Alkollü Içki Haberleri

Alkollü içki satışı yasağıyla ilgili AYM'den önemli karar! CHP dava açmıştı, o talep reddedildi

Saat 22.00 - 06.00 arasında alkol satışı yasağı hakkında Anayasa Mahkemesi'nden önemli bir karar geldi. CHP ceza nedeniyle bazı iş yerlerinin kapanması, kaçak içki satışı oranının artması gibi gerekçelerle, yasağı ihlal edenlere ceza verilmesine ilişkin maddenin iptali istemiyle dava açmıştı. Alkollü içki satışı yasağının ihlaline ceza verilmesini Anayasa'ya uygun bulan AYM iptal istemini reddetti.

Haber 25-07-2023 13:27

Esenyurt'ta içki içen kadınlara saldırı: 2 kişi tutuklandı

Esenyurt'ta Ayşe T.'nin misafir geldiği sitenin bahçesinde akrabaları ile otururken saldırıya uğraması üzerine gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Ayşe T. 3 kişinin kamelyada içki içmek istediği için kendilerine saldırdığın öne sürdü. Polisin yaptığı araştırmada ise taraflar arasında önceki tarihlerde, çocuk meselesi yüzünden tartışma yaşandığı ve husumetli oldukları belirlendi.

Haber 08-06-2022 17:57

Bir meyve suyu içti, 20 bin TL hesap geldi! Gece kulübüne zorla sokuldu, bir anda etrafını kadınlar sardı...

İstanbul'daki bir gece kulübünde yaşananlar hayrete düşürdü. Mekana adeta zorla içeri sokulan Avustralyalı turist Daniel M., asıl şoku içeri girdiğinde yaşadı. Etrafı kadınlarla çevrilen turist bir meyve suyu içip kalkmak istedi. Gelen hesabın 20 bin TL olduğunu görünce ise inanamadı. Mekan sahipleri tarafından hesabı ödemeye zorlanan Daniel M., linç edilmekten son anda kurtuldu.

Haber 08-06-2022 11:28

İçki ve sigaraya ÜFE zammı gelir mi? En ucuz sigara 40 TL olacak…

Sigara ve içkiye gelen zamlara bir yenisi daha eklenebilir. Temmuz ayında ÜFE oranında zam gelebilme ihtimali olan içki ve sigarada rakamlar neredeyse ikiye katlanabilir. ÜFE oranında zam uygulamaya geçerse en ucuz sigara 22 TL’den 40 TL’ye, litrelik rakı 390 liradan 570 liraya çıkacak.

Finans 18-05-2022 08:55

İçkili paylaşım yapan havayolu çalışanının serbest bırakılmasına itiraz!

Kadir Gecesi'nde sosyal medya hesabından içkili paylaşım yaptığı gerekçesiyle tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen havayolu şirketi çalışanı O.T.'nin serbest bırakılmasına Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.

Haber 10-05-2022 13:47

İçkili masada Ramazan karşılaması yapıyoruz dedi! Tepkilerin ardından özür diledi

Edirne'de CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, içki masasında "Ramazan karşılaması yapıyoruz" dediği ve sosyal medyadan yayınladığı videonun tepki görmesi üzerine özür diledi. Videodaki ifadelerinin kastı aştığını belirten Avcu, "Orucumu tutan bir kişi olarak kutsal ramazan ayı ile dalga geçmem, yüce dinimize yönelik hakaret içeren cümleler kurmam söz konusu olamaz" dedi.

Haber 01-04-2022 19:15

Ocak ayı enflasyon oranı açıklandı! 2022 Ocak ayı enflasyon oranı ne kadar oldu? Şubat kira artış oranı ne kadar?

Vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen Ocak ayı tüketici fiyat endeksi açıklandı. Açıklanan rakamla beraber Şubat ayı kira artış oranı da belli oldu. Ocak ayında artışın yüksek olduğu ana grup %21,90 ile alkollü içecekler oldu. Peki kira artışını da etkileyen Ocak ayı enflasyon oranı ne kadar oldu? İşte 2022 Ocak ayı enflasyon oranı...

Finans 03-02-2022 10:30

Sakarya'da hırsızlık yapıp, İstanbul'da içkiyle el yıkamışlardı! Kendini asarak intihar etti

Sakarya’da 16 Ocak günü bir vatandaşın evinden çalınan yaklaşık 475 bin TL’nin İstanbul’da bulunan eğlence merkezlerinde harcanıldığı ortaya çıktı. Olaya ilişkin tutuklanan 3 kişiden biri cezaevinde kendini asarak intihar etti. İntihar eden kişinin 17 yaşındaki A.B. olduğu belirlenirken cenazesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezine sevk edildi.

Haber 22-01-2022 15:50

Ankara'da sahte içki üreten şüpheli yakalandı

Ankara'da sahte içki üreten şüpheli yakalandı

Yurthaber 22-12-2021 14:34

Alkollü kadın ortalığı birbirine kattı: Yıllarca cinsel içerikli filmimizi çektiler zaten

Denizli'de akan trafikte kendini araçların önüne atarak polisi ve vatandaşları çileden çıkaran alkollü kadın, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Beni böyle zoom alarak çek, yıllardır cinsel içerikli filmimizi çektiler zaten." dedi.

Haber 09-07-2021 14:20

Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki zehirlenmesinin vücuttaki belirtileri nelerdir?

Son dönemde hızla çoğalan sahte içki kullanımı ve zehirlenmeleri ile birlikte vatandaşlar "Sahte içki nasıl anlaşılır?" sorusunu merak etmeye başladı. Emniyet güçlerinin sahte içki operasyonları ülke genelinde sürerken "Sahte içki zehirlenmesinin belirtileri nelerdir?" sorusu da araştırılıyor. Peki sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki zehirlenmesinin vücuttaki belirtileri nelerdir? İşte detaylar...

Haber 05-07-2021 17:43

ABD'da haber sunucusu Feven Kiflegiorgis'i aracının içinde çıplak ve sızmış halde bulundu

ABD'DE Fox5 Vegas kanalında haber spikerliği yapan Feven Kiflegiorgis, geçtiğimiz günlerde aracında çıplak ve sızmış halde bulundu. Detayları hatırlamadığını söyleyen spiker, başından geçenleri canlı yayında seyircilerine anlattı.

Magazin 01-05-2021 07:40

Tuğçe Kazaz'dan içki yasağı tepkisine cevap! Şeriat sizin gibi insanları ne yapsın?

Eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz son yıllarda attığı tweetler ile sık sık gündeme geliyor. Bir dönem Hristiyan olup daha sonra tekrar Müslüman olduğunu dile getirmesiyle uzun bir süre konuşulan Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-04-2021 13:59

Az miktarda alkol zihni açıyor iddiası

Avustralya'da yapılan bir araştırma, az miktarda alkol alan kişilerin, hiç almayanlara nazaran daha berrak fikirli olduklarını ortaya koydu.

Haber 03-08-2005 13:59

Bakandan içkiyi bırakma sözü

Kanada Savunma Bakanı John McCallum, sarhoş olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadığı yönündeki haberlerin ardından alkolü bıraktığını açıkladı.

Haber 29-11-2002 02:15