Ali Küçükbalçık Haberleri

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık kimdir? Birgül Küçükbalçık nereli?

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının Ali Küçükbalçık ile evliliğinden olan genç kız, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık kimdir? Birgül Küçükbalçık nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-04-2022 14:18

Kibariye 4 bin 200 TL'yi neden ödemedi? Anam ölsün ki...

Geçtiğimiz ay eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte kaynak saç yapan bir kuaföre giden Kibariye'nin, 4 bin 200 TL'yi ödemeden dükkândan ayrıldığı iddia edilmişti. Kibariye, hakkındaki bu haberlere yanıt verdi.

Magazin 21-11-2021 13:53

Kibariye'nin alacaklıları bir bir çıkıyor! Stilistini hem rehin bıraktı, hem de parasını ödemedi

- Sanatçı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, Kadıköy’deki ‘kaynak saç’ borcunu ödeyeceğini belirterek kuaför dükkanına rehin olarak bıraktıkları stilistlerini, önce çete üyesi olarak suçladı ardından telefon numarasını engelledi. Kibariye’den 24 bin lira alacağı olduğunu belirten stilist İsmail Günüç yaşananlara sitem etti.

Magazin 13-10-2021 10:46

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık son haliyle şoke etti!

Kibariye'nin Ali Küçükbalçık ile olan evliliğinden olan Birgül Küçükbalçık, son haliyle görenleri şaşırttı. 2019'da Bülent Burak Uçar ile dünyaevine giren 21 yaşındaki Küçükbalçık'ın yıllar içindeki değişimi dikkat çekti.

Magazin 14-09-2021 16:42

Kibariye'den Ali Küçükbalçık'a: Benim sevgiye, saygıya ve hürmete ihtiyacım var

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın TV8 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Paylaş Benimle adlı programa , Kibariye'nin evliliği ve eşiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Programa son dönemde çok eleştirilen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık da konuk oldu.

Magazin 02-09-2021 10:53

Sık sık başka kadınlarla yakalanan Ali Küçükbalçık'tan Kibariye'ye: İyi ki benim hanım ağamsın

Kibariye'yi aldattığı iddiasıyla gündemden düşmeyen ve kadınlarla sık sık yakalanan Ali Küçükbalçık, sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladı.

Magazin 12-08-2021 11:42

Kibariye'nin sahnede eteği uçuştu! Ali Küçükbalçık beline masa örtüsünü bağlattı

Kibariye, Kuşadası'nda sahne aldığı sırada rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Sık sık genç kadınlarla yakalanan kocası Ali Küçükbalçık ise Kibariye'nin uçuşan eteğinden rahatsız oldu.

Magazin 08-08-2021 12:18

Kibariye'nin kocası bir kadınla el ele! Belki iş arkadaşıdır

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler ardından Kibariye'nin yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 09-06-2021 09:44

Doha Elenouty kimdir? Kibariye’nin eşinden çocuk aldırdığı iddiasıyla gündeme gelen Doha Elenouty kaç yaşında, nereli?

Daha önce Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Doha Elenouty, son olarak iki yıl önce yapılan bir röportajının ortaya çıkması ve hamile kalıp çocuk aldırdığı iddialarıyla konuşuluyor. Bu nedenle Doha Elenouty kimdir sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Doha Elenouty kaç yaşında, nereli?

Magazin 18-02-2021 15:01

Doha Elenouty'den şok iddia: Kibariye'nin eşinden çocuk aldırdım!

Doha Elenouty, 2018'de Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'la aşk yaşadığı haberleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Elenouty ile iki yıl önce yaptığı röportajı ilk kez yayınladı. Spor hocası Doha Elenouty, "Hamile oldum, çocuk aldırdım" açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 18-02-2021 14:13