Amazon Prime Dizileri Haberleri

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-2024 14:39

Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Yüzde 400 zam geldi!

Amazon Prime, abonelik ücretlerinde güncellemeye gitti. 2020 yılından beri Türkiye'de hizmet veren Amazon Prime, 7.90 TL üyelik ücreti alıyordu. 25 Nisan(bugün)'dan itibaren ücret artışı yapacağını açıklayan firma, oldukça tepki görüyor. Artan ücretler nedeniyle kullanıcılar 'Amazon Prime üyelik iptali' ekranını araştırıyor. Peki, Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Üyelik iptali nasıl yapılır?

Finans 25-04-2023 17:29

Amazon Prime hesap silme nasıl yapılır? Amazon Prime hesabı nasıl silinir?

Ülkemizde ve dünya genelinde çok sayıda kullanıcısı olan Amazon Prime, üyelik sistemi üyeleri için birçok avantaj barındırır. Birkaç adım uygulanarak kolayca üye olunan sistemden çıkmak da son derece kolaydır. Amazon Prime hesabını kalıcı olarak silmek için yapılması gereken tüm işlemler platformun sitesinde bulunan menülerden yapılabilir. Amazon Prime hesap silme nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:30

Amazon Prime özellikleri ve avantajları nelerdir? Amazon Prime neleri kapsıyor?

Uzun zaman önce hizmete açılan e-ticaret sitesi, Amazon Prime üyelik sistemi ile kullanıcılarına birçok ayrıcalık tanıyor. Hızlı teslimat, ödüllü diziler ve filmler, en popüler oyunlar, otuz günlük ücretsiz deneme hakkı, üyelik iptali söz konusu olduğunda para iadesi gibi seçenekler Amazon Prime tarafından kullanıcılara sunuluyor. Amazon Prime özellikleri ve avantajları nelerdir?

Haber 12-10-2022 09:30

Amazon Prime Dizileri

Amazon Prime Dizileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Amazon Prime Dizileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Amazon Prime iptal etme adımları: Amazon Prime üyelik iptali nasıl yapılır?

Türkiye'de ve dünyada en çok tercih edilen ve kullanıcısı olan platformlardan biri de Amazon Prime üyelik sistemidir. Üye olmak ne kadar kolaysa istenildiği takdirde üyelik iptalini de kolayca gerçekleştirmek mümkündür. Amazon Prime üyeleri iptal durumunda sitenin Ayarlar menüsünde bulunan Hesabım sayfasına girerek iptal işlemini kısa süre içinde yapabilir. Amazon Prime iptal etme nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:29

Amazon Prime nedir, ne işe yarar? Amazon Prime hizmetleri nelerdir?

İnternet kullanıcı sayısının her geçen gün arttığı çağımızda alışveriş de e-ticaret şirketleri aracılığı ile yapılıyor. Bu şirketlerden biri de üyelik koşulu ile alışveriş yapılabilen Amazon. Amazon'un ayrıcalıklı hizmetlerini internet kullanıcıları ile bulaştırdığı Amazon Prime aboneliği ise, yediden yetmişe herkesin ilgisini çekiyor. Aylık olarak ödenen abonelik ücreti ile sunduğu tüm servislerden yararlanmak mümkün oluyor. Bu servisler arasında en çok Amazon Prime Video hizmeti öne çıkıyor.

Haber 12-10-2022 09:29