Arifoğlu Haberleri

Hem saçlarınız hem cildiniz için en iyi argan yağı çeşitleri ve argan yağı faydaları 2023

Doğa, her zaman en etkili çözümlerin merkezi. Doğanın insanlara armağanı olan argan yağı, bakım rutinlerinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Saç ve cilt bakımında sıklıkla tercih edilen argan yağı, doğanın egzotik unsurları arasında. Argan yağı, cilt, saç ve tırnak sağlığına destek vermekle kalmıyor, aynı zamanda kalp sağlığı, sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi gibi diğer birçok alan da faydaları ile biliniyor. İşte argan yağı çeşitleri ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler...

Kadin 21-03-2023 12:31

Arifoğlu baharat kanserojen mi? Bakanlıktan Arifoğlu açıklaması! Bu ürünü kullananlar dikkat

Arifoğlu baharatın kanserojen olup olmadığı merak ediliyor. Singapur'da Arifoğlu firmasının 3 baharat ürününün kanserojen madde içerdiğinin öne sürülmesinin ardından vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdılar. Konu ile ilgili son dakika açıklaması Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Peki, Arifoğlu baharat kanserojen mi?

Finans 08-11-2022 17:23

Son dakika: Türk markasının ürünleri kanserojen madde gerekçesiyle toplatılmıştı! Bakanlıktan açıklama geldi: Firma hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Son dakika haberi: Arifoğlu markasına ait, Singapur'a ihraç edilen bazı baharat ürünlerinde kanserojen renklendirici katkı maddesi tespit edildiği açıklamasının ardından Singapur'da ürünler toplatılmaya başlanmıştı. Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada firma hakkında suç duyurusunda bulunulduğu, ilgili parti-seri nolu ürünlerin piyasadan toplatıldığı belirtildi.

Haber 08-11-2022 17:02

Kullanım alanı sayarak bitmeyecek en iyi elma sirkesi markaları

Doğanın bize sunduğu en büyük nimetlerden biri, kuşkusuz elma sirkesi. Yemekten, temizliğe, sağlıktan, bakıma hayatımızın her alanında elma sirkesinin mucizesinden faydalanıyoruz. Hal böyle olunca elma sirkesinin de içeriği temiz ve organik olanı kıymetli oluyor. En iyi elma sirkesi markalarını bir arada bulabileceğiniz listemize göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın.

Yemek 18-02-2022 12:44

Arifoğlu

Arifoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arifoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.