Alican Önlü Haberleri

Süleyman Soylu'dan Alican Önlü için çok sert sözler! 'Terörist milletvekili'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Milletvekili Alican Önlü’nün polise saldırdığı görüntülerle ilgili çok sert bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu, “Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz. Trollükle bu işler olmaz Kılıçdaroğlu” dedi.

Haber 16-05-2022 14:40

PKK'lı teröristin ailesine taziyeye giden HDP'li milletvekili Alican Önlü hakkında soruşturma

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü hakkında, terör örgütü PKK'nın Türkiye sınırları içerisindeki bir numaralı ismi olarak bilinen ve 10 Kasım günü düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen örgütün sözde 'Dersim eyaleti' komutanı 'Yılmaz' kod adlı terörist İsmail Sürgeç'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Haber 27-11-2020 12:08

HDP'li milletvekilinden, öldürülen PKK'lı teröristin ailesine taziye ziyareti

HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, terör örgütü PKK'nın Türkiye sınırları içerisindeki bir numaralı ismi olarak bilinen ve 10 Kasım günü düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen örgütün sözde 'Dersim Eyaleti' komutanı 'Yılmaz' kod adlı terörist İsmail Sürgeç'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 19-11-2020 10:00

HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü:

"Dersim Belediye Meclisinin aldığı kararı olumlu görüyoruz ve tümüyle de arkasındayız"

Haber 29-05-2019 15:42

Alican Önlü

Alican Önlü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alican Önlü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

HDP'li dört milletvekili hakkında fezleke

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Buldan ile milletvekilleri Taşçıer, Önlü ve Öztürk hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan düzenlediği fezlekeleri TBMM'ye iletilmek üzere Adalet Bakanlığına gönderdi

Haber 13-11-2018 15:59

HDP Tunceli Milletvekili Önlü hakkında fezleke hazırlandı

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü’nün dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığı’na gönderdi. Önlü, kendisine ait olan ve eşi Hayriye Önlü'nün kullandığı otomobilin Tunceli kent girişindeki kontrol noktasında aranmak istenmesi üzerine görevli astsubayla yaptığı tartışmayla gündeme gelmişti.

Haber 13-06-2017 15:48

HDP’li vekil ile Astsubay tartışması kameraya yansıdı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Tunceli Milletvekili Alican Önlü'e ait olan ve eşi Hayriye Önlü'nün kullandığı otomobilin Tunceli kent girişindeki kontrol noktasında aranmak istenmesi olaya neden oldu. Eşinin telefon etmesiyle kontrol noktasına giden Alican Önlü, görevli astsubay ile arasında geçen sert tartışmanın görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

Haber 11-06-2017 20:47

HDP milletvekili Önlü gözaltına alındı

HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, görevden alınan ve tutuklu yargılanan Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul'un duruşmasını izlemek üzere gittiği Tunceli Adliyesi'nde gözaltına alındı.

Haber 06-03-2017 11:30

HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü'ye tazminat cezası

HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, eski Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'e hakaret ettiği gerekçesiyle 5 bin lira tazminat cezasına çarptırıldı.

Haber 28-02-2017 20:50

Alican Önlü serbest bırakıldı

Dün gözaltına alınan ve Diyarbakır'a getirilen HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, yargılandığı KCK davasının görüldüğü 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde alınan ifadesinin ardırdan serbest bırakıldı.

Haber 15-12-2016 14:35

HDP'li Alican Önlü gözaltına alındı

HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü Ankara'da gözaltına alındı.

Haber 14-12-2016 19:47

HDP Milletvekili Önlü, terörist cenazesine katıldı

HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cenazesine katıldı.

Haber 17-11-2016 16:05

HDP'li vekiller terörist cenazesine katıldı

Operasyonda öldürülen, terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinden İsmail Aydemir'in cenazesi Tunceli'de toprağa verildi. Cenazeye HDP'li vekiller de katıldı.

Haber 06-10-2015 19:28