Arda Öziri Haberleri Ve Son Dakika Arda Öziri Haberleri

Arda Öziri Haberleri Ve Son Dakika Arda Öziri Haberleri

14 Eylül 1978, İzmir doğumludur. Tiyatro, sinema ve dizi oyunculukları yapmıştır. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitiminde okul sıralarında Şebnem Bozoklu, Engin Altan Düzyatan, Rıza Kocaoğlu isimleriyle aynı yıllar eğitim almıştır. Başarılı oyuncu Arda Öziri; Yedi Numara, Asmalı Konak, Kınalı Kar, Ah Be İstanbul, Dolunay, Farklı Boyut, Son İstasyon, İnsan Aldandı, Aşkın Bedeli ve Diriliş Ertuğrul gibi dizi ve film projelerinde oyunculuk mesleğini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. 27 Mayıs 2018'de Ümraniye TEM Otoyolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde geçirdiği motosiklet kazasının sonunda, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılmıştır. Kurtarılamayarak 39 yaşında vefat etmiştir. Yetenekli ve başarılı oyuncu için 29 Mayıs 2018’de mezunu olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenen anma töreninin ardından İzmir Bornova’da Işıkkent Mezarlığı’na defnedilmiştir.

Arda Öziri Haberleri

Burak Altay yakın dostu Arda Öziri'yi unutmadı! 'Hayat durmuyor'

Oyuncu Burak Altay, 2018'de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden yakın dostu ve meslektaşı Arda Öziri'yi ölümünün üçüncü yılında unutmadı. Altay, Öziri için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

Magazin 28-05-2021 10:23

Burak Altay'dan duygusal paylaşım: Motor kazasında kaybettiği dostu Arda Öziri'yi unutmadı!

Oyuncu Burak Altay'dan duygusal paylaşım. 2018 yılında bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden yakın dostu ve meslektaşı Arda Öziri'yi ölümünün 3. yılında unutmadı. Altay sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile yürekleri dağladı.

Magazin 27-05-2021 20:57

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden ünlü oyuncu Arda Öziri'nin sevgilisinden dansözlü kutlama

Vildan Örnek, önceki akşam yeni yaşını kutladı. Eski sevgilinin, Arda Öziri'nin ölümünden 40 gün sonra organize ettiği dansözlü doğum günü partisi, yakın dostları Cengiz Çolak'ın tepkisini çekti.

Magazin 10-07-2018 09:28

Arda Öziri'nin sevgilisinden duygusal mesaj

Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kampüsistan, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinden rol alan Arda Öziri yaşamını yitirdi. Arda Öziri, için önceki gün cenaze töreni düzenlendi.

Magazin 31-05-2018 10:54

Arda Öziri

Arda Öziri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Arda Öziri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Engin Altan Düzyatan'dan Arda Öziri açıklaması: Hâlâ inanamıyorum

Engin Altan Düzyatan, motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Arda Öziri’nin ölümüne hâlâ inanamadığını söyledi

Magazin 30-05-2018 09:47

Şebnem Bozoklu'dan duygusal Arda Öziri mesajı '10'duk 9 kaldık'

Oyuncu Arda Öziri'nin hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Şebnem Bozoklu da sınıf arkadaşına duygusal bir mesajla veda etti.

Magazin 29-05-2018 21:07

GÜNCELLEME - Oyuncu Arda Öziri'ye veda

Motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren oyuncu Arda Öziri'nin cenazesi, memleketi İzmir'de düzenlenen tören ve cenaze namazının ardından toprağa verildi - Arkadaşı Cengiz Çolak: - "Ben özellikle 'hava yağmurlu gitme, bu gece burada kal' dedim. 'Köpeğim hasta gitmem lazım' dedi ve çıktı" CENAZE NAMAZI VE ARKADAŞI CENGİZ ÇOLAK'IN RÖPORTAJI EKLENDİ

Haber 29-05-2018 15:27

Oyuncu Arda Öziri'ye acı veda!

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri (40) için, memleketi İzmir'de, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlendi.

Magazin 29-05-2018 12:24

Arda Öziri'nin vefatı sanat camiasında büyük şok yaşattı

Oyuncu Arda Öziri dün sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini alan dostları yasa boğuldu.

Magazin 28-05-2018 09:15

Arda Öziri kimdir! Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncusu yaşamını yitirdi!

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kazadan sonra hastaneye kaldırılan Öziri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Peki Arda Öziri kimdir? İşte sanatçının hayatından ve kariyerinden detaylar...

Haber 27-05-2018 13:55

Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Oyuncu Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Haber 27-05-2018 13:09

Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti (Arda Öziri kimdir)

Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularından Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. 39 yaşındaki oyuncu Arda Öziri'nin yakın arkadaşı haberin ardından açıklama yaptı

Magazin 27-05-2018 12:28