Anlık Fiyatlar Haberleri

Altın fiyatlarındaki sert düşüş sonrası vatandaşlar Kapalıçarşı'ya akın etti

Altın fiyatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası sert bir şekilde düşüşe geçti. Döviz kurlarında hareketlilik sonrası vatandaşlar döviz bürolarına ve Kapalıçarşı’daki kuyumculara akın etti.

Finans 21-12-2021 13:37

Altında tırmanış sürüyor! 24 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Mayıs gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL?

Haftanın ilk gününde altın fiyatlarındaki son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta boyu sürekli yükselişte olan gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları 24 Mayıs Pazartesi gününde de anlık olarak değişim göstermeye devam ediyor. 509 TL ile olarak haftayı kapatan altın fiyatlarının daha fazla yükseliş gösterip, göstermeyeceği ise ayrı bir merak konusu oldu. Peki 24 Mayıs Pazartesi gram gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç TL?

Finans 24-05-2021 07:49

Dogecoin neden düşüyor? Dogecoin yükselir mi? İşte anlık fiyatlar

Anlık, eğlenceli ve geleneksel bankacılık ücretlerinden muaf bir ödeme sistemi kurmaya karar veren yazılım mühendisleri Billy Markus ve Jackson Palmer tarafından icat edilmiş olan Dogecoin; Bitcoin'e tepki olarak, mizah amaçlı ortaya çıkmıştı. Kripto para birimleri düşüş yaşarken, etkilenmeyen Dogecoin geçtiğimiz gün bütün zamanların rekorunu kırmıştı. Peki Dogecoin neden düşüyor? Dogecoin yükselir mi? İşte anlık fiyatlar...

Finans 21-04-2021 11:09

Matriks'in halka arzı onaylandı! Matriks hangi bankadan, ne zaman halka arz olacak?

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri AŞ, paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulunarak onay aldı. Garanti Yatırım aracılığı ile halka arz yapacak olan Matriks'in yatırım hedefleri KAP'da açıklandı.

Finans 29-03-2021 15:56

Anlık Fiyatlar

Anlık Fiyatlar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Anlık Fiyatlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Matriks halka arz tarihleri 2021... Matriks halka arzı ne zaman? Matriks'in 2021 yatırımları ve hedefleri nelerdir?

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri AŞ, paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu. Matriks'in halka arz ve talep toplama işlemi için Garanti Yatırım ile hizmet sözleşmesi imzalandığı bilgisi paylaşıldı. Peki Matriks yatırımları neler? Matriks ne zaman halka arz olacak? Matriks talep toplama tarihleri belli oldu mu?

Finans 12-02-2021 14:06

Yağlı hamsi tezgahtaki yerini aldı! Kilosu 20 liradan satılıyor

Düzce’de 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrasında soğuyan deniz, en çok balıkçıların yüzünü güldürdü. Hamsinin kulağına kar suyu kaçtı tabirinin tam oturduğunu dile getiren balıkçı Onur Hazır; “Hamsi tam yağlandı. Çok lezzetlendi. Izgarasının yapılma zamanı geldi” dedi. Tezgahta hamsi 20 liradan satılıyor.

Finans 11-02-2020 10:48