Allah'ıN Sıfatları Haberleri

En farklı ve değişik 2021 Kurban bayramı mesajları! Dayıya, amcaya, halaya, yengeye resimli kurban bayramı mesajları...

Eskilerin dediği gibi “Bayramları geçmişteki gibi yaşayamaz olduk”. Çoğu kişi için bayram, tatil amaçlı olarak kullanılıyor. Bu yüzden bayramlaşmalar artık telefonlara kaldı. Biz de sizler için farklı, birbirinden güzel resimli Kurban Bayramı mesajları hazırladık. Hazırladığımız listeden sevdiklerinize mesaj gönderebilirsiniz. İşte en farklı ve değişik 2021 Kurban bayramı mesajları!

Haber 19-07-2021 10:29

Duaların kabul olduğu bir saat var mı? İşte Peygamberimizin işaret ettiği saatler…

Cuma günü içerisinde duaların kabul olduğu saatler bulunuyor. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem, Cuma günü için 'Onda bir saat vardır; bir kul o saate ererse, Yüce Yaradan’dan her ne istemişse onu Allah kendisine kesinlikle verir' şeklinde buyuruyor.

Haber 06-05-2021 12:53

Ağlatan kandil mesajları | Miraç kandili mesajları resimli sözlerle kutlanıyor

Peygamber Efendimiz’in 7 kat semaya yükselerek Allah’ın huzuruna çıktığı gece olan Miraç kandilinde, özellikle sosyal medyada ağlatan kandil mesajları paylaşılır. Miraç kandili mesajları, resimli sözlerle kutlanır.

Haber 10-03-2021 10:43

Miraç nedir? Miraç kandilinin faziletleri çok büyük

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in 7 kat göğe yükseldiği hadise olan Miraç hadisesinde birçok önemli olay yaşanmıştı. Efendimiz, Cebrail Aleyhisselam’la birlikte semaya yükselirken her katta bir peygamberle görüştü.

Haber 10-03-2021 10:43

Allah'ıN Sıfatları

Allahin Sifatlari Hakkındaki Haberler Mynet'te. Allahin Sifatlari Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Allah'ın sıfatları nelerdir? Allah'ın sıfatları kaç tanedir?

Her inançlı insan için Allah'ın sıfatlarını bilmek ve öğrenmek kıymetli bir eylemdir. Allah'ın pek çok farklı sıfatı vardır. Allah'ın sıfatları zati ve subuti sıfatlar olarak ikiye ayrılır. Peki günlük hayatta Allah'ın isim ve sıfatları nasıl kullanılır? Allah'ın sıfatları nelerdir? Allah'ın sıfatları nasıl ezberlenir? Allah'ın sıfatları kaç tanedir? İşte tek yaratıcı Allah'ın isimleri...

Haber 07-10-2020 16:11