Ankaralı Namık Haberleri Ve Son Dakika Ankaralı Namık Haberleri

Ankaralı Namık Haberleri Ve Son Dakika Ankaralı Namık Haberleri

Gerçek adı Namık Uğurlu olan Ankaralı Namık 30 Nisan 1976 tarihinde doğdu. İlkokula başlamadan saz çalmaya başlayan sanatçı müzikle yakından ilgilendi. Malatya İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Ankaralı Namık, müziğe olan ilgisi yüzünden mesleğini yapmadı. 2005 yılında çıkardığı Arabada Beş Evde On Beş albümü milyonlar sattı. Ankara’nın geleneksel oyun havalarını, esprili şarkı sözleri ve müzikle harmanlayarak kendi tarzını yarattı. Şişeler, İstanbul Hovardası, Yürü Yürü, Ankara’nın Bağları şarkılarıyla müzik severlerin beğenisini kazandı. 11 tane albümü bulunan Ankaralı Namık, çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Nebahat Uğurlu ile evli olan ve iki çocuk sahibi Ankaralı Namık, 18 Ekim 2015 tarihinde evinin balkonundan düştü ve hayatını kaybetti.

Ankaralı Namık Haberleri

ABD'li rapçi Jksola Ankaralı Namık'ın 'Kapıcı İzzet' şarkısında coştu! Sosyal medya yıkıldı

ABD'li müzisyen Jksola, çocuğuyla Ankaralı Namık'ın şarkısında dans etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü rapçi, kısa sürede 2 milyondan fazla izlenme elde etti.

Magazin 16-08-2022 15:15

Ankaralı Namık'ın ölüm nedeni açıklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu'nun ölüm nedeninin "kaza sonucu düşme" olduğu sonucuna vararak, takipsizlik kararı verdi.

Magazin 04-03-2016 11:55

Ankaralı Namık hakkında bonzai iddiası

Ankaralı Namık'ın ölümünün ardındaki sır sürerken, ortaya atılan bir iddia şaşırttı. Kendini 7. kattan boşluğa attığı öne sürülen Ankaralı Namık'ın bonzai içtikten sonra kendini boşluğa bıraktığı öne sürüldü.

Magazin 20-10-2015 09:46

Ankaralı Namık'ın cenazesindeki ilginç detay

7'nci kattaki evinin balkonundan düşüp yaşamını yitiren "Ankaralı Namık" lakaplı şarkıcı Namık Uğurlu'nun, bonzai hapı içtikten sonra eşine "Havuz çok güzel. Yüzeceğim" diyerek kendini boşluğa bıraktığı iddia edildi.

Magazin 20-10-2015 08:23

Diğer Haber Etiketleri

Ankaralı Namık

Ankaralı Namık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ankaralı Namık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eşi yanıtladı: 'Ankaralı Namık intihar mı etti?'

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, 7. kattaki evinden düşerek hayatını kaybetti. Ankaralı Namık'ın esrarengiz ölümünün ardından, "Ankaralı Namık intihar mı etti, kaza mıydı?'sorusu merak edildi. İşte, Ankaralı Namık'ın vefatı ardından ortaya atılan iddialar!

Magazin 19-10-2015 08:34

Ankaralı Namık toprağa verildi

14 yaşındaki Efe babasının tabutunu mezarlığa kadar taşıdı.

Magazin 18-10-2015 23:25

Ankaralı Namık hayatını kaybetti

Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7'nci katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor.

Haber 18-10-2015 23:02

Ankaralı Namık ağır yaralı

Ünlü şarkıcı Ankaralı Namık olarak bilinen Namık Uğurlu, Çankırı'da geçirdiği büyük kazada ağır yaralandı.

Magazin 19-09-2015 15:51