Alp Kılınç Haberleri Ve Son Dakika Alp Kılınç Haberleri

Alp Kılınç Haberleri Ve Son Dakika Alp Kılınç Haberleri

10 Ağustos 1996 tarihinde İstanbul’da doğan Alp Kılınç, Türk internet ünlüsüdür. 2002 yılında ailesinin iflas etmesi üzerine Gaziantep’e taşındı ve 10 yıla yakın bir süre burada kaldı. İzmir, Alanya, Gaziantep, Antalya, Bursa, Nevşehir, Rize, Karabük, Sakarya, Marmaris’te yaşadı. Bir süre yurt dışında kalan Kılınç, Eramus değişim öğrencisi olarak İtalya’da Trieste Üniversitesi’nde ekonomi üzerine çalışmalar yaptı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada fotoğraflarını paylaşıp ‘bazlama surat’ diye yorum yaptığı iddiasıyla şikayetçi olduğu Lütfü Alp Kılınç’a 15 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Hande Erçel’in ardından ise Nihat Doğan ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımlarla bir kez daha tepkileri çekti.

Alp Kılınç Haberleri

Kasım ayında 2 milyon TL kazandığını açıklamıştı! Eylül Öztürk'ün aylık kazancını yayınladığı tablodaki o detay ifşa oldu

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi ve yaklaşık olarak 600'den fazla fenomen inceleme altına alındı. Bu isimlerden biri kısa süre önce Amerika’ya taşınan Eylül-Kenan Öztürk çifti oldu. Hakkında soruşturma başlatılmasının ardından aylık gelirini paylaşan Öztürk'ün yayınladığı tabloda yakalanan detay ifşa oldu.

Magazin 12-12-2023 17:35

Sezgin Polat Nez Demir'in üzerine yürümüş! Şoke eden kavga görüntüleri

Dilan Polat'ın eski dostu ve bir dönem ortağı olan Nez Demir'in eski eniştesi bir süredir çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Nez Demir bu iddialara yanıt olarak eski bir görüntüyü yayınladı. Görüntüde Sezgin Polat'ın Nez Demir'in üzerine yürüdüğü anlar dikkat çekti.

Magazin 30-11-2023 12:07

Mal varlığına el konulmuştu! Nez Demir diğer fenomenleri ifşalayan Alp Kılınç hakkında olay iddialarda bulundu! 12 dairesi var...

Sosyal medya fenomenlerinden Alp Kılınç bir süredir bazı fenomenlere dair iddialarda bulunuyor. Son olarak fenomen Dilan Polat dosyasında mal varlığına el konulan Nez Demir bu konuda isyan etti. Alp Kılınç'ın da incelenmesi gerektiğini ifade eden Nez Demir çileden çıktı ve olay iddialarda bulundu.

Magazin 29-11-2023 11:05

Alp Kılınç'tan bomba Eylül Öztürk iddiası! Amerika'dan peşin parayla 11 daire aldı...

Sosyal medya fenomenlerine dair iddialar bitmiyor. Alp Kılınç son olarak "Kurtlar sofrasındaki en büyük dikkat çeken isim Eylül Öztürk" diyerek şoke eden ifadeler kullandı. İşte 2.Sayfa'da da yer alan o iddialar...

Magazin 16-11-2023 14:25

Diğer Haber Etiketleri

Alp Kılınç

Alp Kılınç Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Alp Kılınç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ağlayarak gitti, çabuk döndü! Dilan Polat'ın eski hali sosyal medyanın gündeminde

Ünlülerin doğum fotoğrafçılığını yapan Dilan Polat güzellik merkezi açtıktan sonra bambaşka bir hayata adım attı ve lüks yaşantısıyla gündemden düşmemeye başladı. Son olarak sosyal medyaya ara vereceğini ağlayarak duyuran fenomenin dönüşü çok hızlı oldu. Dilan Polat bu sebeple yeniden gündem olunca eski hali sosyal medyada yayıldı ve dile düştü.

Magazin 11-08-2023 15:08

Ebru Polat'ın mesajı gündemdeydi! İfşa edilen mesaj hakkında flaş açıklama... Gerçek farklı çıktı

Geçtiğimiz gün bir sakıza 900 TL ödediğini söyleyerek herkesin tepkisini çeken Ebru Polat'a eleştiri yağdı. Fenomen Alp Kılınç da bu olaya "Ablacım keşke 900 TL'ye sakız yerine beyin alsaydın" diyerek tepki gösterdi. Bunu gören Polat'ın fenomene mesaj atarak "Yaşadığım hayatı kıskanıyorsun" dediği görülüyordu. Ancak olay bambaşka çıktı.

Magazin 18-10-2022 13:45

Alp Kılınç’la Hande Erçel arasındaki bazlama surat davası sonuçlandı: Sadakam olsun

Oyuncu Hande Erçel, kendisine 'bazlama surat' diyen sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a açtığı manevi tazminat davasını kazandı. Mahkemeyi kaybeden fenomen Alp Kılınç, sosyal medyadan Hande Erçel’i hedef alan paylaşımlar yaptı.

Magazin 09-06-2021 15:40

Hande Erçel’den sonra Bülent Ersoy’u karşısına aldı! Diva, fenomene çok sinirlendi

Bülent Ersoy, sosyal medya fenomeni Alp Kılınç’a esti gürledi. Geçtiğimiz yıllarda Hande Erçel’e “bazlama surat” dediği için mahkemelik olan Alp Kılınç, bu sefer diva ile karşı karşıya kaldı.

Magazin 20-05-2021 10:19

Alp Kılınç, Nihat Doğan'ın mesajlarını ifşa etti! 'Hesabını mahkemede vereceksin'

Ünlü isimleri ti'ye aldığı paylaşımlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Alp Kılınç bu defa Nihat Doğan'la olan mesajları ifşa etti.

Magazin 11-08-2020 09:28

CZN Burak mesajı gördü! Fenomen Alp Kılınç'ın evine televizyon gönderdi

'CZN Burak' lakaplı ünlü şef Burak Özdemir, Instagram hesabından istediği televizyonun fotoğrafını paylaşarak "Yeni eve çıktım bana hediye alacak yok mu?" diyen sosyal medya fenomeni Alp Kılınç'ın evine televizyon gönderdi.

Magazin 13-06-2020 16:21

Serenay Sarıkaya'nın mesajlarını ifşa etti!

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın beraber olduğu fotoğraflarına sürekli olarak yorum yapan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, Sarıkaya ile olan mesajlarını ifşa etti.

Magazin 10-06-2020 10:39

Alp Kılınç Hatice'nin atlı fotoğrafıyla dalga geçince...

Elbise ve topuklu ayakkabıyla ata binen Hatice, kendisine "At binmek için harika kıyafet" diyen sosyal medya fenomeni Alp Kılınç'a sert çıktı. Kılınç ise geri adım atmadı ve yorumuyla olay oldu.

Magazin 23-02-2019 10:44