Alp Arslan Dizisi Haberleri

Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden kötü haber! Alp Arslan Büyük Selçuklu ne zaman final olacak?

Akli Film imzalı “Alp Arslan Büyük Selçuklu” dizisi her Pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyor. Ancak sevilen diziden kötü bir haber geldi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre dizi yakın süreçte final olabilir. Peki Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapıyor ve ne zaman final olacak? İşte merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 15:28

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden Fahriye Evcen'li ilk fragman yayınlandı!

TRT 1'in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'dan 2. fragman yayınlandı. Uyanış Büyük Selçuklu devamı niteliğinde olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen başrollerde yer alıyor. Dizide Akça Hatun'u canlandıracak olan Fahriye Evcen de yeni rolüyle, fragmanda ilk defa seyirci karşısına çıktı.

Magazin 15-09-2021 03:03

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ilk fragman yayınlandı! Barış Arduç ve Fahriye Evcen başrollerde

TRT 1'in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'dan ilk fragman yayınlandı. Uyanış Büyük Selçuklu devamı niteliğinde olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen başrollerde yer alıyor.

Magazin 07-09-2021 21:03

TRT'nin iddialı dizisi Alp Arslan'ın kadrosuna yeni isim!

Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrollerinde yer aldığı Alp Arslan dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı.

Magazin 22-08-2021 21:53

Alp Arslan dizisinin hazırlıkları başladı! Fahriye Evcen ve Barış Arduç başrollerde! İşte ilk kareler

Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Barış Arduç, TRT'de yayınlanacak olan Alp Arslan isimli dizide başrol oynayacaklar. Uyanış Büyük Selçuklu devamı niteliğinde olan Alp Arslan dizisinin hazırlıklarına başlayan Evcen ve Arduç, kılıç kullanma ve at binme eğitimleri alıyor. Dizinin hazırlıklarından ilk kareler de yayınlandı.

Magazin 17-08-2021 22:43

Fahriye Evcen'in 'Alp Arslan' setinden fotoğrafları ortaya çıktı

Yeni sezonda Barış Arduç ile birlikte 'Alp Arslan' isimli dizide başrolü paylaşacak olan Fahriye Evcen'in sette çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Magazin 17-08-2021 17:26