Ali İl Haberleri

Sadakatsiz Melih diziden ayrıldı mı? Ali İl Sadakatsiz dizisinde neden yok?

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonuyla fırtınalar estirmeye devam ediyor. İngiliz dizisi Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz'de geçtiğimiz haftalarda dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. Bu kapsamda Sadakatsiz Melih diziden ayrıldı mı? Ali İl Sadakatsiz dizisinde neden yok? soru ve konu başlıkları dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Sadakatsiz dizisinde Melih karakterini canlandıran Ali İl'e ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Magazin 09-02-2022 10:46

Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Yeliz Kuvancı ile Ali İl diziden ayrılıyor mu? Sadakatsiz Melih ve Bahar diziye veda mı ediyor?

Sadakatsiz'in yeni bölüm çekimlerine set oyuncularının koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle ara verilmişti. Dizinin yayın akışından çıkarılması sonrası Sadakatsiz dizisiyle ilgili bu hafta yeni bir gelişme yaşandı. Yeliz Kuvancı ile Ali İl hakkındaki gelişme dizinin takipçilerini üzdü. Peki Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Yeliz Kuvancı ile Ali İl diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 31-01-2022 09:12

Sadakatsiz'in kadrosuna ünlü oyuncu Ali İl dahil oldu

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen yapımı Sadakatsiz, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Sevilen diziye ünlü oyuncu Ali İl de dahil oldu.

Magazin 28-02-2021 15:42

Mucize Doktor 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ünlü oyuncu Ali İl, Mucize Doktor dizisinde!

Mucize Doktor dizisi 48. son bölümüyle 4 Şubat Perşembe akşamı ekrana geldi. Taner Ölmez'in canlandırdığı Doktor Ali Vefa rolünü canlandırdığı Mucize Doktor'un 49. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Mucize Doktor'un yeni bölümünde hastanede silahlı iki grup arasında kavga yaşanıyor. Diziye yeni bölümde konuk oyuncu olarak ise Ali İl dahil oluyor.

Magazin 05-02-2021 01:52

Ali İl

Ali İl Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali İl Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Savaşçı dizisine üç sürpriz transfer! İşte yeni karakterler

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı. İşte Savaşçı'daki yeni oyuncular ve rolleri.

Magazin 28-01-2019 20:23

Oyuncu Ali İl'i İstiklal'de silkeleyerek soymuşlar

Kanal D ekranlarının sevilen Poyraz Karayel dizisinde Sadrettin karekterine hayat veren Ali İl'in geçen sene cepçiler tarafından soyulduğu öğrenildi.

Magazin 20-06-2016 17:17

Sakın yanlış anlamayın

Aynı dizide rol alan iki oyuncu görüntülenince....

Magazin 18-08-2011 15:43