Annemizi Saklarken Dizisi Haberleri

Annemizi Saklarken'in Handan'ı Hande Doğandemir makyajıyla takipçilerinden tam not aldı!

Hande Doğandemir, bu yılın başında final yapan Annemizi Saklarken dizisinde Handan rolünü oynadı. Ancak dizi, 8. bölümde ekranlara veda etti. Dizinin ardından sosyal medya pozlarıyla gündeme gelen Doğandemir, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 09-09-2022 22:39

Annemizi Saklarken dizisinin Handan'ı Hande Doğandemir'in asıl mesleği bakın neymiş! Meğer oyunculuktan önce...

Son olarak Star TV'de ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir, şimdilerde Hayat Bugün isimli yeni projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ekranlarda Güneşi Beklerken, Yüzleşme gibi pek çok projede yer alan ismin oyunculuk öncesinde yaptığı asıl mesleği ise şaşırtıyor.

Magazin 09-09-2022 12:38

Annemizi Saklarken ekrana veda ediyor! Final bölümü ne zaman?

Star TV'nin iddialı başlayan dizisi Annemizi Saklarken sürpriz bir kararla ekrana veda ediyor. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrolünde yer aldığı Annemizi Saklarken'in final tarihi belli oldu.

Magazin 01-02-2022 21:05

Annemizi Saklarken ve Elkızı dizileri ekrana veda ediyor! İşte final tarihleri

Fox TV ve Star ekranlarında yayınlanan iki dizi birden final yapıyor. Yeni sezonda büyük ümitlerle yayına giren Elkızı ve Annemizi Saklarken dizileri reytinglere yenildi. Elkızı ve Annemizi Saklarken dizileri bu hafta ekrana gelecek olan final bölümleriyle ekrana veda edecek.

Magazin 25-01-2022 21:42

Annemizi Saklarken'in Handan'ı Hande Doğandemir ateşli pozuyla takipçilerini mest etti!

Başrolü Kutsi ile paylaştığı Annemizi Saklarken dizisiyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 15-01-2022 12:27

Annemizi Saklarken bu akşam var mı? Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Hande Doğandemir ve Kutsi'nin paylaştığı Annemizi Saklarken dizisi, Star TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Sıra dışı hikayesiyle beğeni toplayan dizinin, bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. İzleyiciler, ''Annemizi Saklarken bu akşam var mı?'' ve ''Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Magazin 12-01-2022 17:39

Annemizi Saklarken nerede çekiliyor? Annemizi Saklarken dizisi çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor?

Star TV'de ekrana gelen sevilen dizi Annemizi Saklarken'in çekim yeri ve semti merak ediliyor. Kutsi ve Hande Doğandemir gibi pek çok başarılı ismin rol aldığı dizi, her Çarşamba Star TV'de ekrana geliyor. Peki Annemizi Saklarken nerede çekiliyor? Dizi çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 05-01-2022 20:30

Annemizi Saklarken'in Handan'ı Hande Doğandemir göğüs dekolteli pozuyla beğeni topladı!

Başrollerini Hande Doğandemir ve Kutsi'nin paylaştığı Annemizi Saklarken dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yönetmenliğini Barış Yöş, senaristliğini ise Sırma Yanık'ın üstlendiği Annemizi Saklarken dizisinde hayat verdiği 'Handan' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Hande Doğandemir, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 30-12-2021 10:17

Güzel oyuncu Hande Doğandemir'den korkutan paylaşım! Kanlar içinde poz verdi

Başrollerini Kutsi ile paylaştığı Annemizi Saklarken dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Hande Doğandemir, Instagram hesabından paylaştığı karelerle takipçilerini korkuttu.

Magazin 15-12-2021 17:08

Annemizi Saklarken dizisi Handan kimdir? Handan'ı canlandıran Hande Doğandemir kimdir, aslen nereli?

Annemizi Saklarken dizisi bu akşam Star TV'de yayın hayatına başladı. İlk bölümüyle ekrana gelen dizide Handan Bulut karakterine başarılı oyuncu Hande Doğandemir hayat veriyor. Peki Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir kimdir, aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 08-12-2021 23:54

Annemizi Saklarken dizisi uyarlama mı? Annemizi Saklarken dizisi kitaptan mı uyarlandı?

Star TV'de bu akşam ilk kez yayınlanacak olan Annemizi Saklarken dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Kutsi ve Hande Doğandemir gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizide henüz çocuk yaşta bebeğini kucağına alan bir anne ve onun yaşadıkları anlatılıyor. Peki Annemizi Saklarken dizisi uyarlama mı? Annemizi Saklarken dizisi kitaptan mı uyarlandı? İşte dizinin konusu ve ayrıntılar...

Magazin 08-12-2021 20:16

Annemizi Saklarken dizisi nerede çekiliyor? Annemizi Saklarken dizisinin oyuncuları kimler?

Star TV'de ekrana gelecek olan Annemizi Saklarken dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici ile buluşuyor. Kutsi ve Hande Doğandemir gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide henüz çocuk yaşta bebeğini kucağına alan bir anne ve onun yaşadıklarını konu alınmakta. Peki Annemizi Saklarken nerede çekiliyor? Annemizi Saklarken dizisinin oyuncuları kimler? İşte dizi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 08-12-2021 20:05

Annemizi Saklarken ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu

Star’ın yeni dizisi Annemizi Saklarken'in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı Annemizi Saklarken dizisi 8 Aralık Çarşamba akşamı ekran yolculuğuna başlıyor.

Magazin 05-12-2021 20:08

Annemizi Saklarken'in yıldızı Hande Doğandemir göğüs dekolteli pozuyla beğeni topladı!

Annemizi Saklarken dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Hande Doğandemir, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti.

Magazin 04-12-2021 13:10

Güzel oyuncu Hande Doğandemir straplez elbisesiyle Instagram'ı salladı!

Şimdilerde 'Annemizi Saklarken' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Hande Doğandemir, Instagram hesabından paylaştığı straplez elbiseli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 29-11-2021 12:19

Annemizi Saklarken dizisi konusu ne? Annemizi Saklarken dizisi oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak?

Yakın süreçte STAR TV ekranlarında başlayacak olan Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu. İlk fragmanıyla dikkat çeken dizide Kutsi ve Hande Doğandemir başrolleri paylaşıyor. Peki Annemizi Saklarken dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında ayrıntılar...

Magazin 21-11-2021 21:10