Arif Güloğlu Haberleri

Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Arif Güloğlu kanseri yendi, programa döndü!

Arif Güloğlu'ndan güzel haber geldi. Lenf kanserine yakalann ve tedavisi için kadrodan ayrılmak zorunda kalan genç oyuncu sağlığına kavuştu. Arif Güloğlu Çok Güzel Hareketler'e yeniden döndü.

Magazin 16-03-2022 13:32

Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı Star TV oldu! Arif Güloğlu da kadroya döndü

Kanal D ile yollarını ayıran Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı belli oldu. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle ekipten ayrı kalan Arif Güloğlu da Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosuna geri döndü. Yılmaz Erdoğan'ın genel yönetmenliğini üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2 artık Star TV ekranlarında olacak.

Magazin 01-03-2022 20:27

'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusundan güzel haber! Arif Güloğlu kanseri yendi

Kanal D'de ekranlara gelen 'Çok Güzel Hareketler 2'nin başarılı oyuncusu Arif Güloğlu bir süre önce kansere yakalanmıştı. Göloğlu yakalandığı lenf kanserini dokuz aylık tedavi sürecinin ardından atlattı.

Magazin 14-12-2021 17:29

Eser Yenenler ödülü Arif Güloğlu'na ithaf etti

47'nci 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri', Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği, Çağla Şıkel ve Cem Davran'ın sunduğu gecede; 'En İyi Komedi Dizisi' ödülü, 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oldu.

Magazin 06-12-2021 10:07

Arif Güloğlu

Arif Güloğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arif Güloğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arif Güloğlu'nun sağlık durumu nasıl? Arkadaşı açıkladı

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularından Cenan Adıgüzel Bebek'te objektiflere yakalandı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Cenan Adıgüzel, bir süre önce lenfoma kanserine yakalanan Arif Güloğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte, ayrıntılar...

Magazin 23-04-2021 21:52

Çok Güzel Hareketler 2'de Arif Güloğlu için özel bölüm

Çok Güzel Hareketler 2’de Arif Güloğlu’na ekip arkadaşları moral gecesi düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde kanser tedavisi olmaya başlayan oyuncu için özel bölüm çekildi.

Magazin 04-04-2021 07:56

Arif Güloğlu ne zaman dönecek? ÇGH Arif neden yok?

ÇGH 2 oyuncularından Arif Güloğlu bir süredir programın yeni bölümlerinde yer alamıyor. Ünlü oyuncunun sevenleri arama motorları üzerinden "Arif Güloğlu neden yok?" konusunda araştırma yaparken, beklenen açıklama geldi. Arif Güloğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda lenfoma kanserine yakalandığını aktardı. Peki, Arif Güloğlu ne zaman geri dönecek? İşte, ayrıntılar...

Magazin 03-04-2021 22:28

Arif Güloğlu'nun hastalığı ne? Ünlü oyuncudan hastalığıyla ilgili açıklama

Çok Güzel Hareketler 2 programının en sevilen oyuncularından biri olan Arif Güloğlu, lenfoma teşhisi sonrası kanser tedavisi görmeye başladı. Ünlü oyuncuya en büyük destek ise BKM Mutfak ekibinden geldi. Yılmaz Erdoğan bundan sonraki bütün skeçlerin Arif Güloğlu için olduğunu ifade etti. İşte, ayrıntılar...

Magazin 03-04-2021 22:02

Arif Güloğlu'nun sağlık durumu nasıl? Çok Güzel Hareketler'e devam edecek mi?

BKM "Çok Güzel Hareketler 2" oyuncularından Arif Güloğlu, sevenlerini üzüntüye boğarak lenf kanserine yakalandığını açıklandı. Hastalığını nisan ayının ortasında öğrenen Arif Güloğlu, tedavi görmek için Ankara'daki bir hastaneye gitti. Arif Güloğlu'nun tedavisi burada devam edecek.

Magazin 30-03-2021 15:52

Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncusu Arif Güloğlu'ndan açıklama

Lenf kanserine yakalanan 24 yaşındaki oyuncu Arif Güloğlu, son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncusu Güloğlu'na ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan destek gecikmedi.

Magazin 30-03-2021 09:41