Alp Akar Haberleri

Reyting rekorları kıran Sadakatsiz'in Ali'si 4 yaşında bakın hangi dizide oynamış! Hatırlayınca çok şaşıracaksınız

Kanal D ekranlarında yer alan ve reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinde Ali karakterini canlandıran Alp Akar'ın seneler önce oynadığı dizi sevenlerini şaşırttı. Başarılı ve genç oyuncunun yıllar önce milyonları ekrana kilitleyen bir dizide rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 12-04-2022 11:28

Burak Sergen'in sağlık durumu nasıl? Burak Sergen iyileşecek mi? Entübe nedir?

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncularından olan Burak Sergen, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Burak Sergen ile beraber, Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar da koronavirüse yakalanan oyuncular arasında bulunuyordu. Melis Sezen ve Alp Akar’ın testlerinin pozitif çıkmasından sonra oyuncular ev istirahatine alınmıştı. Ancak Burak Sergen’in durumunun kötüleşmesi sebebi ile Sergen’in tedavisine hastanede devam ediliyordu.

Magazin 21-04-2021 15:08

Sadakatsiz neden yok? | Sadakatsiz setinde koronavirüs şoku

Her Çarşamba, reyting rekorları kıran ve sosyal medyada en çok konuşulan dizi Sadakatsiz, bu hafta yayın akışında yer almadı. Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncuları Melis Sezen ve Burak Sergen’in koronavirüse yakalandığı haberi geçtiğimiz günlerde doğrulanmıştı. Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen ev istirahatinde kalırken, Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen’in tedavisi ise hastanede devam devam ediyor.

Magazin 21-04-2021 14:47

Sadakatsiz dizisinin çekimleri koronavirüs vakaları nedeniyle durduruldu!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin setinde üst üste yaşanan koronavirüs vakalarından sonra çekimler durduruldu. Dizinin ekrana ara vermesi bekleniyor.

Magazin 15-04-2021 22:42

Alp Akar

Alp Akar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alp Akar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadakatsiz dizisinden kötü haberler gelmeye devam ediyor! Genç oyuncu koronaya yakalandı

Her Çarşamba saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisinde koronavirüs paniği yaşanmaya devam ediyor. Oyuncu Burak Sergen'in yoğun bakıma kaldırılmasının ardından dizide başka bir oyuncunun daha koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Genç oyuncu son durumunu sosyal medya üzerinden duyurdu. İşte detaylar...

Haber 14-04-2021 16:59