Andropoz Haberleri

Andropoz oyuncuları kimler, konusu nedir? Engin Günaydın’lı Andropoz dizisi Netflix’te yayında

Andropoz dizisi Neflix’te izleyici karşısına çıktı. İlk altı bölümü yayınlanan Andropoz dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Dizide aile babası Yusuf'un başına gelenler anlatılıyor. Peki, Andropoz dizisi oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Magazin 07-10-2022 16:18

Andropoz dönemindeki erkeğe eşi tarafından nasıl destek olunur?

Andropoz dönemine girmiş erkekte, algılama, düşünme, konsantre olma ve zekayla ilgili bir takım sorunlar ortaya çıkar.Bu dalgınlıklar, içe kapanmalar, durgunluklar bir yerde alzheimer bulguları gibi adlandırılır. Yeni bir takım fantezilere ve seksüel enerjilere açık olmamak ve depresyon yaşanması karşısında tabi ki eşin büyük bir destek olması gerekir.

Haber 27-01-2021 10:03

Andropoz tedavisi için 2 yöntem! Bu belirtilerle kendini gösteriyor

Yaşlanmayla birlikte ortaya çıkan andropoz, erkeklerde testosteron azalmasıyla birlikte ortaya çıkan şikayetlerin hepsi olarak özetlenebilir. Andropoz ile ilgili belirtiler kadar tedavi de merak edilen konular arasında yer alır. Enjeksiyon ya da jel kullanımı ile tedavisi gerçekleştirilen andropoz, fiziksel değişimleri de beraberinde getirir. Peki bunlar nedir? İşte cinsel istek azalmasına da neden olan andropozun tedavisi ve konu ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar...

Haber 25-01-2021 11:13

Andropoz nedir ve neden olur? Andropoz belirtileri menopozla aynı mı?

Andropoz, erkeklik hormonu olarak da bilinen testosteron seviyesinin azalmasıyla ortaya çıkar. Büyüme hormonu, 32 yaşından sonra her 10 yılda 1 yüzde 14 miktarında azalmaya başlar. Ancak buna rağmen artmaya devam eden insülin, kortizol, estron hormonları, erkeklerde testosteron hormonunun azalmasını tetikler. Genç yaşlarda da karşılaşılabilen bu durum genellikle 60 yaş ve üzerinde ortaya çıkar. Testosteron azalmasıyla birlikte ortaya çıkan şikayetlere de andropoz adı verilir.

Haber 08-01-2021 12:35

Diğer Haber Etiketleri

Andropoz

Andropoz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Andropoz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu belirtiler andropoza işaret ediyor! Kas ağrıları, cinsel isteksizlik...

Yaşın ilerlemesi ile birlikte erkeklik hormonu testosteronun kandaki seviyesi azalmaya başlar. Testosteron seviyesinin ciddi miktarda azalması ile birlikte buna bağlı şikayetler artar. Özellikle cinsel fonksiyonlarda azalma ortaya çıkar. İşte tüm bu süreç andropoz olarak adlandırılır. Daha çok 45-50 yaş üstü erklerde ortaya çıkan andropozun hastalık olmadığı, vücudun doğal bir süreci olduğu bilinir.

Haber 21-08-2020 11:22

Andropoz nedir?

Latince'de "erkekliğin sonu" anlamına gelen "ando" ve "pause" kelimelerinden oluşan andropozun, kadınlarda 40 yaşından sonra görülen menopoza benzer bir rahatsızlık.

Haber 28-04-2005 05:30