Ardıç Haberleri

Ardıç katranı sabunu faydaları: Ardıç katranı sabunu ne işe yarar?

Ardıç katranı sabunu doğal bir tedavi seçeneği olarak kullanılan ve ardıç ağacından elde edilen katran yağıyla üretilen bir sabundur. Tarihi oldukça eskilere dayanan bu sabun, cilt bakım rutinlerinde sağladığı faydalar nedeniyle uzun süredir tercih edilmektedir. Ardıç katranı sabunu cilt bakımı için tercih edilen doğal bir üründür ve birçok cilt sorununun tedavisinde etkili olabilir.

Haber 28-05-2023 23:30

Ardıç çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Ardıç çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Tarih boyunca doğal ürünler her zaman çeşitli alanlarda kullanılmıştır. Günümüzde ilaç sektöründe yaşanan gelişmeler ile genel olarak her rahatsızlıkla ilgili ilaç tedavisi bulunur. Bunun yanında alternatif tıp günümüzde tercih edilen bir başka tedavi yöntemidir. Genel olarak doğal ürünler, doğru tüketim ile birlikte çeşitli rahatsızlıklara olumlu etki yapabilir. Ardıç tohumu farklı sorunlara iyi gelen doğal bir bitkidir. Peki, ardıç çayının faydaları nelerdir?

Haber 30-12-2022 17:35

Ardıç meyvesinin yağını çıkarıp, 10 gramını 20 liradan satıyorlar!

Antalya’nın Akseki ilçesinde köylülerin Toros Dağları'nın eteklerinden topladıkları ardıç meyveleri meşakkatli işlemlerin ardından yağı ve suyu çıkartılarak satılıyor. Alternatif tıpta yaygın olarak kullanılan, etkili bitkisel yağ çeşidi olarak bilinen Ardıç yağının 10 gramı 20 TL'den satılıyor.

Finans 06-04-2021 11:14

Ardıç

Ardıç Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ardıç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.