Altın Kelebek Ödülleri Sahipleri Haberleri

Altın Kelebek Ödülleri'nde yoktu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak gecede dizide 'Ferit Korhan' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in yokluğu dikkat çekti.

Magazin 04-12-2023 17:18

Altın Kelebek'e Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül sözleriyle damga vurdu: 'Yeteneklerini bile fark edemeden ölen çocuklar var'

49. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni, 3 Aralık akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşti. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere pek çok kategoride ödüller sahibini bulmuş oldu. En iyi Müzik Grubu ödülünün sahibi de Madrigal oldu. Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül'ün konuşması Altın Kelebek gecesine damgasını vurdu.

Magazin 04-12-2023 08:45

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ 2023 KAZANANLAR LİSTESİ: 49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?

49. Altın Kelebek ödülleri kazananları merak konusu oldu. Televizyon ve müzik sektörünün enleri geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. En iyi Erkek Sunucu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasıyla ekrana gelen Kenan İmirzalıoğlu'nun, Müge Anlı ise En İyi Kadın Sunucu ödülünü aldı. Yılın en iyi erkek şarkıcısı ödülü ise Edis'in oldu. Birçok kişi internette "49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 2023 Altın Kelebek ödülleri kazananlar listesi...

Magazin 04-12-2023 08:00

Altın Kelebek Ödülleri Sahipleri

Altın Kelebek Ödülleri Sahipleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Kelebek Ödülleri Sahipleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.