Anya Taylor-Joy Haberleri

Anya Taylor-Joy pozlarıyla gündemde! Mad Max itirafı geldi

Anya Taylor-Joy, çarpıcı dergi çekimi için üstsüz poz verdi. Güzel oyuncu son rolü Mad Max için kafasını kazıtmaktan 'çok heyecanlandığını' da itiraf etti.

Magazin

168 milyon dolarlık bütçeyle çekildi! Furiosa: Bir Mad Max Destanı dakikalarca alkışlandı

Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ün başrolünde olduğu Furiosa: Bir Mad Max Destanı filmi Cannes'ı salladı. Efsane yönetmen George Miller imzası taşıyan ve 168 milyon dolarlık bütçeye sahip film 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Kulis

Anya Taylor-Joy galaya hazırlanırken paylaştı! Üstsüz pozu gündem oldu

The Queen's Gambit yıldızı Anya Taylor-Joy, Dune: Part Two'nun galasına hazırlanırken takipçileriyle bu süreci paylaştı. Hazırlık aşamasında üstsüz kalan oyuncu göğüslerini elleriyle kapatarak poz verdi.

Magazin

Anya Taylor-Joy kıyafetiyle gündemde! Neden başörtülü?

Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 filminin Londra prömiyerinde giyilen kıyafetler gündemden düşmüyor. Anya Taylor-Joy'un başı örtülü pozu sosyal medyada tartışıldı.

Magazin

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anya Taylor-Joy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oyuncu Anya Taylor-Joy BAFTA kırmızı halısı sonrası gündemde!

“The Witch” filmiyle Hollywood'da, “The Queen's Gambit” dizisiyle ise tüm dünyada adını duyuran Anya Taylor-Joy BAFTA kırmızı halısı sonrası dalga konusu oldu.

Magazin

Queen’s Gambit’in yıldızı Anya Taylor müzisyen sevgilisi Malcolm McRae gizlice evlendi

Queen's Gambit, The Wtich ve Peaky Blinders gibi unutulmaz yapımlarla adını duyuran 26 yaşındaki yıldız Anya Taylor-Joy, müzisyen sevgilisi Malcolm McRae’yle ABD’de gizlice evlendi.

Magazin

Anya Taylor-Joy itirafıyla şaşırttı! Bakın insanları nasıl kandırıyormuş

Anya Taylor-Joy, oyunculuktan gelen durup dururken ağlama yeteneği sayesinde çevresini kandırdığını itiraf etti.

Magazin

73. Emmy Ödülleri sonrası partiye katılan Anya Taylor-Joy kıyafetiyle gündem oldu

73. Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıda şıklık yarışı yaşanırken gecenin sonundaki partide de dikkat çeken kıyafetler seçildi. Anya Taylor-Joy partiye resmen gecelikle katıldı.

Magazin

The Queen's Gambit'in yıldızı ödülü kapınca coştu: 'Balıklama atlarım'

Netflix’in en çok konuşulan yapımlarından biri olan The Queen's Gambit'in başrolünü üstlenen Anya Taylor-Joy, dizinin ikinci sezonla geri dönmesi ihtimaline dair konuştu.

Magazin

Anya Taylor-Joy Altın Küre Ödülleri'ne damga vurdu!

Bu yıl Golden Globes töreninde kırmızı halının yerini yıldızların evleri aldı. Stylist Luxury Law, Queen’s Gambit ile aday olan Anya Taylor-Joy’u rüya gibi bir geceye hazırladı.

Magazin