Arka Sıradakiler Dizisi Haberleri

Sibel'le aşkı dillere destandı! Arka Sıradakiler'in İbo'sunun son hali şaşırttı! Yıllar sana ne yapmış

2007 yılında FOX TV'de ekrana gelen Arka Sıradakiler dizisinde İbo karakterini canlandıran Fırat Çöloğlu, son haliyle görenleri şaşırtıyor. Ünlü oyuncu dizinin en popüler karakterlerindendi. İbo, Sibel'e olan aşkıyla uzun süre konuşulmuştu. Uzun aradan sonra ortaya çıkan oyuncunun son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Çöloğlu, seneler içindeki değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-2023 10:35

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç kira fiyatlarına isyan etti! 'Bu duruma ne zaman el atılacak?'

Arka Sıradakiler dizisinde hayat verdiği Özge karakteri ile hafızalarımıza kazınan Sevda Dalgıç son dönemde artan kira fiyatlarına isyan etti. Ünlü oyuncu 'Bu duruma ne zaman el atılacak?' sözleri ile tepkisini dile getirdi.

Magazin 04-03-2023 09:29

Arka Sıradakiler'in Oktay'ı dizideki o isimlerle buluştu! Sosyal medya yıkıldı

Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı bir döneme damga vuran dizi Arka Sıradakiler'in 3 oyuncusu bir araya geldi. Arka Sıradakiler Oktay rolüyle dikkat çeken Bülent Çetinaslan, Sevda Dalkıç ve Temmuz Karitutal ile buluştu.

Magazin 06-11-2022 09:14

Arka Sıradakiler'in İbo'su, Fırat Çöloğlu'nu görenler şaşkına uğradı! Yıllara meydan okumuş resmen

2007 senesinde ekrana gelen Arka Sıradakiler dizisinde İbo karakterini canlandıran Fırat Çöloğlu'nun seneler içindeki değişimi görenleri şaşırttı. Bir dönemin en çok izlenen dizisinde yer alan Çöloğlu, adeta yıllara meydan okumuş.

Magazin 09-08-2022 23:02

Arka Sıradakiler'in Büşra'sını görenler küçük dilini yuttu! Gözde Mukavelat bambaşka biri oldu

2007 yılında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde Büşra karakterine hayat veren Gözde Mukavelat son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Yıllara meydan okuyan 37 yaşındaki güzel oyuncunun değişimini görenler bir hayli şaşkına döndü. İşte güzel oyuncu Gözde Mukavelat'ın son hali.

Magazin 09-08-2022 12:28

Arka Sıradakiler'in Yadigar'ı Temmuz Karikutal'ı tanıyamayacaksınız! Böyle değişim görülmedi...

Temmuz Karikutal, yaklaşık on yıl önce final yaparak sona eren Arka Sıradakiler dizisinde Yadigar rolünü oynadı. Bu rol ile seyircilerin belleğine kazınan Temmuz Karikutal'ın son hali ise görenleri şaşırtacak türden...

Magazin 06-08-2022 20:38

Arka Sıradakiler'in Oktay, Özge ve Yadigarı'nın son hali şaşırttı! Değişimin böylesi: Gören dönüp bir daha baktı!

Arka Sıradakiler'de Oktay, Özge ve Yadigar karakterini canlandıran Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç ve Temmuz Karikutal; yıllar sonra bir araya geldi. Bir alışveriş merkezinde yapılan film galasına katılan oyuncuların yıllar içindeki değişimi dikkatlerden kaçmadı. İşte 2007-2012 yılları arasında yayınlanan, ve bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisinin, Oktay, Özge ve Yadigar'ının son hali...

Magazin 01-06-2022 11:09

Arka Sıradakiler'in Oktay'ı Bülent Çetinaslan'ın son hali şaşırttı! Karizmanın vücut bulmuş hali

Bülent Çetinaslan, bir zamanlara damga vuran Arka Sıradakiler dizisinde başrol Oktay rolünü oynadı. Bu rolüyle akıllara kazınan Bülent Çetinaslan yıllar içerisinde farklı projelerle de ekranlara geldi. Çetinaslan'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 12-05-2022 20:19

47 yaşındaki Arka Sıradakiler’in Oktay'ı Bülent Çetinaslan son hali inanılmaz! Ölümsüzlük iksiri mi içtin?

