştığı öğrenildi.

Haber 05-10-2021 16:05

Aleyna Ağgül'ün ölümünde, şüphelinin serbest bırakılması kararına itiraza ret

Iğdır'da, 5 katlı apartmanın en üst katının merdiven boşluğunda ölü bulunan Aleyna Ağgül'ün (18) bıraktığı notta ölümünden sorumlu olduğunu iddia ettiği Gökhan Argın’ın serbest bırakılması kararına Cumhuriyet Savcılığının yaptığı itiraz, Doğubayazıt Sulh Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. Polis yaptığı araştırmada, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bulmuştu.

Haber 05-10-2021 15:23

18 yaşındaki Aleyna'nın ölümünde yeni gelişme! Skandal mesajlar ortaya çıktı

Iğdır'da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül’ün ölümünden bir gün önce polise şüpheli Gökhan Argın (43) hakkında, ‘Şantaj, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliğini ihlal' suçlamasıyla şikayetçi olduğu belirlendi. Aleyna Ağgül'ün, Emniyet'e verdiği ifadede Gökhan Argın'ın kendisine Instagram üzerinden attığı tehdit mesajlarının içeriğini de paylaştığı ortaya çıktı.

Haber 04-10-2021 18:21