Arka Sıradakiler'in sevilen karakteri Oktay'ı canlandıran Bülent Çetinaslan'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Yayınlandığı dönemde Arka Sıradakiler'in Oktay'ı olarak genç kızların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu Bülent Çetinaslan için yıllar adeta durmuş gibi. Şimdilerde 47 yaşında olan Bülent Çetinaslan'ı görenler "Ölümsüzlük iksiri mi içtin?" yorumunda bulunuyor.

Magazin 08-03-2022 09:52

Arka Sıradakiler'in Büşra'sını tanımak imkansız! Yıllar Gözde Mukavelat'ı öyle bir değiştirmiş ki...

Gözde Mukavelat, bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisinde üvey babası tarafından tacize uğrayan Büşra rolüne hayat veriyordu. Unutulmaz dizide oyunculuğuyla dikkat çeken Gözde Mukavelat yıllar içerisinde oldukça değişti.

Magazin 27-02-2022 10:41

Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mehmet'i Gürbey İleri meğer efsane dizide oynamış! Görenler şaştı kaldı!

Gürbey İleri, 2012-2013 sezonunda Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet rolü ile boy gösterdi. Oyunculuk kariyeri boyunca Kalbim Seni Seçti, Sevda Kuşun Kanadında, Diriliş Ertuğrul gibi projelerle ekran önüne gelen Gürbey İleri'nin oyunculuğa adım attığı ilk dizi duyanları şaşırttı.

Magazin 11-11-2021 14:20

Arka Sıradakiler dizisinin Yadigar'ı Temmuz Karikutal'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Bambaşka biri!

Bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisinde 'Yadigar' karakterine hayat veren Temmuz Karikutal'ın değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 28-10-2021 11:23

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'dan dikkat çeken FOX TV çıkışı! ''FOX TV varsa benim sayemde var''

Ünlü yönetmen, yapımcı ve oyuncu Hamdi Alkan, Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda, FOX TV ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 22-10-2021 09:13

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin Isabel'i Pelin Akil ile ilgili şaşırtan gerçek! Meğer o dizide oynamış

Şimdilerde Barbaroslar: Akdeniz'n Kılıcı dizisinde hayat verdiği Isabel karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Pelin Akil'in ilk dizisinin hangisi olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 15-10-2021 17:30

Arka Sıradakiler'in Özge’si Sevda Dalgıç değişim haberlerine isyan etti

Arka Sıradakiler'in Özge’si Sevda Dalgıç değişim haberlerine isyan etti. Dalgıç estetik iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 19-04-2021 15:31

Arka Sıradakiler'in hırçın kızı son hali ile şaşırttı! Fotoğraflarını gören onu tanıyamadı.

Bir döneme damga vuran gençlik dizisi Arka Sıradakiler'de Özge karakterine hayat veren ve bu sayede şöhreti yakalayan Sevda Dalgıç, seneler içerisinde yaşadığı değişim ile görenleri şaşkına uğrattı. Sevda Dalgıç'ın son halini gören kimse gözlerine inanamadı.

Magazin 22-03-2021 15:13

Arka Sıradakiler'le ünlenen Sevda Dalgıç son haliyle beğeni topladı

Bir döneme damga vuran gençlik dizisi Arka Sıradakiler'in Özge'si ünlü oyuncu Sevda Dalgıç'ın inanılmaz değişimi şoke etti. Sevda Dalgıç paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Magazin 21-03-2021 13:44

Arka Sokaklar'ın 'Selin Komiser'i Oya Okar'ın lüks arabasını çalmışlardı! Yeni gelişme...

ARKA Sokaklar dizisinde ‘Selin Komiser’ rolünü canlandıran oyuncu Oya Okar’ın lüks otomobilini çalan şüpheliler yakalandı. Okar, otomobilini teslim almak üzere Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi.

Magazin 10-02-2021 14:28